Hmm, hvala na odgovorima. Nijeckam se da li da to aktiviram.
Putujem svaka 2-3 mj na par dana, online shopping su vecinom vece stvari ne ali express i sl. pa mozda i zbog toga nebi bilo lose. Hmm
Hmm, hvala na odgovorima. Nijeckam se da li da to aktiviram.
Putujem svaka 2-3 mj na par dana, online shopping su vecinom vece stvari ne ali express i sl. pa mozda i zbog toga nebi bilo lose. Hmm
Ako otkažeš domaću kreditnu karticu i online banking kako misliš uplaćivati na Revolut račun? Jel se varam ili je onda jedina opcija odlazak na šalter i uplata uz dobru staru naknadu?
Ne bih otkazao sve, otkazao bih sve osim tekućeg računa, mobilne aplikacije i pripadajuće debitne kartice. Drugo mi ništa ne treba (žiro i devizni račun, kreditna kartica, ovakve i onakve lepeze), uz Revolut.
EDIT: istekla pozivnica
kak iskoristim tu pozivnicu ? i sad vidim mogu zatrazit fizicku i virtualnu karticu sta je bolje ?
kak iskoristim tu pozivnicu ? i sad vidim mogu zatrazit fizicku i virtualnu karticu sta je bolje ?
Otvoriš ju na mobu pa će te redirectati na download aplikacije.
Naruči oboje, dobiješ dvije kartice, fizičku koristiš u dućanima (ili na provjerenim stranicama), a virtualnu recimo gdje te nije briga (npr. na internetu) jer ju uvijek možeš freezati/unfreezati i zatražiti novu.
Kako ti paše.
da prekasno sam otvorio tak da sam sjebo free card nema veze.
Ma dobiješ nakon par dana notifikaciju da ćeš dobiti free card svejedno, samo pričekaj.
Do onda koristi virtualnu.
Pozivnica vrijedi do 12/06/2019...
Ma dobiješ nakon par dana notifikaciju da ćeš dobiti free card svejedno, samo pričekaj.
A recimo ja kada pozelim pare nazad na svojem tekucem bez problema ih samo prebacim nazad. Razmisljam da mi ta virtualna bude ko neka stednja di bi mjesecno prebacivao odredeni iznos.
Evo još jedan ref
revolut.com/r/hrvoje4uki
Evo i od mene.
revolut.com/r/marko9t2v
A recimo ja kada pozelim pare nazad na svojem tekucem bez problema ih samo prebacim nazad. Razmisljam da mi ta virtualna bude ko neka stednja di bi mjesecno prebacivao odredeni iznos.
Ja to ne bih radio.
Bolje obrnuto, prebaci sebi na Revolut koliko mislis mjesecno potrosit a stednju radi na tekucem. Osobno, nebi drzao neku vec svotu na Revolutu.
Ja nisam, ali frendovi jesu. Super radi.
Aktivirao virtualnu, za jednokratnu virtualnu pretpostavljam treba biti premium ili metal member ?
Može li netko s Revolut iskustvom odgovorit na pitanje iz primjera:
Ako s deviznog računa (€) uplatim na Revolut npr. 150€.
U npr. Njemačkoj na najbližem bankomatu podignem 100€.
Koliko meni tada ostaje na tom Revolut računu?
Koliko bi mi ostalo kada bi taj ostatak vratio na svoj devizni tačun?
Po mome shvaćanju ostaje punih 50€ jer se nije dogodila nikakva konverzija valuta, ali funckionira li to tako?
Dobro si shvatio.
Da. Za sad samo premium i metal.
Koristim ovo već neko vrijeme i sviđa mi se kako funkcionira.
Evo pozivnica ako treba nekom :)
Sve rucno banana im je photo verification. 0 bodova od osobne do same kartice.