Super mi je Gidenov video - 80% inspiring PR, 20% converted Roomba:D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Super mi je Gidenov video - 80% inspiring PR, 20% converted Roomba:D
Ako se sjetimo da je jedna od glavnih funkcija PR-a pokriti i nadoknaditi nedostatke proizvoda/usluge, onda je ovo samorazumljivo. Dakle, čista suprotnost od Boston Dynamicsa koji bez ikakvog teksta i objašnjenja samo pokaže što može.
mnijem da je bitno samo jedno: roboti (još) ne kradu.
od svih predskazanja i spekulacija o kraju svijeta ... Talmudskih,Biblijskih,Kuranskih,mnostva Star Trek timelinea i time travelinga ... Terminator je najrealniji
mnijem da je bitno samo jedno: roboti (još) ne kradu.
pričekaj dok naši političari ne krenu pisat regulacije i zakone za primjenu robota, onda će počet i krast...
Kao prvo ova dva robota uopće nisu iste namjene. Boston Dynamicsov robot služi za istovar, utovar, pretovar robe s paleta / na paletu a Gideonov za premještanje tih paleta. Dakle međusobno se nadopunjuju.
Iskreno kod ovih robota koji služe za razmještaj paleta mi se ne sviđa što ih obično prave tako da trebaš imati posebne ragale za te palete, odnosno ne može ih spustiti samo na pod kao s ručnim paletarom.
Osim toga palete su predviđene da leže na tri linije, a ne na dvije kao što leže na ovim regalima. Istina u visoko regalnim skladištima također su samo dvije linije, ali su one okomite na paletu i tako teret leži na 6 točaka...
Ova divovska robotizirana pura izgleda još uvijek prilično trapasto... a ovom prerađenom Roomba nečem, ne isplati se trošiti riječi, no svejedno je lijepo vidjeti da i to područje mic - po - mic napreduje.