Intel na CES-u 2022 – novi Alder Lakeovi i monstru
- poruka: 6
- |
- čitano: 8.870
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
.
ovo je zločesto.
Dakle u kuci sam u zadnjih 5g presao na sve uredaje A+++ skupa s led zaruljama da bi me sad novi Intelov procesor od 250w vratio 5g unazad? e pa neš u moju kuću majketi
Dakle u kuci sam u zadnjih 5g presao na sve uredaje A+++ skupa s led zaruljama da bi me sad novi Intelov procesor od 250w vratio 5g unazad? e pa neš u moju kuću majketi
jer je taj u tvojem potpisu, koji može povuć i više od 250w, pravi intelov a++++ model
.
Ne fala, Intel je više put dokazal da je dovoljno sposoban sam sebe popišat.
Trebat če ipak nabit i9 na 6ghz(Pentium 4 sindrom), da bi eto mogli preuzet gejmersku krunu sa 300W potrošnje.
.
Hihihihiiiii... suze mi teku aiiii
Uzmeš DANFOS malu pumpicu i napraviš vodeno hlađenje. I direktno u kuću ubacuješ zimi u radijatore toplotnu energiju, a ljeti par ventila i da ti grije vanjski bazen
Win-Win kako god da okreneš :-D