HRT 2 HD: eksperiment koji traje cijelo desetljeće

poruka: 339
|
čitano: 104.566
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HRT 2 HD: eksperiment koji traje cijelo desetljeće".
14 godina

Baš je čudno vidjeti HRT u Full HD, kao da sam ugledao bigfoota  

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: HRT 2 HD: eksperiment koji traje cijelo desetl
Moras imat ukljucen hd paket... On je besplatan samo moras imati teh. mogućnosti..
15 godina
neaktivan
one.devotion23 kaže...

Zna možda neko, kako bi u Sloveniji mogli gledati HRT 2 HD, jer nam naši operateri u času utakmice ugasne HRT2 i tako, trebamo gledati utakmice na slovenskom kanalu, a komentatori su loši :)
Hvala

Ako imaš DVB-T prijemnik i možeš uhvatiti hrvatske kanale, preko ove stranice možeš vidjeti na kojem kanalu trebaš tražiti (HRT 2 HD je u MUX-u B).

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.6.2018 17:24 (Marko :D).
12 godina
protjeran

Upravo nađoh taj hrt2 hd al signal loš šteka slika, moram na tavan štelovat antenu. 

0 0 hvala 0
14 godina

Evo HRT-u kojeg placamo preko milijardu kuna godisnje razlog da vise nikad ne prenosi nesto u HD-u, uzivajte sad dok mozete . Naime, reprezentaciju ce iza SP ekskuzivno prenositi Sportklub. Bar cemo slusati normalne komentatore... a HRT svaka cast i clap clap 

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.6.2018 21:54 (vrinho).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Koji dozivljaj gledat ove dvd ripove koje hrt vrti na 1080i vau.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
vrinho kaže...

Evo HRT-u kojeg placamo preko milijardu kuna godisnje razlog da vise nikad ne prenosi nesto u HD-u, uzivajte sad dok mozete . Naime, reprezentaciju ce iza SP ekskuzivno prenositi Sportklub. Bar cemo slusati normalne komentatore... a HRT svaka cast i clap clap 

HRT nije dobio koncesiju za europsko prvenstvo i Ligu nacija, dok su za idući mundijal i zimske i ljetne olimpijske igre osigurali koncesije.

Zbog lige nacija su narasli troškovi i novci koji se vrte u cijeloj priči i javne televizije manjih zemalja jednostavno ne mogu pratiti privatne dedicirane sportske kanale. A liga nacija i euro su išli u paketu. 

Zbog toga sto nisu dobili koncesiju ne treba pljuvati, samo sedam ili osam javnih televizija u europi je dobilo koncesiju za euro.

Bolje biti ratnik u vrtu nego vrtlar u ratu!
15 godina
neaktivan

Na nekom forumu sam pročitao kako HRT dobiva olimpijske igre bez naknade jer su dio European Broadcasting Union. Ne znam koliko je ta tvrdnja točna, ali možda nam to može netko potvrditi.

Što se tiče Eura 2020, ne pratim nogomet, ali Wikipedija kaže suprotno. Samo u državama bivše Jugoslavije i Albaniji prijenos je osigurao pay tv kanal. U svim ostalim državama (na popisu) Euro 2020 će prenositi ili nacionalne televizije ili privatne TV kuće koje se mogu gledati FTA. Dakle, kod nas i možda u još par drugih država će se gledanje naplaćivati dok će se u većini drugih europskih država Euro moći gledati bez dodatne naknade.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/UEFA_Euro_2020_broadcasting_rights

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.6.2018 23:38 (Marko :D).
16 godina
SportKlub uvijek tako radi.

Prvi kupe jeftino i onda ako se Hrv kvalificira preprodaju prava HRTu za veci novac.
17 godina
neaktivan
Mitch kaže...
SportKlub uvijek tako radi.

Prvi kupe jeftino i onda ako se Hrv kvalificira preprodaju prava HRTu za veci novac.

Mafijaši i jedni i drugi. Za naše novce.

Kradi bagro, kradi. Dabogda vam za lijekove trebalo!
14 godina
JozoBozo121 kaže...
vrinho kaže...

HRT nije dobio koncesiju za europsko prvenstvo i Ligu nacija, dok su za idući mundijal i zimske i ljetne olimpijske igre osigurali koncesije.

Zbog lige nacija su narasli troškovi i novci koji se vrte u cijeloj priči i javne televizije manjih zemalja jednostavno ne mogu pratiti privatne dedicirane sportske kanale. A liga nacija i euro su išli u paketu. 

Zbog toga sto nisu dobili koncesiju ne treba pljuvati, samo sedam ili osam javnih televizija u europi je dobilo koncesiju za euro.

Slušaj, dok ja njima plaćam prisilno 80 kn mjesečno za program koji praktički ne gledam jer nemaju ništa kvalitetno (i radio) osim kad je neko sportsko natjecanje a čak su i to izgubili sad, onda imam pravo pljuvati. Da ih ne plaćam ne bih ni rijeć rekao. Kažeš narasli su troškovi, ajde nek pretplatu onda povise za 100, 200 ili 300%, bi li im bilo dosta onda?

7 godina
neaktivan

Kada bi na Hrt-u umjesto 3000 zaposlenih,bilo 500,možda bi mogli osigurati prijenose nacionalne nogometne reprezentacije?

9 godina
protjeran
Buki6 kaže...

Kada bi na Hrt-u umjesto 3000 zaposlenih,bilo 500,možda bi mogli osigurati prijenose nacionalne nogometne reprezentacije?

Slažem se sa vama BUG kolega!

Napad je najbolja obrana :)
12 godina
protjeran
Buki6 kaže...

I to u 4k rezulji. 

7 godina
protjeran

Možda bi bilo još lakše osigurati nogometne prijenose kada bi na HRT-u bilo nula zaposlenih. Čujem da su duhovi dobri u pregovorima.

All work and no play makes Jack a dull boy.
12 godina
protjeran
Mary Sue kaže...

Možda bi bilo još lakše osigurati nogometne prijenose kada bi na HRT-u bilo nula zaposlenih. Čujem da su duhovi dobri u pregovorima.

Hoćeš reći da 3000 zaposlenih nije previše ili možda čak da ih je premalo ?

7 godina
protjeran

Tako je, premalo je ljudi. Nekim službama (konkretno znam za jednu, čula sam za još neke) koje djeluju unutar određenih radnih jedinica nedostaje stručnoga kadra.

9 godina
protjeran

..

Napad je najbolja obrana :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Mary Sue kaže...

Tako je, premalo je ljudi. Nekim službama (konkretno znam za jednu, čula sam za još neke) koje djeluju unutar određenih radnih jedinica nedostaje stručnoga kadra.

Neka educiraju ljude onda u kadrovima gdje ih je masno previse 

7 godina
neaktivan

Neće nitko u asistente,snimatelje i montažere!?

7 godina
protjeran
Mitch kaže...

Neka educiraju ljude onda u kadrovima gdje ih je masno previse 

Neka, neka, nek' me draga čeka...

Neka ljudi govore...

Neka mi ne svane...

Neka, neka, nek' se zna...

Ne ide to baš tako kako ti misliš.

15 godina
neaktivan
Mary Sue kaže...

Pričamo o HRT-u, ne o BBC-ju ili ARD-u. Čak su BBC-jevi stručnjaci rekli kako treba otpustiti 1500 zaposlenika na HRT-u. 

BBC: Na HTV-u treba otpustiti 1500 zaposlenih

7 godina
protjeran

Kažeš, nije bilo starijega članka na internetu?

15 godina
neaktivan

Nema veze što je članak star. Bitna je poanta članka.

7 godina
protjeran

Ima veze. Opseg se posla otada povećao, a broj se zaposlenika nešto smanjio.

15 godina
neaktivan

A da? Ne sjećam se da sam igdje pročitao kako su se dijelili otkazi na HRT-u.

7 godina
protjeran

Dame i gospodo, čini se da nam na forumu društvo pravi ni manje ni više nego Luka Modrić.

15 godina
neaktivan

Pretražio sam malo i pronašao vijest u kojoj piše kako je 2016. otpušteno čak 16 zaposlenika, te još jednu vijest u kojoj piše kako je otpušteno 28 zaposlenika iz 2014. I dalje nismo došli ni blizu brojke od 1500 zaposlenika koliko bi ih trebalo dobiti otkaz po BBC-jevim stručnjacima.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.6.2018 17:34 (Marko :D).
11 godina

Nema to veze, njima se opseg posla otada povećao znatno i trebalo bi barem još 1500 zaposliti, a vidiš da su još i otpustili čak 40ak zaposlenika zadnjih par godina.. Još sad uvode i HD već ima 10ak godina, trebat će i pretplatu dignut s tih mizernih 80kn..

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.6.2018 20:10 (Avensac).
7 godina
neaktivan

Mislim da se opseg povećanja poslova više odnosi na vanjsku produkciju!

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice