Hoćete li se cijepiti protiv Covida-19?
- poruka: 8.491
- |
- čitano: 1.053.514
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ovaj Srbin je postao Antivakserski kralj.
Uhićen je kao antivakser (a ne hapse baš svaku budalu, nego baš ekstremne), ali se cjepio. To kralju
Očigledno se nekima treba sve crtati.
kasno ti je da se vadiš.. (nisi mislio na svakodnevni život)
pročitao sam tvoje upise od ranije i ne veruješ da nikakva, pa ni KN95 maska može da štiti...
ako se često tako nešto pitaš, preporučavam posjet ...
Ja sam se cijepio i proklinjem dan kad sam ubrizgao to govno u sebe... Odkad sam se cjepio hemoglobin mi je pao na 95 da padne jos idem na transfuziju idem na pretrage sljeci tjedan da nije mozda zbog kronicne bolesti iako su svi pokazatelji PRIJE cijepljenja bili normalni... Sad u cemu je taj pad hemoglobina i opcenito teske anemije ne znam nisam jos u obradu isao ali interesantno je da mi se javilo tek nakon cijepljenja .... Mjesec dana prije postojala je jako blaga anemija koju vucem godinama zbog ljekova i kronicne bolesti a i dijelom genetike.
Kazem opet mozda nije cijepivo ali ja imam jako dobar osjecaj da je jer previse je sve indikativno... I tako sam popusio posao i sve zbog sranja cijepi se misli na druge bi ja preimenovao nemoj se cijepit misli na sebe....
Očigledno se nekima treba sve crtati.
kasno ti je da se vadiš.. (nisi mislio na svakodnevni život)
pročitao sam tvoje upise od ranije i ne veruješ da nikakva, pa ni KN95 maska može da štiti...
Od čega te štiti KN95 maska? Ne zanima me službena deklaracija i namjena maske jer to već svi znaju i mogu izguglat ako žele.
Ono kad započneš tekst sa "Nikad u karanetni nisu bili zdravi ljudi." i misliš poslije toga napisati nešto pametno.
U ostatku teksta samo banaliziraš problem.
Bravo ... potpisujem... I ne, ljudi nisu *ebeno normalni ...
Bravo ... potpisujem... I ne, ljudi nisu *ebeno normalni ...
Da, ovo je definitivno nešto sa čim ćemo se svi složiti :-)
Na samom početku esencijalno kriva rečenica. Moraš naučiti što je karantena za početak.
Ja sam se cijepio i proklinjem dan kad sam ubrizgao to govno u sebe... Odkad sam se cjepio hemoglobin mi je pao na 95 da padne jos idem na transfuziju idem na pretrage sljeci tjedan da nije mozda zbog kronicne bolesti iako su svi pokazatelji PRIJE cijepljenja bili normalni... Sad u cemu je taj pad hemoglobina i opcenito teske anemije ne znam nisam jos u obradu isao ali interesantno je da mi se javilo tek nakon cijepljenja .... Mjesec dana prije postojala je jako blaga anemija koju vucem godinama zbog ljekova i kronicne bolesti a i dijelom genetike.
Kazem opet mozda nije cijepivo ali ja imam jako dobar osjecaj da je jer previse je sve indikativno... I tako sam popusio posao i sve zbog sranja cijepi se misli na druge bi ja preimenovao nemoj se cijepit misli na sebe....
Daleko si od teške anemije, to bi trebao znati, kao i daleko od ozbiljnih problema. Tvoj "jako dobar osjećaj" je baziran na tvojem neprihvaćanju korone kao problema i ne shvaćam uopće zašto si se cijepio (iako si kao anemičar jedan od onih koji bi prvi trebali dobiti cjepivo).
Demokracija je neuspijeli projekt u kojemu su astrofizicar i netko tko smatra pastele adekvatnim izvorom prehrambenih tvari jednaki.
Mos ga jebat, da nisam ukljucen pod rijec "sve", vikao bih da nas sve treba pobiti i poceti otpocetka.
Cinjenica da i dalje ima vise ljudi koji vjeruju u postojanje svemocnog bica i zagrobnog zivota nego u postojanje virusa koji im je ubio nekoga u familiji dovoljno govori.
Zbog dobrobiti drugih ocu iako najrade ne bi.
Kakva je dobrobit? Ko oce nek se sam cijepi i miran je, ne moras ti radi njega :)
"Svatko s iole pameti zna da ove mjere nemaju veze sa covid om."
Sorry, prestao sam čitati nakon ovoga.
O ljudskim pandemijama znam iz filmova-dakle,ništa!Ali o karantenama znam podosta,jer se jako dugo bavim uzgojem ukrasnih životinja.U karantenu se nikada ne stavljaju zdravi ljudi?Totalno pogrešno!U uzgoju postoje takozvani kliconoše-životinje koje prenose bolest,a da su pri tome zdrave ,bolesne ili u trenutnoj inkubaciji zaraze.Takve životinje obavezno stavljamo u karantenu.Životinje koje smo kupili,dobili...obavezno idu u karantenu,jer na taj način čuvamo svoje jedinke,to se radilo od kada znam za sebe.Znam da je glupo uspoređivati ovo s trenutnom situacijom,ali u konačnici to je cilj karantene bilo kod životinja ili ljudi.
Stari moj, ti si jedna obična priglupa trolčina, koja ne vidi dalje od svog nosa. Ne znam zašto uopće i ovo pišem, jer čovjeku koji sam ne vidi ne možeš pomoći dok ne progleda sam.
Informacije su stvarno svima i vrlo lako dostupne.
Ne trebaš biti pretjerano pametan ili inteligentan, niti ti treba medicinski fakultet da sam vidiš što se događa oko tebe i da vidiš koliko lažu, truju i manipuliraju ljudima.
Mediji trenutno provode kampanju straha i terora nad ljudima, koji su previše uspavani da bi vidjeli.
Iskrteno se nadam, da kad se opet bude slalo na goli otok radi ove pizdarije, da ni njeih neće preskočiti.
Svi vi koji se želite cijepiti, samo naprijed, ali nemojte *ebat nas ostale koji ne želimo tu pizdariju u sebe staviti, pa makar i pasli travu, doslovce.
Stari moj, ti si jedna obična priglupa trolčina, koja ne vidi dalje od svog nosa. Ne znam zašto uopće i ovo pišem, jer čovjeku koji sam ne vidi ne možeš pomoći dok ne progleda sam.
Ne trebaš biti pretjerano pametan ili inteligentan, niti ti treba medicinski fakultet da sam vidiš što se događa oko tebe i da vidiš koliko lažu, truju i manipuliraju ljudima.
Upravo zato što su informacije dostupne ne shvaćam kako netko može napisati ovako glup post.
Ču da se prijavim, a i usput šansa da se smanji broj državnih službenika. Ako preživim, onda se mogu opet opušteno skidat po kafanama.
Mediji trenutno provode kampanju straha i terora nad ljudima, koji su previše uspavani da bi vidjeli.
Iskrteno se nadam, da kad se opet bude slalo na goli otok radi ove pizdarije, da ni njeih neće preskočiti.
Svi vi koji se želite cijepiti, samo naprijed, ali nemojte *ebat nas ostale koji ne želimo tu pizdariju u sebe staviti, pa makar i pasli travu, doslovce.
Sjeti se ovoga kada slomis kost pa odi Mikiju u pekaru da ti to namjesti. Za kasljanje krvi se, naravno, ide tetama u konzum, znaju one kako to srediti.
Bogtimater, pa i radijator je inteligentniji od tebe.
Upravo zato što su informacije dostupne ne shvaćam kako netko može napisati ovako glup post.
Moj stari primjerice, on je 1965. godište, on kuži apsolutno sve, pozna sve povjesne događaje, sve što se bilo kad izdogađalo.
Zna u detalje sve o domovinskom rado, o ustašama i četnicima (bio je u specijalnoj, oko 950 provedenih dana na terenu), ovima onima, sve u najsitnije detalje, svjestan je sve što se događa, ali on i dalje VJERUJE doktorima i medicini/ farmaciji općenito.
Nikad mi nije jasno bilo, kako tako pametan čovjek može biti tako povodljiv i kako tako slijepo može vjerovat ljudima, samo zato što su završili, pazi, medicinu.
Izgeda da što si više bio pod njihovim utjecajem (škola, posao) da si povodljiviji, ne znam.
Ljudi na ključnim pozicijama su potkupljeni, dok oni na nižima, koji su svjesni događanja, ne smiju zucnit, jer će dobiti otkaz. Takvih slučajeva ima stvarno jako puno, a ti mi sad reci da sam budala ili da lažem.
Znajući sve to, zar stvarno misliš da oni nama žele dobro?
Kao što sam napisao, samo pohrnite po cjepiva, pa tko živ, a tko mrtav nakon toga.
Umrijeti nakon toga je možda i najbolja opcija, jer bolje biti mrtav, nego trajni invalid sve dok si živ.
Go4it
Najbolje od svega je što obično baš priglupi ljudi misle da vide bolje od ostalih.
Pa to je i glavna motivacija svih religija, da te navede da "progledaš", odnosno da misliš da si "progledao".
Kad mi netko piše o "progledavanju" odmah znam gdje ću ga svrstati.
Najbolje od svega je što obično baš priglupi ljudi misle da vide bolje od ostalih.
Pa to je i glavna motivacija svih religija, da te navede da "progledaš", odnosno da misliš da si "progledao".
Isto to mislim ja o vama...
Zar vam svinjska i ptičja gripa nisu bile dovoljne, da vidite da se radi o pokušaju kontrole ljudi?
Isto to mislim ja o vama...
Zar vam svinjska i ptičja gripa nisu bile dovoljne, da vidite da se radi o pokušaju kontrole ljudi?
Kontroliraju te otkad postojiš.
Ali da, u pravu si, ovo je jedna ogromna globalna zavjera Philipsa, De Longhia, Nespressa i ostalih da sjebu birtije i svi si kupe kafe aparate za doma.
Moj stari primjerice, on je 1965. godište, on kuži apsolutno sve, pozna sve povjesne događaje, sve što se bilo kad izdogađalo.
Jbt pa obojica ste zreli za instituciju...
Ne znaš tko je gori.
Ne znaš tko je gori.
Pokušaj niskog komentara kvazi čovjeka...
Kao što rekoh, samo dajte, pa napišite kakav je osjećaj i kakve su posljedice ....
Ne znaš tko je gori.
Pokušaj niskog komentara kvazi čovjeka...
Kao što rekoh, samo dajte, pa napišite kakav je osjećaj i kakve su posljedice ....
Za vrijeme rata sam se naslušao raznih komentara tog tipa.
Posebno od onih koji "sve znaju". Od toga koliko je Franjo dobio za pad Vukovara, teorija zavjera od Amerike do Crnog mora, znali su baš "sve".
Osjećaj čega? Kakve posljedice?
Kontroliraju te otkad postojiš.
Ali da, u pravu si, ovo je jedna ogromna globalna zavjera Philipsa, De Longhia, Nespressa i ostalih da sjebu birtije i svi si kupe kafe aparate za doma.
A ja taman razmišljam kako je vrijeme da si kupim aparat za kavu, sad znam i što me potaknulo na to