"are you (really, really) sure you want to delete map "australian pension fund"?
"YES, yebotte, nego šta!"
slučajno moj q. idioti.
"are you (really, really) sure you want to delete map "australian pension fund"?
slučajno moj q. idioti.
slučajno moj q. idioti.
...a nastavak: "Gle, Undo danas ne funkcionira."
Kao davnih dana DOS-a... u osnovnoj školi dobili jedan PC, moćni 386SX, pa se jedan nastavnik "educirao" na tome.
I tako je otkrio da postoji delete i undelete. Bilo mu fora obrisati nešto pa onda vratiti nazad. I tako je otišao u folder DOS folder okinuo "del *.*" i onda je komp skupljao prašinu na par mjeseci dok nisu dobavili diskete za instalaciju DOS-a...
Joj sto volim trendi termin "cloud", a porijeklo nije vremenska prognoza
Kao davnih dana DOS-a... u osnovnoj školi dobili jedan PC, moćni 386SX, pa se jedan nastavnik "educirao" na tome.
I tako je otkrio da postoji delete i undelete. Bilo mu fora obrisati nešto pa onda vratiti nazad. I tako je otišao u folder DOS folder okinuo "del *.*" i onda je komp skupljao prašinu na par mjeseci dok nisu dobavili diskete za instalaciju DOS-a...
Ja sam kao početnik imao kronično malo mjesta na c disku pa sam obrisao Autoexec.bat i Config.sys.
Tako se budu slučajno brisali digitalni novčanici jednom kada nam zabrane keš.
To bude milina jedna.
Tako se budu slučajno brisali digitalni novčanici jednom kada nam zabrane keš.
To bude milina jedna.
Nema straha, tu su kripto valute.
"Naime, 60 posto najvećih tvrtki koristi Google Cloud..."
Autore, rista, ubuduće nemoj vjerovati Googletovom marketingu ni kad poklone nose.
Naime: Chart: Amazon Maintains Cloud Lead as Microsoft Edges Closer | Statista
Google bi se sigurno branio sa "Ma da, ali mi imamo 60% najvećih...", kako god definiraju "najveće", a i to im ne bih baš vjerovao. Tko im više išta vjeruje, TO je pitanje.
"Naime, 60 posto najvećih tvrtki koristi Google Cloud..."
Autore, rista, ubuduće nemoj vjerovati Googletovom marketingu ni kad poklone nose.
Naime: Chart: Amazon Maintains Cloud Lead as Microsoft Edges Closer | Statista
Google bi se sigurno branio sa "Ma da, ali mi imamo 60% najvećih...", kako god definiraju "najveće", a i to im ne bih baš vjerovao. Tko im više išta vjeruje, TO je pitanje.
NAJVECIH
Ono.... small cap, core, ucits i sve ostale varijacije i varijable, uvjeti itd.. Tako i ovdje, nigdje ne vidim da se to odnosi na "najvece tvrtke" vec opcenito. Tako da ne vidim zasto bi gugletovi podaci bili netocni.
Dokazao si jedno veliko NIŠTA.
Ja sam kao početnik imao kronično malo mjesta na c disku pa sam obrisao Autoexec.bat i Config.sys.
Ja sam se patio sa stackerom/doublespace/drivespace-om 😅. Sjećam se kada je izašao Diablo, 140 MB je imao, a moja 486ica hard od 520 MB 😅