Od garaže do svjetskih rekorda: Mate Rimac slavi d

poruka: 77
|
čitano: 10.231
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Od garaže do svjetskih rekorda: Mate Rimac slavi d".
10 godina

Plaćeni oglas. 

Prosječno glup i umjereno lud. Twitch: Duxcro
Moj PC  
20 3 hvala 1
18 godina
Re: Od garaže do svjetskih rekorda: Mate Rimac sla
Trebamo više Rimaca a manje jalnih ljudi koji ništa u životu nisu napravili.
Moj PC  
7 30 hvala 2
7 godina

ima nekoliko tih prototipova i sad tih 10 primjeraka, ali gdje je tu serijska proizvodnja, gdje su neovisni testovi? Pa na kraju krajeva, gdje su i robo taxiji? Zaboravilo se i napisati da je od početaka BMW kockice iz garaže do danas, Rimac od državnih poticaja dobio na desetke miljuna eura..

Moj PC  
33 0 hvala 0
17 godina

Fali ti koja nula na tim eurima.

Linux, Arch Linux.
16 mjeseci

Matu za predsjednika 💪
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

-opet ograničena serija.. ambiciozno umjesto 8 kom najava za 10 kom... pri čemu će kako i naziv serije kaže, ostati foundersovi, pri čemu je dovoljno imati jedan komad-šasiju na kojoj se tad promjeni boja, naljepnica i višestruko ga se preproda samom sebi ili članu odbora kao us-docu .. pri čemu i dalje u proizvodnom pogonu ostaju isti razvojni-radni modeli-manekeni na traci, koji stoje, nešto se šarafi, mjeri.. prođu 'novinari' i očarani nakon domjenka pišu kao anderseni, vernei, .. osim što nitko ne piše o verne-robotaxiju, valjda se čeka da počne pisati državno odvjetništvo? možda se čeka migracija prema dubaiju koju je možda omeo aktualni trumpekov rat s iranom ili dobijanje propustnice za liječenje u bih .. kako ide pjesmica o 10 malih indijanaca? jedan uđe u šator, ostane ih devet.. do kraja priče ih nema, djeca spavaju.. prigodna pričica pred spavanje, umjesto klasičnog brojanja ovaca...

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

7 0 hvala 0
17 godina
NixHR kaže...

tako je što više ljudi koji  se prave da nešto rade a cije  posao im se svodi na izvlacenje poticaja/subvencija koji novac dolazi od ovih koje ti zoves jalne jer su jalno sto se njihov tesko zaraden novac razbacuje okolo pojedincima koji od pocetka imaju debele veze u politici i svi znaju kako i kojim novcem je krenuo. A bez tih veza danas bi slagao istu tu kockicu u garazi koju je tad imao.
Zapravo imamo punu Hrvatsku Rimaca (ekipe koja zivi na tudi racun pomocu politike i HR im je samo bankomat)

17 godina
Pixel kaže...
..

.. razbacuje okolo pojedincima koji od pocetka imaju debele veze u politici i svi znaju kako i kojim novcem je krenuo...

-ćaća čeka izvršenje kazne dok traži zdravstvenu propusnicu za bih.. već 2god, pravosuđe-provedbe.. nije važan onaj kotač ili daljinski na prezentaciji robotaxija koji ne vozi, kao ni 180-200mil eurića.. do te mjere da mediji već godinu ni da zucnu na tu temu.. ne isplati se? :) 

21 mjesec
Lažibrada strikes again! Usfalilo love pa se opet zaželio državne sise..
127.0.0.1
Moj PC  
6 0 hvala 2
8 mjeseci
Pixel kaže...

tako je što više ljudi koji  se prave da nešto rade a cije  posao im se svodi na izvlacenje poticaja/subvencija koji novac dolazi od ovih koje ti zoves jalne jer su jalno sto se njihov tesko zaraden novac razbacuje okolo pojedincima koji od pocetka imaju debele veze u politici i svi znaju kako i kojim novcem je krenuo. A bez tih veza danas bi slagao istu tu kockicu u garazi koju je tad imao.
Zapravo imamo punu Hrvatsku Rimaca (ekipe koja zivi na tudi racun pomocu politike i HR im je samo bankomat)

Sve se to lako rijesi, paziti kome dajes glas, izaci na izbore i nagradjivait politike koje olaksavaju zaradjivanje novca.

Ova kuknjava i kakanje nikome ne pomaze, podsjeca na ocajnu oporbu koja nazalost nije u stanju srociti prostu prosirenu recenicu bez salvi uvreda podebljanih ideoloskim naklapanjima i doslovno 0 realno izvedivih i korisnih prijedloga.

Svaka zemlja je onoliko dobra koliko su dobri i njeni gradjani. politika je samo ogledalo istih.

17 godina
My2Cents kaže...
Pixel kaže...

Sve se to lako rijesi, paziti kome dajes glas, izaci na izbore i nagradjivait politike koje olaksavaju zaradjivanje novca.

Ova kuknjava i kakanje nikome ne pomaze, podsjeca na ocajnu oporbu koja nazalost nije u stanju srociti prostu prosirenu recenicu bez salvi uvreda podebljanih ideoloskim naklapanjima i doslovno 0 realno izvedivih i korisnih prijedloga.

Svaka zemlja je onoliko dobra koliko su dobri i njeni gradjani. politika je samo ogledalo istih.

Slazem se , ali zasto meni to govoris, zaista mislis da ja dajem glas nesposobnim lopovima koji ce me opeljesiti za svaki cent i od mog rada uzeti jedno 60% a da ne trepnu okom.

Za to je kriva demokracija i glup narod, demokracija je navece zlo koje se moze dogoditi narodu koji nije zrel za nju, tj ljudima koji ne znaju odluciti isprravno za sebe, a kamo li da odlucuje za druge. 

14 godina

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.3.2026 16:00 (klokan057).
20 mjeseci

Podsjetnik:

• Ivan Rimac tijekom privatizacije mazne jedno pola milijarde kuna, uništi razna poduzeća i šutira radnike na cestu.

• S ukradenim novcima osniva se tvrtka Rimac Automobili, gdje je Ivan Rimac predsjednik nadzornog odbora. Ukradeni novci jednim dijelom služe za kupovinu dijelova koji se prezentiraju da su in-house iz nule izrađeni u Hrvatskoj ("For me, money is no problem" - Mate Rimac), drugi dio novca uz kamate vraća se drugim tvrtkama u vlasništvu Ivana Rimca, treći dio novca završava u offshore oazama, da bi se otkrilo da je tvrtka povezana sa svjetskim megaskandalom pranja novca - Panama Papers.

• Uz intervenciju Ivana Rimca dobiva se 200.000 kvadrata zemljišta pokraj Zagreba za 0,10 lipa po kvadratu.

• HDZ bez natječaja daje 200 milijuna eura Rimcu za kupnju nepostojeće tehnologije petog nivoa autonomne vožnje.

• Porsche SE, većinski vlasnik tvrtke Volkswagen AG odlučuje hoće li se notorni gubitaš Bugatti po peti put ugasiti ili će ga nekome uvaliti. Vide da se u Hrvatskoj dijele zemljišta i novci, daju 55% udjela u Bugattiju, dok u zamjenu dobivaju 25% u Rimcu. Ni prvi ni zadnji put, mutni Aktiengesellschaft i u manjoj mjeri Chaebol nanjušili su priliku u krizi i "helikopterski novac".

• Krajem lipnja 2024. Ivan Rimac je napokon pravomoćno osuđen, ali prije presude bježi u BiH. Porsche priprema preuzimanje većinskog udjela u Rimcu i Bugattiju, HDZ i Rimac family uspješno spremaju dodatne milijune u džepove i offshore račune, dok se grade neboderi po Dubaiju ("Ljudi ovdje stvarno mogu uživati u svom uspjehu i bogatstvu, to je ono što mi se sviđa kod Dubaija" - Mate Rimac).

• Klasični hrvatski jalnuški diletanti, neradnici i neznalice kojima smeta sve iz BiH i koji ne mogu podnijeti uspjeh BiH pameti, ljubomorni su i "hejtaju" našeg novog Teslu, dječaka koji je iz nule iz garaže.

20 0 hvala 11
16 mjeseci
Lako tako od nekoliko milijuna kuna poticaja kupiti Bugati ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
20 mjeseci

Nisu milijuni, nego su milijarde. Bugatti nije kupljen, čim je Piëch preminuo Porsche SE (vlasnici tvrtki Volksvagen AG, Porsche AG, itd.) gledali su kako će se riješiti notornog gubitaša, a riješili su ga se tako što su dali 55% udjela u Bugattiju, dok su istovremeno dobili 25% udjela u Rimcu.

Niti jedna Rimčeva tvrtka od osnivanja 2009. nije poslovala s dobiti, međutim uspješno ostvaruju enormne gubitke, ovo je iz zadnjeg financijskog izvještaja, samo za jednu godinu:

Rimac Group gubitak od 92,74 milijuna eura

Rimac Technology gubitak od 69,12 milijuna eura

Bugatti Rimac gubitak od 159,69 milijuna eura

Project 3 Mobility gubitak od 22,40 milijuna eura

Ukupno u samo jednoj godini gubitak od 343,95 milijuna eura, preračunato - 2,59 milijardi kuna.

Fun fact - sve Rimčeve tvrtke zajedno su dobile znatno više novca iz državnog proračuna nego su u njega uplatile kroz poreze na dobit (budući da ne ostvaruju dobit, logično, ni ne plaćaju porez na dobit, odnosno profit) i poreze koje su dužni uplaćivati u ime zaposlenika.

Let that sink in.

14 0 hvala 8
16 mjeseci
Ako je stvarno tako meni to zvuči grozno , no tako posluju skoro sve moderne kompanije , tek ponekad se sreća osmijehe , recimo Tesla umalo bankrotirali i onda ode do neba. Ili neki što su postali jednorozi dok većina ostaje u dugovima.
4 godine

Znači da vi svi koji smatrate da je Rimac lopov, isto tako mislte da je Uskok skupina preplaćenih nesposobnjakovića (Da nisu, uhitili bi Matu) ?!

Nego, ne nam gdje su nestali planovi o onim malim dvosjedima, el. vozilima gradske namjene.

合気道 五段
Moj PC  
2 0 hvala 0
20 mjeseci

Za razliku od većine, bez obzira što je Hrvatska po korupciji među najgorim zemljama EU, osobno imam potpuno povjerenje u hrvatsko pravosuđe i DORH gdje je na čelu HDZ-ov dečko Turudić. Također je ohrabrujuće vidjeti presude poput one gdje je sin HDZ-ovca koji je Sanaderu kupovao blindirane BMW-e, sa svojim BMW-om, s 17 godina (dakle bez vozačke, jer je dovoljno imati HDZ-ovu člansku iskaznicu, to je u Hrvatskoj "licence to kill"), ubio dvije 16-godišnje djevojke koje su stajale na nogostupu, nakon čega je sud odlučio da "dolazi iz društveno prihvatljive obitelji" te je poslan na školovanje u Švicarsku. Uostalom, u Hrvatskoj niti ubojice obitelji Zec zapravo nisu ubojice, jer ih je pravosudni sustav oslobodio i to je sada samo jedna lijepa priča o obiteljskom izletu na Sljeme. U toj priči također se spominje prezime Rimac, o cemu je Dezulović napisao jednu divnu priču o branju jaglaca i različaka.

9 0 hvala 5
4 godine

Upss pogreška

合気道 五段
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.3.2026 21:29 (Zaporožac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 mjeseci
RandomUsername kaže...

Drugar! Ti posve odlepio?

Pola milijarde kuna ti je cca 67 miliona EUR. po stanovniku HR cca 25EUR sa uracunatom inflacijom.

Nama u HR to nije puno, a lijepo izgleda kada se pored prekrasnih plaza, prvoklasnog maslinovog ulja, prvoklasnog prsuta, provoza i zujalica od 2000KS made in HR.

Poneki Porsche sa elektricni potpomognutim turbinama, Made in HR, pa i taj Bugatti nije na odmet. Neka ga, iako mi je ruzan da boli glava.

Mali se malo igra, neka se igra, moglo bi jos nesto iz toga i ispasti, a ti bas udario na crnjaka kao da smo mi u HR svi skupa se udruzili pokrasti sve i svakoga da bi dali jadnom Rimcu.

8 mjeseci
Pixel kaže...

zasto meni to govoris, 

Sorry, ne znam tko si i ne znam te, samo sam citirao tekst koji je meni  manjkav pa nadopunio onim kak ja mislim.  Tijek misli...nista manje i nista vise - brbljanje na forumu, nije disertacija.

BTW ne slazem se niti sa diktaturom niti se slazem da su porezi otimacina, ali da ne bi otisli u politiku na krivom mjestu, ajmo to pustiti.  Live long and prosper dok nam ne dojde utopija iz Star Treka.

7 godina
My2Cents kaže...
RandomUsername kaže...

Drugar! Ti posve odlepio?

Pola milijarde kuna ti je cca 67 miliona EUR. po stanovniku HR cca 25EUR sa uracunatom inflacijom.

Nama u HR to nije puno, a lijepo izgleda kada se pored prekrasnih plaza, prvoklasnog maslinovog ulja, prvoklasnog prsuta, provoza i zujalica od 2000KS made in HR.

Poneki Porsche sa elektricni potpomognutim turbinama, Made in HR, pa i taj Bugatti nije na odmet. Neka ga, iako mi je ruzan da boli glava.

Mali se malo igra, neka se igra, moglo bi jos nesto iz toga i ispasti, a ti bas udario na crnjaka kao da smo mi u HR svi skupa se udruzili pokrasti sve i svakoga da bi dali jadnom Rimcu.

Tih 67 miliona se moglo uložiti recimo u neku opremu na nekom regionalnom dječjem odjelu za onkologiju, a mali Mate nek radi igračke i krka pršut na svoj trošak.
Šminkeraj je ono što ovom Raju na Zemlji najmanje treba.

Svi smo čuli da će milijun majmuna koji lupaju o milijun pisaćih strojeva na kraju reproducirati cjelokupna Shakespeareova djela. Sada, zahvaljujući Internetu, znamo da to nije istina. - R. Wilensky
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.3.2026 0:35 (Al Crane).
8 mjeseci
Al Crane kaže...

Tih 67 miliona se moglo uložiti recimo u neku opremu na nekom regionalnom dječjem odjelu za onkologiju, a mali Mate nek radi igračke i krka pršut na svoj trošak.

Imam bolji prijedlog, moglo se u prevenciju pa da ima manje djece kojima treba onkoligija, ali nitko nece a pare stoje, treba ih potrositi prije sljedeceg obracunskog razdoblja.

Sminkeraj, pa da Neverom ne mozes u polje ili u Bauhaus po cement pa onda tako gledano je sminkeraj, no to je trziste, sminkeraj prolazi. 

TikTok

FaceBook

Instagram

Guci

LouisVouitton

Prada

Jbga, ljudi to traze, bitno je uslikati se u Bolu na Bracu sa LVomom preko ramena i Neverom ili Bugattijem u pozadini te postati na Instagram.

Koliko god je to mozda meni i tebi glupo, ali to ide kao vruce kifle.

7 godina
My2Cents kaže...
Al Crane kaže...

Imam bolji prijedlog, moglo se u prevenciju pa da ima manje djece kojima treba onkoligija, ali nitko nece a pare stoje, treba ih potrositi prije sljedeceg obracunskog razdoblja.

Sminkeraj, pa da Neverom ne mozes u polje ili u Bauhaus po cement pa onda tako gledano je sminkeraj, no to je trziste, sminkeraj prolazi. 

TikTok

FaceBook

Instagram

Guci

LouisVouitton

Prada

Jbga, ljudi to traze, bitno je uslikati se u Bolu na Bracu sa LVomom preko ramena i Neverom ili Bugattijem u pozadini te postati na Instagram.

Koliko god je to mozda meni i tebi glupo, ali to ide kao vruce kifle.

Tako je, moglo se uložiti i u veću elektrifikaciju prometa (što očito 10 Matinih elitnih superzujalica nije) da smanjimo kancerogene faktore u našem okolišu.
Meni je glupo što nas tako očito kradu za takve stvari.

Svi smo čuli da će milijun majmuna koji lupaju o milijun pisaćih strojeva na kraju reproducirati cjelokupna Shakespeareova djela. Sada, zahvaljujući Internetu, znamo da to nije istina. - R. Wilensky
8 mjeseci
Al Crane kaže...

Tako je, moglo se uložiti i u veću elektrifikaciju prometa (što očito 10 Matinih elitnih superzujalica nije) da smanjimo kancerogene faktore u našem okolišu.
Meni je glupo što nas tako očito kradu za takve stvari.

Puno si emotivno angaziran. Iako kancerogenost je cinjenica ipak se treba dobrano potruditi nagutati otrovnih plinova. Kancerogenost, tako jedan plastican termin koji se tako lako lijepi na sve i svasta je posljedica gotovo vecine spojeva kojima si pretjerano izlozen. Ako nije kancerogenost onda bude trovanje. Mozes se cak i cistom vodom otrovati. Sto ti govorim? Uvijek je bitno znati tocnu mjeru i vrstu izlozenosti, bez iste, termin kancerogenosti ima vrlo slabu vrijednost i obicno je u svrsi nekakve manipulacije, pa je najbolje traziti tocnu mjeru, ne korelacije nego tocnu mjeru prije ozbiljnijeg tumacenja iznesenog.

Ljudima je vise stete napravila CocaCola nego svi auti ovoga svijeta. A to je samo jedna vrlo bogata tvrtka koja proizvodi po mome osobnom misljenju sminkeraj izrazito upitne vrijednosti. Kada krenes posetno okretati sto nevalja, Rimac ne da je mala beba, nego je mali zanesenjak koji se nada postati nekakav faktor u svijetu visoke automobilske tehnologije.  I neka ga, neka sanja, mozda i uspije.

8 godina
NixHR kaže...

Ma naravno, daj nam jos par tisuca djece kriminalaca i izdajnika koji su pokrali narod, opljackali narod, pa dali svojim pacicima da se igraju besplatnim novcem kojeg su ti njihovi ocevi i majke pokrali od naroda.

Kada klincima ne bude islo, potegni stare veze i ucjene u HDZ-e da daju jos para iz proracuna da mali moze otici u svijet kupovati dijelove i radnu snagu koaj ce sto sklopiti u nesto i predstaviti kao wow proizvod a koji zapravo generira samo ogromne gubitke.

Ajde neka je napravio Neveru, srusio rekorde i cijeli svijet je pisao o njoj kao HR proizvodu. Dobro, tu se i mogu sloziti.

No, sto cemo s time da je proizviod totalna financijska katastrofa?

Hocmo li nastaviti dizati u nebesa lika koji je od milijardu kuna napravio 100 milijuna???

Dajte meni istu kolicinu para i podrske kakvu se dala rimcu i siguran sam da cu napraviti, mozda ne Neveru ali brutalan auto.

Pokupujem 100 inzinjera iz indije i kine, pokupujem hrpetine dijelova i sustava iz svijeta (izrael/kina mozda, kao doticni), platim jos mehanicara i bravara koliko god treba, dovodim ih iz amerike, njemacke itd.. malo se igramo, izmisljamo neke nove stvarcice i slozimo auto.

Ulozimo 500 milijuna, auto vrijedi 10 a mi na kraju u minusu 600 milijuna.

Svrsava se na njega jer je "nas" pa ga se dize u nebesa a zapravo vidimo mu po caci i mami koliko je nas a koliko njihov.

Da je od famozne kockice ( i to je pitanje koliko je on tu sve to sam bla bla, a koliko tatinim novcima kupovao rjesenja po svijetu pa doma sklopio) napravio profitabilan projekt, kakav god, kapa dolje.

Bolje proizvoditi najsporiji auto na svijetu koji je profitabilan, znaci stvara zaradu, nego najbrzi na svijetu koji stvara nenormalne gubitke.

lik od prvog dana posluje u minusu, ogromnom minusu.

Za vrijeme Sanadera smo imali Fimi Mediu, aferu Planinska, Hypo, Ina..

Za vrijeme plenkovica imamo afere: Rimac d.o.o., Medikol, INA plin za cent, Agrokor/Grupa Borg itd...

Ista vlast isti obrazac. Rimac d.o.o. je nista drugo do nova Fimi Media.

Bankomat HDZ-a.

12 godina

Ne opravdavam nikog, najmanje Rimac-a, ali ljudi moji kakve lopovčine hodaju među nama, smiju nam se na svojim zabavama, gledaju nas preko ekrana TV-a, da je to strašno. Lopovčine za kakve je Rimac senior mala beba. Pa nitko ni glasa nije pustio.

Imate firme iz kojih su miljarde pokrane (npr. Petrokemija cca 5 miljardi kuna). Miljarde iz jedne, a gdje su sve ostale. Bokte pa nedavno su miljardu eura roknuli na plinu. I stavili lovu dedi na račun. Banka šuti, fina šuti, svi šute.

Ima sad jedno 10 i više godina od kad je FBI upozorio hrvatsku da su iz hrvatske napravljeni transferi od tada 200 miljardi kuna na razno razna otočja, ali ekipa se fokusira na sitnu ribu jer je medijski eksponiran, a oko njih se šeću sinovi i kćeri likova koji su kožu oderali s leđa ove zemlje.

Smrdimo od glave do repa, skoro pa nema više ništa dobrog, zdravog i poštenog u ovoj jadnoj maloj zemlji na brdovitom balkanu.

Nadglednik dina
Moj PC  
8 1 hvala 1
17 godina
Zaporožac kaže...

Znači da vi svi koji smatrate da je Rimac lopov, isto tako mislte da je Uskok skupina preplaćenih nesposobnjakovića (Da nisu, uhitili bi Matu) ?!

Nego, ne nam gdje su nestali planovi o onim malim dvosjedima, el. vozilima gradske namjene.

-polako.. za izvide kako ih naziva dorh treba sumnja, pretpostavka, nalog, praćenje.. vrijeme, no kad-tad stigne i to.. odnosno, od prezentacije (ne)vozila robotaxija, nema u kadru plenky&tome s rimcem, mada se svaki političar obožava naslikavati za PR svrhe.. odnosno, vjerojatno su tad dobili službeno upozorenje nadležnih institucija kako se nije uputno gurati u isti kadar, a epilog naravno dolazi kasnije, klasičan scenarij-redosljed, nije to tarantinov film :) ..

-uhititi osobu.. što mislite kako se to radi, npr dokazi.. u svakom većem poslu to traje barem 6mj, kad je zapteljanije, offshore-dubai-bih.. obično traje duže jer naprosto treba više vremena dok se sve kockice poslože za optužnicu, .. kao i tampon-izolacijska zona za one koji ne trebaju upasti u istu mrežu npr plenky-tomek.. i ponovo, od tad ih nema u kadru-fotkanju s rimcem.. obično dobitnik zlatne kune nakon par godina završi na remetinačkoj adresi... no potrebno je vrijeme, par godina.. sporo.

16 godina
Entry Point kaže...

Ne opravdavam nikog, najmanje Rimac-a, ali ljudi moji kakve lopovčine hodaju među nama, smiju nam se na svojim zabavama, gledaju nas preko ekrana TV-a, da je to strašno. Lopovčine za kakve je Rimac senior mala beba. Pa nitko ni glasa nije pustio.

Imate firme iz kojih su miljarde pokrane (npr. Petrokemija cca 5 miljardi kuna). Miljarde iz jedne, a gdje su sve ostale. Bokte pa nedavno su miljardu eura roknuli na plinu. I stavili lovu dedi na račun. Banka šuti, fina šuti, svi šute.

Ima sad jedno 10 i više godina od kad je FBI upozorio hrvatsku da su iz hrvatske napravljeni transferi od tada 200 miljardi kuna na razno razna otočja, ali ekipa se fokusira na sitnu ribu jer je medijski eksponiran, a oko njih se šeću sinovi i kćeri likova koji su kožu oderali s leđa ove zemlje.

Smrdimo od glave do repa, skoro pa nema više ništa dobrog, zdravog i poštenog u ovoj jadnoj maloj zemlji na brdovitom balkanu.

Ovo je placeni clanak za rimca ne za "druge" pa se stoga na ovoj temi glas pusta o njemu. 

Uostalom ista su "ekipa" tako kada pricas o jednom pricas i o ostalima sto se na temi i desava. 

Dakle pitanje tebi je cemu skretati temu sa "whataboutismom"? Smeta ti sto se ovako "lijepo" prica o rimcu? Cemu taj ali?

4 godine
ihush kaže...
-polako.. za izvide kako ih naziva dorh treba sumnja, pretpostavka, nalog, praćenje.. vrijeme, no kad-tad stigne i to.. odnosno, od prezentacije (ne)vozila robotaxija, nema u kadru plenky&tome s rimcem, mada se svaki političar obožava naslikavati za PR svrhe.. odnosno, vjerojatno su tad dobili službeno upozorenje nadležnih institucija kako se nije uputno gurati u isti kadar, a epilog naravno dolazi kasnije, klasičan scenarij-redosljed, nije to tarantinov film :) ..

-uhititi osobu.. što mislite kako se to radi, npr dokazi.. u svakom većem poslu to traje barem 6mj, kad je zapteljanije, offshore-dubai-bih.. obično traje duže jer naprosto treba više vremena dok se sve kockice poslože za optužnicu, .. kao i tampon-izolacijska zona za one koji ne trebaju upasti u istu mrežu npr plenky-tomek.. i ponovo, od tad ih nema u kadru-fotkanju s rimcem.. obično dobitnik zlatne kune nakon par godina završi na remetinačkoj adresi... no potrebno je vrijeme, par godina.. sporo.

Ti već izlaziš s predmnijevanjem da je kriv, samo treba pričekati.

A što misliš da Uskok radi 10 zadnjih godina. ?!

Češkaju jajca i slušaju Plenkovića da im kaže koga da prate, koga ne.. 

Jedan od najvećih mogula Hrvatske je zaštićen od Vlade RH  (to si ti napisao)

合気道 五段
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.3.2026 17:11 (Zaporožac).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice