Takve dronove ruše oni 'sandalaši' po jemenskim prip*zdinama bez problema, pa ne znam što bi radio u pravom ratu poput onog rusko-ukrajinskog. Možda glumiti glinenog goluba?
U mirno doba može poslužiti za izviđanje i to je vrh.
Takve dronove ruše oni 'sandalaši' po jemenskim prip*zdinama bez problema, pa ne znam što bi radio u pravom ratu poput onog rusko-ukrajinskog. Možda glumiti glinenog goluba?
U mirno doba može poslužiti za izviđanje i to je vrh.
Jedno 20-ak godina prekasno ali ajde de. Potrebe za takvu platformu ce uvijek postojati.
Tako i ja mislim. U slučaju rata, neće te spasit dron, nego tvornica dronova.
Kaj brijete odmah na rat??
Ovaj projekt je zamišljen kao suradnja više država, te je započeo par godina prije rata u Ukrajini, na kojeg aludirate.
Rat svaki treba odmah stat. Bolje 100 godina lošega mira, nego sekunda najbolje rata. Rat je nešt najgore na svijetu.
Peace&Love, bro!!
Kaj brijete odmah na rat??
Ovaj projekt je zamišljen kao suradnja više država, te je započeo par godina prije rata u Ukrajini, na kojeg aludirate.
Rat svaki treba odmah stat. Bolje 100 godina lošega mira, nego sekunda najbolje rata. Rat je nešt najgore na svijetu.
Peace&Love, bro!!
Baš obrnuto ne brijemo mi na rat nego tvorci ovog drona, a kojeg smo mi popljuvali, jer je to izviđački dron a može vjerojatno nositi i oružje.
Ako je izgradnja tvornice dronova ili neke druge, brijanje na rat, onda da brijem na rat.
A tvornice mogu služiti i u miru, znaš, tako da zapošljavaju ljude i proizvode civilne strojeve.
Ima više načina kako zaštitit tvornicu u ratu,
- tako da ju ne izgradiš baš na granici
- tako da distribuiraš geografski pogone
- tako da napraviš nekakvu mobilnu tvornicu.
- tako da ukopaš pogon u planinu / pod zemlju.
- tako da napraviš redundantne pogone.
- ili sve to zajedno.
@gpd
Ma, industrija i tehologija, sem kaj se koristi u civilne svrhe, koristi se i za rat.
Ak' netko radi drona za izviđanje, nošenje bombi, ne mora to u startu biti nikaj loše.
Dronovi imaju i puno toga za kaj se mogu koristiti, sem za rat.
Al' nemoj da sada se raspravljamo oko rata. Samo mir, neka vlada među ljudima.
@gpd
Ma, industrija i tehologija, sem kaj se koristi u civilne svrhe, koristi se i za rat.
Ak' netko radi drona za izviđanje, nošenje bombi, ne mora to u startu biti nikaj loše.
Dronovi imaju i puno toga za kaj se mogu koristiti, sem za rat.
Al' nemoj da sada se raspravljamo oko rata. Samo mir, neka vlada među ljudima.
U slučaju mira, i anticipacije industrije 4, svaki grad/općina bi trebao imati malo bolji javni 3D printer, dok se tehnoloigija ne razvije.
Nek si ljudi printaju obuću, odjeću ,djelove. Koji se nalaze u katalogu u cloudu.
A kad se tehnologija 3d printanja razvije onda i svako kućanstvo.