možda amere ne bi bilo loše podsjetiti (iako beskorisno) da nikad i nigdje samostalno nisu pobijedili ni u jednom ratu. i neće. badava im sva tehnologija kad su budale.
SAD dale Huaweiju 90 dana prijelaznog razdoblja pr
- poruka: 20
- |
- čitano: 7.663
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
I onda kažu da su Ameri loši...
možda amere ne bi bilo loše podsjetiti (iako beskorisno) da nikad i nigdje samostalno nisu pobijedili ni u jednom ratu. i neće. badava im sva tehnologija kad su budale.
Kako ne?
U onom od 1861 do 1864 potpuno sami su pobijedili.
Radi guza ko meduza :) :) :) :) :)
Ne Radi guza ko meduza nego su vjerojatno imali dogovor prije ove odluke.
Tako je i izasla vijest prije za Huawei mobitele koji ce dobiti update.
ne pada mi na kraj pameti donositi sudove o nečemu o čemu nemam relevantne informacije ili na temelju poluinformacija, mogu biti jedino pristran na temelju političkih preferenci (bahato prizemni trumpizam + američki imperijalizam vs. kineska kvazi komunistička partija koja po bilo koju cijenu želi zadržati privilegije) a to ne želim, tako da uopće ne želim imati mišljenje oko ovog sukoba
my2cents
Budale?
Budale?
budale.
Ili nedavna anketa
Vrh
Nemamo mi sta reci ni Americi ni Kini. 90tih smo pokazali kakvi smo... jedni drugima glave skidali sa ramena :(
Samo, neki bi se mogli malo zaj..., ovaj, preračunat.
Nisu ni Kinezi kamilica. Imaju i oni poluga. Moglo bi se Amerima gadno vratit.
Znate li da više dolara ima u Kini nego u USA? Kinezi su glavni kreditori Amera. Tu se radi o takvim iznosima da bi Kinezi mogli uzdrmati Amere jednim potezom.
Najgore je što bi mi mali mogli nadrapat kao usputne žrtve. Jer ako krene pravi trgovinski i financijski rat, eto nove krize i recesije.
Veselo.
Sad treba huawei podic tuzbu u EU protiv gugla.
Na koga pri tome misliš? Na Huawei ili na Ameriku?!
Ako Kinezi i imaju prste u "pekmezu", Amerikanci su u njemu do nosa!!!