Evo danas Samobor - Beč, 150 km još ostalo dometa, na povratku sutra ću stat na Ionity
BYD Seal Excellence AWD: Brza, udobna i poželjna e
- poruka: 45
- |
- čitano: 32.838
- |
- moderatori:
vincimus
Evo danas Samobor - Beč, 150 km još ostalo dometa, na povratku sutra ću stat na Ionity
Da. Ne bi inace imao tako niski racun - i kuham i grijem i hladim i auto punim - sve na struju. I imam dizalicu topline. Dosli solari sa projektom stana i nisam mislio da ce to biti neki veliki offset kad se upogone ali pokazalo se za sada fakat da dosta skine sa racuna.
Ja sam za 6mj imao 120€ viska. Isto doma sve na struju, od kuhanja, grijanja, hladenja, uskoro i ev
Da. Ne bi inace imao tako niski racun - i kuham i grijem i hladim i auto punim - sve na struju. I imam dizalicu topline. Dosli solari sa projektom stana i nisam mislio da ce to biti neki veliki offset kad se upogone ali pokazalo se za sada fakat da dosta skine sa racuna.
Imaš baterije?
Imas ti kakve informacije o potrebno investiciji i ROI?
Undecided with Matt Ferrell
to je 370km?
kojom si brzinom vozio?
to je 370km?
kojom si brzinom vozio?
Ja se ne sjećam kad me neki "strujić" prestigao na cesti... a nije da sam neki divljak, čak bih rekao da vozim sporije od prosjeka.
60 80 100 110 130. Samo do Macelja sam mogao 150.
Brat mi je rekao da su posebno analni tamo gdje je ograničenje 80 i 100.
A da fail bude još veći, već imam free Ionity pretplatu zbog loše aplikacije ali fejlala je i sesija tako da sam upravo dobio nazad 40€.
to je 370km?
kojom si brzinom vozio?
Ja se ne sjećam kad me neki "strujić" prestigao na cesti... a nije da sam neki divljak, čak bih rekao da vozim sporije od prosjeka.
Što se zapravo može gledati u pozitivnom smislu, manje divljanja po cesti, sporije se vozi, manje nereća ili nesreće s blažim posljedicama zbog manje brzine.
to je 370km?
kojom si brzinom vozio?
Što se zapravo može gledati u pozitivnom smislu, manje divljanja po cesti, sporije se vozi, manje nereća ili nesreće s blažim posljedicama zbog manje brzine.
To sam čuo od više ljudi, evo sad i sam doživio. Jedinog divljaka kojeg sam vidio je kombi od Pogrebnog društvo Bugojno
Meni je najveći pomak bio kad sam kupio prvi auto sa prikazom trenutne potrošnje... pa onda ideš gledati da što više stjeraš potrošnju na minimum (ili se poklopilo sa godinama)... a EV su (pretpostavljam) to digli na višu razinu.
... Jedinog divljaka kojeg sam vidio je kombi od Pogrebnog društvo Bugojno
jbga, mušterija je bila u žurbi