BYD Seal Excellence AWD: Brza, udobna i poželjna e

poruka: 45
|
čitano: 32.838
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "BYD Seal Excellence AWD: Brza, udobna i poželjna e".
17 godina
Re: BYD Seal Excellence AWD: Brza, udobna i poželj
Kod mene ode 150 do 200€ manje na bengu/dizlo mjesećno. Isto solari plus ova godina je rekordna za proizvodnju.

Evo danas Samobor - Beč, 150 km još ostalo dometa, na povratku sutra ću stat na Ionity
18 godina
Meni za 6. mjesec racun za struju 8 EUR a sve radim na struju (kuhanje, klima, auto...) 😀
17 mjeseci
Imaš solar?
18 godina
Novice kaže...
Imaš solar?

Da. Ne bi inace imao tako niski racun - i kuham i grijem i hladim i auto punim - sve na struju. I imam dizalicu topline. Dosli solari sa projektom stana i nisam mislio da ce to biti neki veliki offset kad se upogone ali pokazalo se za sada fakat da dosta skine sa racuna. 

17 godina

Ja sam za 6mj imao 120€ viska. Isto doma sve na struju, od kuhanja, grijanja, hladenja, uskoro  i ev

1 0 hvala 0
17 mjeseci
Originalni_manic kaže...
Novice kaže...
Imaš solar?

Da. Ne bi inace imao tako niski racun - i kuham i grijem i hladim i auto punim - sve na struju. I imam dizalicu topline. Dosli solari sa projektom stana i nisam mislio da ce to biti neki veliki offset kad se upogone ali pokazalo se za sada fakat da dosta skine sa racuna. 

Imaš baterije?

18 godina
Nemam. Nisam još istraživao baterije plus nemam garažu da ih stavim negdje.

Imas ti kakve informacije o potrebno investiciji i ROI?
17 mjeseci
Nemam ne ali pratim lika koji odlično istražuje i objašnjava njegov roi ali sam zaboravio nakon koliko.
Undecided with Matt Ferrell
10 godina
Gajotres kaže...
Kod mene ode 150 do 200€ manje na bengu/dizlo mjesećno. Isto solari plus ova godina je rekordna za proizvodnju.

Evo danas Samobor - Beč, 150 km još ostalo dometa, na povratku sutra ću stat na Ionity

to je 370km?

kojom si brzinom vozio?

11 godina
sporttest kaže...
Gajotres kaže...

to je 370km?

kojom si brzinom vozio?

Ja se ne sjećam kad me neki "strujić" prestigao na cesti... a nije da sam neki divljak, čak bih rekao da vozim sporije od prosjeka.

17 godina

60 80 100 110 130. Samo do Macelja sam mogao 150.

Brat mi je rekao da su posebno analni tamo gdje je ograničenje 80 i 100.

A da fail bude još veći, već imam free Ionity pretplatu zbog loše aplikacije ali fejlala je i sesija tako da sam upravo dobio nazad 40€. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.7.2025 10:10 (Gajotres).
17 godina
miki_the_pirat kaže...
sporttest kaže...
Gajotres kaže...

to je 370km?

kojom si brzinom vozio?

Ja se ne sjećam kad me neki "strujić" prestigao na cesti... a nije da sam neki divljak, čak bih rekao da vozim sporije od prosjeka.

Što se zapravo može gledati u pozitivnom smislu, manje divljanja po cesti, sporije se vozi, manje nereća ili nesreće s blažim posljedicama zbog manje brzine.

17 godina
Pixel kaže...
miki_the_pirat kaže...
sporttest kaže...
Gajotres kaže...

to je 370km?

kojom si brzinom vozio?

Što se zapravo može gledati u pozitivnom smislu, manje divljanja po cesti, sporije se vozi, manje nereća ili nesreće s blažim posljedicama zbog manje brzine.

To sam čuo od više ljudi, evo sad i sam doživio. Jedinog divljaka kojeg sam vidio je kombi od Pogrebnog društvo Bugojno

11 godina

Meni je najveći pomak bio kad sam kupio prvi auto sa prikazom trenutne potrošnje... pa onda ideš gledati da što više stjeraš potrošnju na minimum (ili se poklopilo sa godinama)... a EV su (pretpostavljam) to digli na višu razinu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Gajotres kaže...

... Jedinog divljaka kojeg sam vidio je kombi od Pogrebnog društvo Bugojno

jbga, mušterija je bila u žurbi

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice