Bowers & Wilkins Px7 S3 - Nova kruna karijere

poruka: 16
|
čitano: 3.864
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Bowers & Wilkins Px7 S3 - Nova kruna karijere".
17 godina

Davor Sustic , gdje su ove slušalice po kvaliteti zvuka u odnosu na Sony WH1000 XM3? Imam ih već duže i ANC je vrhunski i sa svime sam jako zadovoljan, ali mi je zvuk na njima otpočetka malo ''zamagljen/prigušen'', ne znam kako da se izrazim. Kao da na sebi imaju tanki sloj folije koji treba odlijepiti da zvuk bude čist i jasan...

Da li po tebi bolje uzeti ove B&W ili ići na novije Sonyjeve?

Pozdrav.

Starlink is Skynet!
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Imam S2e i imam samo riječi hvale za slušalice. Od udobnosti, battery life-a, do naravno vrlo lijepo izbalansiranog zvuka.

Nadglednik dina
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Osobno sam ogroman poklonik B&W slušalica, ponosan i zadovoljan vlasnik, moje skromno subjektivno razmišljanje, i Px8 i Pi8 koji su state of art, u svakom pogledu! 

U dubiozu koje su im performanse, svatko tko ih uzme biti će sasvim sam siguran iznimno zadovoljan! 

ATJ Lučko
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
moderator
Re: Bowers & Wilkins Px7 S3 - Nova kruna karijere
Adoon kaže...

Davor Sustic , gdje su ove slušalice po kvaliteti zvuka u odnosu na Sony WH1000 XM3? Imam ih već duže i ANC je vrhunski i sa svime sam jako zadovoljan, ali mi je zvuk na njima otpočetka malo ''zamagljen/prigušen'', ne znam kako da se izrazim. Kao da na sebi imaju tanki sloj folije koji treba odlijepiti da zvuk bude čist i jasan...

Pozdrav.

Ako je kvaliteta zvuka pri vrhu liste prioriteta, Px7 S3 dobrano nadmašuje Sony XM3, kao i novi XM6. XM6 ima (naj)bolji ANC i Transparency način rada, ali u smislu akustike, Px7 S3 je mnogo ozbiljniji proizvod. Da biram između Px7 S3 i XM6, uzeo bih Bowerse.

Never put Dolby on snake detectors.
17 godina
Davor kaže...
Adoon kaže...

Pozdrav.

Ako je kvaliteta zvuka pri vrhu liste prioriteta, Px7 S3 dobrano nadmašuje Sony XM3, kao i novi XM6. XM6 ima (naj)bolji ANC i Transparency način rada, ali u smislu akustike, Px7 S3 je mnogo ozbiljniji proizvod. Da biram između Px7 S3 i XM6, uzeo bih Bowerse.

Say no more...

Starlink is Skynet!
17 godina

Zanimljivo, px8 i px7 uredno bivaju jako kritizirani od strane YT Hifi reviewera, kad ono Bug kaze "zvuk odlican" :/

Btw, imao Sony xm2 i xm5, kucne sluske su mi Audeze LCD2, i zvuk Sonya i B&W (cuo ih u ducanu) je sve samo ne kvalitetan/vjeran/audiofilski. Mutno, nabrijano, gomila basa a srednji nikakvi, visoki katastrofa. Oke za avion, koga briga tamo, al sve ostalo... katastrofa tuning.  Jedino sto mi je bilo prihvatljivo od ANCa je Sennheiser Momentum 4, i bas nasao jedne polovne i narucio.

~~ sound sommelier ~~
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
hudo kaže...

Zanimljivo, px8 i px7 uredno bivaju jako kritizirani od strane YT Hifi reviewera, kad ono Bug kaze "zvuk odlican" :/

Btw, imao Sony xm2 i xm5, kucne sluske su mi Audeze LCD2, i zvuk Sonya i B&W (cuo ih u ducanu) je sve samo ne kvalitetan/vjeran/audiofilski. Mutno, nabrijano, gomila basa a srednji nikakvi, visoki katastrofa. Oke za avion, koga briga tamo, al sve ostalo... katastrofa tuning.  Jedino sto mi je bilo prihvatljivo od ANCa je Sennheiser Momentum 4, i bas nasao jedne polovne i narucio.

Preko čega i u kojoj kvaliteti ste slušali muziku (i koju, sa kakvog medija) na B&W slušalicama cijenjeni kolega?! 

ATJ Lučko
17 godina
ATJLučko kaže...
hudo kaže...

Preko čega i u kojoj kvaliteti ste slušali muziku (i koju, sa kakvog medija) na B&W slušalicama cijenjeni kolega?! 

Preko Tidala (lossless dakle) i Bluetooth, cijenjeni kolega. Za zicane modele koristim Tidal i Schiit Asgard 3 pojacalo.

Dal BT koristi LDAC ili AptX vise se ne sjeca, znam da je Sony koristio LDAC al neznam sa B&W. 

~~ sound sommelier ~~
14 godina

Moja iskustva su slična. Problem je što sve uspoređujemo s nečim puno skupljim pa ostajemo razočarani ili neispunjeni.

Osobno do sada nisam uspio naletiti na closed back sluške koje mi zvuče odlično. xm5 imaju odličan anc ali zvuk i ne baš. Probao davno frendove px5 ili 7 ali više nemam sjećanja o kvaliteti zvuka. 

Jednostavno mi je kod otvorenih zvuk mnogo bolji, širi, direktniji, brži. Možda samo nisam dovoljno toga poslušao pa sve uspoređujem sa stax elektrostatima i hd800s, koje svako malo šaltam kad naiđem na neki audio uradak vrijedan dubljeg slušanja. 

Fale mi još jedino planari za stalni postav.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Smijesno je da danas iem od 25€ zvuce bolje i jesu bolje akusticno u svakom pogledu od tolike hrpe slusalica koje kostaju stotine eura da je to postalo nebulozno. 

Da mi slusalice "pune velicine" stoje sastrane i da su mi za vecinu toga te male jeftinjacice prvi izbor. Tragedija.

Tako da mi apsolutno nije jasno cemu se patiti sa slusalicama ovakve vrste? 

0 0 hvala 0
14 godina
konjRR kaže...

Smijesno je da danas iem od 25€ zvuce bolje i jesu bolje akusticno u svakom pogledu od tolike hrpe slusalica koje kostaju stotine eura da je to postalo nebulozno. 

Da mi slusalice "pune velicine" stoje sastrane i da su mi za vecinu toga te male jeftinjacice prvi izbor. Tragedija.

Tako da mi apsolutno nije jasno cemu se patiti sa slusalicama ovakve vrste? 

Imaš kaj Kinesko a dobro za preporučiti?

16 godina

https://linsoul.de/products/7hz-x-crinacle-zero-2?_pos=1&_sid=0e27f675b&_ss=r

Kupio iz znatizelje. Sada neznam jeli to bilo dobro ili lose. Jer jednostavno ista slusat mimo njih dozvljaj mi je postao akusticno osakacen vise ili manje. Neke stvari su mi dok slusam "rastavile" toliko da sam se morao naviknuti uopce slusati te stvari isponova.

I sto je najgore u sto god ih ukljucis zvuce dobro. A opet jasno se cuje razlika u izvoru. Iako su ukljucene 99% vremena u headphone stack...

Za tu cijenu ne probat je stvarno "grijeh". 

Samo bitna napomena je da treba dobro pogoditi koji vrhovi odgovaraju za koje uho. Nebi vjerovao koliko varira slusni kanal od osobe do osobe. Potrosio jos koliko i na slusalice na vrhove i opet sam natrag na jedan od parova koji je dosao sa njima. Ali eto naucio sam i tu sto mi vise odgovara. Vrhovi znacajno utjecu na zvuk svojim oblikom. Sa ovim IEM ide 6 parova u 2 velicine po tri sirine kanala. Uzi kanal vise nizih manje viskih tonova, siri kanal obrnuto otprilike. Tako da se zabavno i sa njima malo igrat.

p.s. da ne ispadne da nema konkurencija ima je hrpa u ovoj cijeni i stalno izlaze novi modeli. Samo nakon ovako visoke "ljestvice" tesko je napraviti neki skok primjetan da se sad ide u razne "gimicke" da bi se moglo kazati da se ponudilo nesto drugacije.

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.7.2025 12:48 (konjRR).

0 0 hvala 1
17 godina

Moje pitanje je bilo isključivo usporedba kvalitete zvuka između XM3 i PX7S3, zato sam i pitao Davora jer znam da je testirao jedne i druge.

Za ovaj cjenovni rang ne očekujem nikakav Hi-Fi zvuk niti mislim da je to moguće dobiti za 400 eura, ili se varam?

Ako postoji nešto još bolje u ovoj kategoriji slušalica (bežične, over-the-ear, ANC,...) i u ovom cjenovnom rangu, slobodno preporučite. Obzirom da se ne planiram rješavati Sonyja, možda bi se moga odreći i ANC-a ako bi dobio nešto značajno na zvuku ali moraju biti bežične i over-the-ear.

Znam za Crinacle Zero 2, ali to je skroz druga kategorija slušalica, imam Samsung Galaxy buds koje su mi skroz ok za tu namjenu.

Starlink is Skynet!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Isprike ali moji postovi nisu bili usmjereni tebi. I da ako su ti uvjeti koje si nabrojao ponuda je takva kakve jest i koiko god da platis neces dobiti zvuk koji se moze smatrati vrhunskim.

Imam i galaxy buds 2 koje su stvarno ok i vjerojatno boljeg zvuka nego vecina over ear bezzicnih slusalica. Ali zero2 od 25€ su toliko boljeg zvuka u svakom pogledu da je to smijesno.

Post je vise bio isprovociran idejom cemu se patiti sa ovear ear bezzicnim slusalicama kad su losijeg zvuka i neprakticnije od mnogo toga. Uzmes ove male i spojis na bilo koji izvor koji je za dzep sprema ili cak neki od bt konvertera i imas zvuk koji je neusporediv a maknio si nesto veliko sa glave sto sigurno u pokretu nije bas prakticno. 

1 0 hvala 0
17 godina
Adoon kaže...

Za ovaj cjenovni rang ne očekujem nikakav Hi-Fi zvuk niti mislim da je to moguće dobiti za 400 eura, ili se varam?

Evo npr Sennheiser Momentum 4, ~200€ upravo na Prime Dayu, deal godine, imam ih! ANC dobar, defaultan zvuk balansiran (tu je EQ za "zaciniti" po zelji), baterija odlicna, udobnost odlicna. 

Meni puno bolje od Sony, pogotovo od B&W. 

Za 400€ bi isao na Audeze Maxwell, iako bi morao zrtvovati ANC... Za ured ok, za avion bi ipak falio ANC. 

~~ sound sommelier ~~
17 godina

Eeee, sad već idemo u nekom smjeru. Ajde, rođendan mi je za mjesec i po dana pa dajte još koji prijedlog da znam šta će mi moji kupiti :-)

Starlink is Skynet!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice