Stvarno ne razumijem zašto itko želi koristiti te gluposti? Kontrolu trake, čitanje znakova i ostale slične beskorisnosti sam isključio čim sam kupio auto. Pa nisam retard da ne vidim gdje vozim.
Mučko Đubre
Stvarno ne razumijem zašto itko želi koristiti te gluposti? Kontrolu trake, čitanje znakova i ostale slične beskorisnosti sam isključio čim sam kupio auto. Pa nisam retard da ne vidim gdje vozim.
Mučko Đubre
Meni je npr. korisna stvar kamere na cesti. Ok, nije mi bilo problem koristiti Radarbot, no ipak ovo mi je prakticnije nego se jebavati s nekakvim aplikacijama.
Zato jer je dovoljan samo jedan trenutak nepažnje da se desi nesreća (manja ili veća), pogotovo kada dugo voziš. Ja se ne bih vraćao na auto bez toga, pa nisam retard da si svjesno povećam šansu za izazivanje nesreće.
Gdje ima brave ima i ključa..
Daljinsko upravljanje grijanjem sjedala? Ajde jasno mi je da si netko želi zagrijati sjedalo prije nego što sjedne u auto, ali tako nešto ne mora ići preko nekakvog cloud-a. Stavljaju sve u cloud samo da bi mogli naplaćivati.
na balkanu smo... trebalo bi malo pogledati, mozda po dark webu, kako poceti otkljucavati te gluposti... raditi to u fushu naravno :D
Aha. Vi bi se ugradili u placu na mjesecnom principu za ono sto sam vec (pre)platio?
Ma evo vam svima Mamic.
2 opcije.
1. Kinez daje sve to i 40% vise bez pretplate
2. Zna Mile onog Fadila "izbosne" koji ima privatnu garazu i sve ti to otkljuca za 99 eur, napravi update software-a, otkljuca "premium paket" i opere auto/usisa auto iznutra
Life is jazz. Play it cool.
Šabanluk košta!
WHITE STONES VARAŽDIN
WHITE STONES VARAŽDIN
Volkswagen u ID7 trazi 45 eura za grijanje sjedala mjesecno..znaci na autu od 60 000 eura...a ima tu jos, rikverc kamera je na pretplatu,...
Njemacka autoindustrija je propala,samo im to jos nitko nije rekao...ostatke ce kupiti kinezi..
Šabanluk još jednom...
totemističko štovanje logoa mi je smiješno...
to govorim kao čovjek kojem se sviđa M635 Csi ili 328 Mille Miglia... a od zadnjih BMWa, još uvijek mi se M3 sviđa...
ali u Hrvata u zadnje vrijeme BMW je vozilo nadrkanih klinaca koji si odvaljuju glave vozeći 200+ po gradu...
Prirodna selekcija dolazi u razlicitim formatima 
Šabanluk još jednom...
totemističko štovanje logoa mi je smiješno...
to govorim kao čovjek kojem se sviđa M635 Csi ili 328 Mille Miglia... a od zadnjih BMWa, još uvijek mi se M3 sviđa...
ali u Hrvata u zadnje vrijeme BMW je vozilo nadrkanih klinaca koji si odvaljuju glave vozeći 200+ po gradu...
Osim tebe nitko ne priča o totemističkom štovanju logoa, čak naprotiv, čini mi se da si ti više opterećen istim nego ja koji ga vozim. Ja sam samo iznio činjenicu da ovaj model naplate, koji svakako nije zdravo razuman, najviše muči one koji ni nemaju za auto kojeg se to tiče..
A ovo s nadrkanim klincima..ne znam, ja ih podjednako viđam i u golfovima, A trojkama i sličnim mašinerijama, a statistički podatak da se bmw-i krše na sve strane samo dokazuje da to nije auto za svakog.
Za nekog iz financijskih razloga, a za klinca iz praktičnih/sigurnosnih..
A ti liječiš što? Svoju psihu jer si preplatio auto koji radi isto što i jeftiniji? Što si se ovdje došao šepuriti? Pretplati se na grijanje sjedala i ostavi se komentara na forumu.
WHITE STONES VARAŽDIN
Pretpostavljan da si ti među ovih 10% ka i svi na forumu.
Jel ti uopće znaš što znači činjenica? Nekako olako baratiš tim pojmom.
Auto od 20k i auto od 160k se itekako mogu u čemu mjeriti, počevši od potrošnje.
Kad ću moći govornicu strpati u džep, onda ću odbaciti mobitel - malo si promašio usporedbu.
Vidim da očajno pokušavaš opravdati kupnju. I nekako onaj poznati stereotip izlazi na površinu...
To što ti opravdavaš je totemističko štovanje - loga BMWa u ovom slučaju...
BMW kao nekoć inženjerska tvrtka je ovime:
a) popišao svoje naslijeđe
b) zasrao svoje kupce
pod a)
prvo inženjersko pravilo: ono čega nema ne može se ni pokvariti...
em stavljaš sklopove koje ne koristiš (mrtvi teret, ne), em za njihov nadzor ubacuješ dodatne softverske petlje da zakompliciraš upravljanje aktivnim sklopovima...
i konačno veliš da je sav rad inženjera pri projektiranju tih nekorištenih sklopova kao i proizvodnje te elektronike zapravo nevažan, sve radi i bez njih a ako nećeš platiti onda ostaju neiskorošteni...
a pod b) - nema se kaj više reći....
Telekom prodaju uslugu telekomunikacije, mobitel kupuješ od trećeg proizvođača.
Ovdje kupiš auto od "first party-a" i onda traže mjesečno keširanje da imaš čast koristiti ono što si platio. To ti je OK logika? Ako je na pretplatu neka je onda na pretplatu, a ne da moraš iskeširati 60 000€ i još im plaćati. Neka onda bude 200€ mjesečno i to je to. Uostalom kao i router od telekoma. Ako prdne nije moj trošak i briga da ga popravim nego njihova jer nikada ni nije bio moj. A autoindustrija bi da im platiš proizvod, plaćaš im servisiranje i popravke i onda da ti još naplaćuju korištenje istoga...
Nije to do "nemate para pa serete" nego da radimo kao što bi oni željeli nem bi imali para...
Opcija da se nesto dodatno aktivira nije losa ali mora biti opcija da se aktivira za stalno ili sa pretplatom pa kako tko zeli. Inace u zadnjih par godina sve je na pretplatu vise nista nemozes kupiti da imas one time payment.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Još koja godina i davat će besplatno, jer kineski automobili će izdominirati europskim tržištem!
Opcija da se nesto dodatno aktivira nije losa ali mora biti opcija da se aktivira za stalno ili sa pretplatom pa kako tko zeli. Inace u zadnjih par godina sve je na pretplatu vise nista nemozes kupiti da imas one time payment.
Da, i? Ako su svi u tvom susjedstvu munjeni, onda mora da...
Ako zaista budu bolji i povoljniji hoce ali nekako nevjerujem da ce EU pogotov Njemci otici bez borbe.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Još koja godina i davat će besplatno, jer kineski automobili će izdominirati europskim tržištem!
Kao da su kinezi debili, čim dobiju dovoljni tržišni udio će raditi isto.