Bitcoin pao na 75.000 dolara prvi put nakon deset

poruka: 54
|
čitano: 11.052
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Bitcoin pao na 75.000 dolara prvi put nakon deset ".
4 godine
Re: Bitcoin pao na 75.000 dolara prvi put nakon de
torrente kaže...

Koliko bi još moglo dropat?

Sutra će vjerojatno bit udarna svjetska vijest što se tiče svih medija. 

Kolike su šanse da globalna vijest o padu, zaustavi pad?

Pitam čisto da uletim klizećim startom u malo kupnje. 

Pretpostavljam da je nemoguce znati... Kupi malo sad, malo ako jos padne, malo ako jos padne i pripremi jos novca ako padne lude nego sto si mogao zamisliti (npr 40k). 66 svakako ne zvuci lose za longterm.

13 godina

koje smece od bilo kakvog asseta da zaroni 25 posto u par dana...to nitko ozbbiljan nebi trebo kupovat 

2 0 hvala 0
18 godina

Noć će biti zanimljiva. 

Osobno ne ulažem da bi "kvasao u nedogled", već ga trošim. 

Sve gadgete i sastavljanja novog PC-a zadnjih 11g financiram od ove zabave.

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na Bol-u.. WindowsPhone die hard fanboy koji ne napušta brod.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
rampart kaže...

BTC je sustav za sebe i jednom kada se zakotrljao to je to, ide sam od sebe.

trenutno se kotrlja prema dolje 

14 godina

Navodno je osniva ETH prodao nekoliko milijardi Etheruma isto. 
Ukoliko bude upumpavanja u krypto vjerujem da ce ici gore ali ovako prema mojoj procjeni btc bi mogao pasti na 20K sigurno.

Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina

Ako onaj lik odustane kopat i tražit hdd koji je bacio na deponij, to će biti znak da je sve gotovo. 

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na Bol-u.. WindowsPhone die hard fanboy koji ne napušta brod.
Moj PC  
6 0 hvala 1
16 godina
torrente kaže...

Ako onaj lik odustane kopat i tražit hdd koji je bacio na deponij, to će biti znak da je sve gotovo. 

https://www.binance.com/en/square/post/28149384225730  ?

2 godine
MGloc kaže...

Ukoliko bude upumpavanja u krypto vjerujem da ce ici gore ali ovako prema mojoj procjeni btc bi mogao pasti na 20K sigurno.

na sliku

najbolji su ovi doomsday redikuli, kad god krene nizbrdo trebaju im pelene, viđeno već sto puta, ali zato kad krene uzbrdo krene teška euforija...

torrente kaže...

a gle, bilo je gotovo već valjda barem 100 puta u ovih skoro 20 godina... ovo je klasično manipuliranje od strane velikih igrača, isto je i sa burzom zadnjih dana, sve roka kao ludo... sad će Trump prosrati nešto kad dovoljno padne i opet će krenuti euforija i kupovanje

18 godina

Eh da. Zaboravih nobelovca. 

Koeficijen je 1.05 da će garant nešto "bjutiful" komentirat. 

Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina

da bar hoće padne na 10.000€ pa da i ja kupim komad.

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
millennial kaže...
MGloc kaže...

na sliku

najbolji su ovi doomsday redikuli, kad god krene nizbrdo trebaju im pelene, viđeno već sto puta, ali zato kad krene uzbrdo krene teška euforija...

torrente kaže...

a gle, bilo je gotovo već valjda barem 100 puta u ovih skoro 20 godina... ovo je klasično manipuliranje od strane velikih igrača, isto je i sa burzom zadnjih dana, sve roka kao ludo... sad će Trump prosrati nešto kad dovoljno padne i opet će krenuti euforija i kupovanje

Euforije i kupovanja neće bit u dogledno vrijeme kako btc-a a bome ni američkih dionica. Pauzirano je spuštanje kamatnih stopa tj upumpavanje jeftinog novca, Trump za zamjenu "to late Powell"-a odabire Kewina Warsha "jastreba" poznatog po zagovaranju viših kamatnih stopa ( kako to sad odjednom !?), podaci o zaposlenosti u USA su katastrofa, ne stvaraju se radna mjesta, sva sreća pa nema još ni mnogo otpuštanja. Potrošnja (običnih amerikanaca) pada iz mjeseca u mjesec čitave 2025. Trump amerikancima trubi o najačoj ekonomiji na svijetu ( mid- term izbori) a izgleda da  sudionici na tržištima polako uviđaju pravu situaciju pa ne čudi preljevanje love u sigurnije imovine.

S obzirom na špekulativnu prirodu btc-a, uopće ne sumnjam da on neće opet dosegnut razinu od 126 K ili eth od 5 K, samo pitanje je  ciklusa. Jeli ciklus pada započeo ( po postotku pada čini se da je), koliko će trajati pad, kada će započeti preokret ( od prilike kada ponovno kupovati) i koliko će trajat oporavak ...

Na svaku imovinu koju posjedujem, kroz burzu, utrošio sam novac s kojim "sam se oprostio". Opet kada mi ta imovina gubi na vrijednosti, pokušavam to anulirat kroz kupovanje put opcija kako bi se anulirao gubitak...

https://www.youtube.com/watch?v=C0aWrDcM988&amp
13 godina

,

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Prema mojim prognozama btc bi mogao vidjet 100K tamo negdje 2032 ili najkasnije 2036.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

zeka peka

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina

Smrdi na recesiju u americi, broj otkaza koji su podijeljeni su na razini 2009-te, te se očito pripremaju na rat (da se narod ne bavi ekonomijom, i da miljarderi apsorbiraju gubitke kroz ugovore s vladom). S obzirom na te događaje sumnjam da će se BTC oporaviti tako naglo. Čini se da nam predstoji duže razdoblje dipa sve dok miljarderi neće biti opet sigurni i razigrani.

Nadglednik dina
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.2.2026 12:04 (Entry Point).
Moj PC  
2 0 hvala 2
10 godina

Daj Bože da je samo dip, da nije 1929. + 2008.leading into 1939.

Jer dolar kolabira, ne zbog ekonomije, nego zbog disconnecta od pokrića u zlatu, te enormnog i neodrživog rasta javnog duga kao posljedice, koja sada dolazi na naplatu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.2.2026 13:26 (EricCartman).
18 godina

Može preporuka za provjeren način za kupovanje zlata, koja aplikacija i gdje? Ili treba fizički uzimat poluge/zlatnike pa ih nositi kući? 

0 0 hvala 0
13 godina

Dobra je stvar da  amerikanci sami drže 70% tog duga (obveznica),FED, njihovi fondovi, pa to za sad mogu kontrolirati - štampati novac.$ je još uvijek no 1 valuta u svijetu. Kinezi pametno  rade na njegovoj postupnoj degradaciji, kupuju zlato i polako se rješavaju američkih obveznica, stvaraju nove saveze - tržišta. Bilo kakvo naglo rješavanje usa obveznica izazvalo bi krah cjelokupnog svjetskog gospodarstva, što nije u ničijem interesu.

2 godine

vidim da ne manjka nostradamusa u temi 

nego jeste li imali muda kupiti? sjetite se što sam spomenuo, DCA je vaš frend.

1 0 hvala 0
10 godina
Tony kaže...

Može preporuka za provjeren način za kupovanje zlata, koja aplikacija i gdje? Ili treba fizički uzimat poluge/zlatnike pa ih nositi kući? 

GVS, aurodomus, samo fizičko, bojim se da investicijskog zalta ima puno više na papiru nego realno.

15 godina

...

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 mjeseci
Zajeb_ ti to sve, tu kocku, adrenalin i sve o čem' Sinatra pjeva: danas kralj sutra pijun. Moji živci su važniji, nije nešto veliko ali ulažem u treći mirovinski stup i ostvarim od države onaj bonusčić.

Ma da zlato mami zato što je jednak omjer kupovne moći kao i prije tisuću godina unatoč inflacijama, sve do ovog trenutka kad svi prebacuju novac u zlato , a zlata toliko nema 🤔
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.2.2026 16:42 (Sirotanovic).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

Stavimo malo zlato, čiji je prosječni godišnji prinos cca 8% , pa bacimo oko na neke dioničke etf-ove koji "tuku" zlato u tom području (u zadnjih 20 godina):

QQQ (Invesco QQQ) SAD Nasdaq-100 (Tehnologija)~15,5%

VGT (Vanguard Info Tech) SAD Tehnološki sektor~16,8%

- SMH (VanEck Semi)Svijet/SAD Poluvodiči (Čipovi)~17,5%

- SPY / VOO SADS&P 500 (Široko tržište)~10,7%

- XLV (Health Care)SAD Zdravstveni sektor~10,2%

- IWMO (MSCI World Mom.) Svijet "Momentum" dionice (pobjednici)~11,2%

- IWFG (MSCI World Growth) Svijet Brzorastuće svjetske kompanije~10,0%

- IOO (S&P Global 100) Svijet100 najvećih globalnih firmi~9,5%

- EXV3 (Euro Stoxx Tech)EuropaTehnološki sektor Europe~11,0%

- INDA (MSCI India)EM (Indija)Indijsko tržište dionica~9,8%

Znači zlato nije neka posebna imovina za nekog tko ulaže imovinu zbog očuvanja vrijednosti, zaštitu od inflacije ili štedi za mirovinu. Ubaciš ove podatke/postotke u neki Compound interest calculator na 5/10/15/20 godina i magija se događa, lova se stvara.

Zlato je trenutno "hot" zbog izduženig zelenih svjećica na gafu. Cripto je "flop" zbog dugih crvenih svjećica. U biti to je još samo jedan dan na tržištu. Ako ne koristiš trgovanje s Polugom, boli te đoka za pad, dapače koristan ti je svaki pad i koristiš ga za DCA, kako je kolega napisao ... 

Nije zlato sve što sja ... ;-)

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.2.2026 20:31 (grgaRi).
17 godina
Ja i dalje kupujem ETH 🙂.
Deckard
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice