Američki izviđački dronovi zabilježili nove NLO-e,
- poruka: 20
- |
- čitano: 27.593
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Postoji snimka iz Slovenije od prije par godina gdje ovakva kugla proleti čovjeku iznad paraglidera i vjetar od kugle je izokrenuo paraglider i čovjek je pao, na svu sreću bez posljedica. Ali na snimci se jasno vidi ovakva ista kugla kako proljeće iznad paraglidera. Da ne pričam o stotinama snimki na internetu koje pokazuju istu stvar sa istim načinom kretanja i istom brzinom.
Baš javljaju da je jedan NLO maloprije explodirao.
Postoji snimka iz Slovenije od prije par godina gdje ovakva kugla proleti čovjeku iznad paraglidera i vjetar od kugle je izokrenuo paraglider i čovjek je pao, na svu sreću bez posljedica. Ali na snimci se jasno vidi ovakva ista kugla kako proljeće iznad paraglidera. Da ne pričam o stotinama snimki na internetu koje pokazuju istu stvar sa istim načinom kretanja i istom brzinom.
nema ti ova izjava smisla nikako
kak mislis da ti treba potvrda da NLO postoji?
pa samom klasifikacijom NLO, potvrduje se postojanje istoga
NLO = neidentinficirani leteci objekt
Kad vise Ameri nece saveznike moci nahuskat na rat protiv nekog, tada ce silit NATO da se naoruza protiv vanzemaljaca... Ta nacija ima poremeceno vodstvo...
Zato su Rusi super...
Nego, je lˇ vidio tko nekog reptila, čovjeka guštera ili izvanzemljaka ?
iako je svima zivima jasno da se radi o tehnologiji koju nisu ljudi napravili tj radi se o nekoj drugoj inteligentnoj vrsti.
ali ne amo raspravljat o nazivima.
Di ti vidiš kuglu u tom videu? Vidi se bijeli cuf, sličan maslačku ili plodu topole koji samo djeluje kao da dolazi iz daljine i proleti ispod paraglidera i definitivno nije kugla
Evo kog zanima, na 2:10 je taj dio
Svaki put kada kosim maslačke, nebo je puno NLOa
Svi NLO su ovozemaljski fenomeni , prirodni ili od ljudi izazvani , koji se privremeno ne mogu racionalno objasniti .
NLO je zbirka mutnih snimki - najbolja definicija.
Ako snimka nije mutna, otkrilo bi se što je.
A u mutnim slikama čovjek bujne mašte vidi trooke vanzemaljce s tri prsta kako se hihoću dok obilaze i u prašini svog svemirskog broda ostavljaju nemušte Zemljane.
Meni je tu jedino zabavno kako se je ovaj lik skomandrcnuo, a to što je prikazano kao nešto ne bih ni primjetio, jer to nije ni NLO, a kamoli neka izvazemaljska letjelica.
Moja 2 brata kažu da su jednom kao dječaci odlučiti prenoćiti vani na garaži i tad su vidjeli kuglasti objekt veličine manjeg auta kako lebdi iznad kuće pored garaže. Podsjetio me ovaj snimak na to.
U moje vrijeme smo kao sedmogodišnjaci znali ukrasti cigarete i pobjeći negdje da bi zapalili cigaretu, a danas klinci duvaju maricu pa im se svašta pričinjava..
Nije mi jasno zašto si pasivno agresivan? Smiri se.
Nije mi jasno zašto si pasivno agresivan? Smiri se.
Podvojena osobnost.
Rijedak slučaj u psihijatrijskoj praksi...