Tražim igrače za Street Fighter halanje; turnir

poruka: 9
|
čitano: 1.728
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pozdrav,

veliki sam Street Fighter fan te mi izgleda da jako malo ljudi pika 2d šore.

Ja sam tek prije par godina poceo igrati za ozbiljnije te su mi najdraze za sada sf3s, ssf4 te novoizasao sfxt. Ako ima nekoga tko je zainteresiran za  vjezbanje preko neta ili uzivo (zg) neka se javi pa nesto dogovorimo. Bilo bi fora da napravimo i turnir ako se vise ljudi javi. Imam osjecaj da nema bas neke gaming zajednice vezane za ovakav tip šori u hrvatskoj.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Tražim igrače za Street Fighter halanje; turni

U pravu si, nema nekog fighting communitya u 'rvata baš. Obožavam šore, a osim par frendova, nikak naletit na nekoga ko bi se potuko samonom tak da bi rado da neš i bacimo :) Al kud baš SF od svih serijala, nisam pretjerani fan, primarno zbog inputa, al svejedno mi se igra.

Igraš još koji serijal kojim slučajem ? Mortal Kombat, BlazBlue, Soul Calibur, Virtua Fighter ili Tekken možda ? Ja bi bilokoju od nabrojanih :P

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.4.2012 11:18 (Čux).
15 godina
neaktivan

Ja sam se specijalizirao za street fightera haha :p.  Inace od ovih sto si naveo sam igrao soul calibur 3 dosta dugo, tekken i VF nikad nisam volio, blazblue sam isto probao kao i Umvc3 ali na kraju se uvijek vratio sf-u :). Ja imam kompica s kojim zapravo jedino osim na netu halam ovak 1v1 tak da rado mozemo nes nabaciti. Igras na dpadu ili sticku ? Ako znas jos nekoga tko voli šore slobodno mu javi. Htio bi da se sto vise ljudi skupi za neki posteni turnir halanje/zajebanciju. Mozda bi na jos neki gamerski forum trebalo ostaviti ovak post, preporuka di ?

17 godina
neaktivan

A joooj, igram svakak. Stick nemam, tako da uglavnom igram na D-padu, SF je iznimka jer ga igram sa gljivom, a UMK3 pak isključivo na tastaturi xD.

Imam 3-4 frenda još koji bi se rado potukli, neki jedva čekaju da se neko nov pojavi s kim bi mogli igrat.

Neki koncept domaćeg fight communitya ja već imam u glavi neko vrijeme, kao i način za izvest redovne eventove na kojima bi se turniri u tabačinama radili i tak dalje. Ništa spektakularno, al ono skupit ekipu i lemat se uz zajebanciju, što s vremena na vrijeme sa frendovima i napravim, al to je 4 čovjeka max. Planiram poharat sve žive i mrtve domaće gaming forume i portale sa time al nikak se toga ulovit jer nemam vremena s time se previše bavit nažalost, al dao si mi inspiraciju sad :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.4.2012 12:02 (Čux).
15 godina
neaktivan

Ja sam  prvo na dpadu igrao, sada samo stick koji mi je za komp i xbox360. Ja sam mislio isto zaspamati forume gaming zajednica i nekih klanova jer bi htio da malo zazivi fighting scena. :) toliko visim po fighting forumima i youtube da je to prestrasno :). Ovi tvoji pikaju sf ? xD

17 godina
neaktivan

nekak su mog mišljenja, input ih ne veseli previše, al ono relativno smo vješti svi iako to nismo dugo igrali, imamo 2-3 šore za kojim rađe posegnemo

15 godina
neaktivan
Čux kaže...

nekak su mog mišljenja, input ih ne veseli previše, al ono relativno smo vješti svi iako to nismo dugo igrali, imamo 2-3 šore za kojim rađe posegnemo

pod input mislis to da moras dosta poteza tocno tajmati da bi uspjeli. Links ? :P ajde javim ti se na pm da se ne dopisujemo tu ...

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.4.2012 12:11 (Aryx).
17 godina
neaktivan

Evo i Street Fighter je došo na red:

http://www.bug.hr/forum/topic/igre-opcenito/fight/152310.aspx

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Čux kaže...

Napokon, ajde vidimo se :P. nadam se da je na xboxu ili pcu tak da mogu stick ukopcat :D

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice