Nikad ne pocinji to igrati, kad se ufuras nemres van !! Igra je zakoon za onog tko zna (kao ja)
stvarno ima mnogo ljudi koji su imali financijskih problema s tim travianom, ja jos igram al ne kupujem zlato =)
Nikad ne pocinji to igrati, kad se ufuras nemres van !! Igra je zakoon za onog tko zna (kao ja)
stvarno ima mnogo ljudi koji su imali financijskih problema s tim travianom, ja jos igram al ne kupujem zlato =)
Ja igram travian na S1 vec 2 godine i ne mislim je prekidat jer imam viska vremena hehehheh!!!!!!!!!!
TRAVIAN JE ZA MENE SUPER IGRA,IGRAM JE VEC 1 GODINU I NE MISLIM ODUSTAT!!!!
travian sam jednom presao, i opet sam ga poceo igrat prije pola godine!!
Mene travian ubija, to je ovisnost. Kolko tu treba živaca potrošiti, ustati ujutru u 3, hoće li te/neće neko skatati, oće li ti vojska crknuti. uff. Al unatoč tome igra je zakon i danas je igram
Mene travian ubija, to je ovisnost. Kolko tu treba živaca potrošiti, ustati ujutru u 3, hoće li te/neće neko skatati, oće li ti vojska crknuti. uff. Al unatoč tome igra je zakon i danas je igram
slazem se da je ovisnost i da samo mislis na to,ako udjes duboku u igru pocnes navijati sat da te budi da igras travian....ja sam ga igrao aktivno,ali mi je toliko dojadio da vise nemam zivacaI hvala Bogu ne planiram ga vise igrat!
Travian je super igra, ali zahtijeva jako puno slobodnog vremena, ja sam završio nedavno sa igrom na baxu, igrao sam prije toga 3 servera ali mislim da sada neću igrati nego se malo odmoriti nakon 3 god, evo vam linka od moga rušenje ww :)
http://4travian.org/log/c691a3c6a3e84748e5cfa055a1c6bdd0
slazem se da je ovisnost i da samo mislis na to,ako udjes duboku u igru pocnes navijati sat da te budi da igras travian....ja sam ga igrao aktivno,ali mi je toliko dojadio da vise nemam zivacaI hvala Bogu ne planiram ga vise igrat!
Ja ću završit ovaj server i to je to!!! Neću si više dopustiti. Al ima dobrih 7-8 mjeseci da završi
Jedan sam od rijetkih igrača koji se mogu pohvaliti da su držali ww
ako me se netko sjeća ja sam joza_d sa prvog hrx-a
ako želite sad igrati javite mi se da mi bar malo pomognete(reganjem preko mog REF linka)