Evo ja danas poceo igrat TM, mogu li i ja u klan?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
molim vas da me izbrisete iz klana
igram bolje od pol vas iz cw tima
a nisam mogao doci na kvlifikacije
izgubili ste dobrog igraca
molim vas da me izbrisete iz klana
igram bolje od pol vas iz cw tima
a nisam mogao doci na kvlifikacije
izgubili ste dobrog igraca
nejdi nikud bit će još kvalifikacija
Samo da znate, imaju trojica u CW ekipi koja to nisu zaslužili i oni možda lete pri sljedećim kvalifikacijam dok ću primiti drugu trojicu zato ne pravite drame, bit će još kvalifikacija. ;)
Samo da znate, imaju trojica u CW ekipi koja to nisu zaslužili i oni možda lete pri sljedećim kvalifikacijam dok ću primiti drugu trojicu zato ne pravite drame, bit će još kvalifikacija. ;)
ok mene zovi
nego, kako da namjestim joystick kontrole? nigdje nemogu naći..
Evo ja danas poceo igrat TM, mogu li i ja u klan?
nauci malo igrat pa se javi
kad ce bit iduce kvalifikacije
nauci malo igrat pa se javi
kad ce bit iduce kvalifikacije
ja poceo prije 3 dana
bio jucer 2,999,027 a danas 1,800,122
LOL.. pitaj krešu.. skill
4UcKER-uuuuuuuu javi se na PP
de kako da podesim joystick?
jucer je sve bilo dobro danas sve nest zbrkano
jel tko zna gdje mogu lupit cd-key za trackmania united hitno mi je
de kako da podesim joystick?
jucer je sve bilo dobro danas sve nest zbrkano
Napisat ću ti kao za playstation:
X=gas
kocka=kočnica
trokut=kamera 1
krug=povratak na zadjni CP (check point)
select=reset auta (vraća te na start)
start=isto kao i ESCAPE
L1=kamera 2
R1=kamera 3
X=gas
kocka=kočnica
trokut=kamera 1
krug=povratak na zadjni CP (check point)
select=reset auta (vraća te na start)
start=isto kao i ESCAPE
L1=kamera 2
R1=kamera 3
ma znam kako da podesim ali kad odem u kontrole ja kliknem da podesim i kliknem X za gas i neprima
ekipa, imam lošu vijest, valjda... :)
želim zamrznuti članstvo u klanu ili ću izaći iz klana ako želite, nije problem
jer onih dana kad sam igrao online, to sam bio na moru i tamo je bilo 3g signala pa je veza bila brza i mogao sam bez problema igrati online. ali sad sam kod kuće, a kod kuće nema 3g signala, te stoga ni ne mogu igrati online. eto tako da znate, pa sad odlučite o mojoj sudbini u klanu. nije problem i ako moram vam
ekipa, imam lošu vijest, valjda... :)
želim zamrznuti članstvo u klanu ili ću izaći iz klana ako želite, nije problem
jer onih dana kad sam igrao online, to sam bio na moru i tamo je bilo 3g signala pa je veza bila brza i mogao sam bez problema igrati online. ali sad sam kod kuće, a kod kuće nema 3g signala, te stoga ni ne mogu igrati online. eto tako da znate, pa sad odlučite o mojoj sudbini u klanu. nije problem i ako moram vam
Ne moraš. Kad budeš u stanju igrati, igrati ćeš, tako da nema problema. :D
jel tko zna gdje mogu lupit cd-key za trackmania united hitno mi je
moze li meni netko pomoci
ajmo ljudi server je online
jel ja mogu igrat na zajednickom serveru
naravno
naravno
sifra(pass)
sifra(pass)
ovo si zapiši... šifra je "manitu"
jel ima jos koja stranica za skidanje auta osim car parka jer se na car parku trenutno upgradea server tako da se ne moze nista skidat :S
bilo bi pozeljno da stavite link :P
Aj 4ucker ne je*i...igrali su kvalifikacije..bili među prvima i u ekipi su..kako možeš onda reći da nisu zaslužili?
EDIT: I daj molim te..napiši u prvi post kada su sljedeće kvalifikacije i koliko se često održavaju. I definitivno treba srediti onu listu članova...(nick, login, nick na forumu)...Hvala.
Aj 4ucker ne je*i...igrali su kvalifikacije..bili među prvima i u ekipi su..kako možeš onda reći da nisu zaslužili?
EDIT: I daj molim te..napiši u prvi post kada su sljedeće kvalifikacije i koliko se često održavaju. I definitivno treba srediti onu listu članova...(nick, login, nick na forumu)...Hvala.
Ima ih, znaš li koliko ih dobrih nije igralo kvalifikacije?
Ima ih, znaš li koliko ih dobrih nije igralo kvalifikacije?
Znam, slažem se. Ali treba biti reda. Ne želim ispasti pobunjenik, ali ono tvoje primanje u clan war bez kvalifikacija je po meni bezobrazno prema ljudima koji su sat vremena vozili kvalifikacije..a ovi ulete i op..u timu su. Da ne bi bilo da se žalim za sebe..meni je svejedno..ionako igram samo zbog zabave. Zato i kažem da trebaju biti kvalifikacije svaki mjesec. Tako ćemo uvijek imati samo najbolje igrače našeg klana za war-ove, a organizacija kvalifikacija nije neki problem..pogotovo ako postavimo neki stalni dan svaki mjesec kada će se one i održavati..
Kontam ja tebe sve, ali gledaj jedan član u CW ekipi sigurno ne zaslužuje (neću reći tko) biti u ekipi jer običan odvozi preko 10 utrka za redom po 2+sec bolje od njega. Mislim da kužiš što hoću kazati.
Zato na idućim kval. detaljno radim na primanju u CW ekipu.
Kontam ja tebe sve, ali gledaj jedan član u CW ekipi sigurno ne zaslužuje (neću reći tko) biti u ekipi jer običan odvozi preko 10 utrka za redom po 2+sec bolje od njega. Mislim da kužiš što hoću kazati.
Ma razumijem..pa ni ja ne bi trebao biti u ekipi..
Ali OK..tad smo tek počinjali..i realno sve je bilo "z brda z dola"..Sada treba fino potegnuti za organizacijom da se nastavi zabava..=)
Curkeeeeeeee.....ajmo malo na laaaađeeenjeeee .....dosta je sranja, idemmo igrat TM i dizat rank.
Damage ti prestan' zahebavat a ti 4ucker-u prestan podhebavat...a ja ću prestat nadhebavat jel more ili ne more
4ucker-u bolje napravi kako je Damage reko za sljedeću kvalifikaciju...ova njegova ideja je samo nadogradnja...moglo bi se reć:
BUG.HR TM clan 2.0 verzija i bolje ćemo se raspoznat dok igramo jer ovako pola ljudi koje npr. ja imam na listi neznam ni kak se zovu na forumu
Hahah...krešo šta je tebe puklo u glavu danas?? :D
Ma ja nisam doma (na tuđem laptopu), pa malo spammam umjesto da igram..
Ajmo ljudi sad na zaycov server i da, molio bih ako bi netko mogao napraviti mape da se igraju na našem pravom serveru, ja sam trenutno zauzet sa cw mapama koje ću tokom kraja tjedna srediti, a kad njih sredim počet ću radit mape ovak za zajebanciju da si skidamo rekorde na našem serveru...