Freelancer-Discovery RP 24/7

poruka: 120
|
čitano: 31.823
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Freelancer-Discovery RP 24/7
ZC_Someone kaže...

ja sam ga prije par mjeseci isprobao "demo" verziju (i još uvijek isprobavam Namigiva) jer sam vidio da ga netko nahvalio kao jako dobru igru, a u vrijeme kad je izašao sam imao preslabi komp pa ga nikad nisam odigrao, pa me sad zanima ima gdje u HR da se kupi "puna" verzija da probam malo MP, našao sam ga u CroVortexu za 60kn, ali je privremeno nedostupan, tj. nema ga za kupiti

Zna ga se naći u velikim trgovačkim centrima, znam da sam ga nedavno vidio u Mercatoru, doduše u Osijeku ali nikad se nezna.
U besptičju i krava zvuči kao slavuj!
16 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...

ja sam ga prije par mjeseci isprobao "demo" verziju (i još uvijek isprobavam Namigiva) jer sam vidio da ga netko nahvalio kao jako dobru igru, a u vrijeme kad je izašao sam imao preslabi komp pa ga nikad nisam odigrao, pa me sad zanima ima gdje u HR da se kupi "puna" verzija da probam malo MP, našao sam ga u CroVortexu za 60kn, ali je privremeno nedostupan, tj. nema ga za kupiti

Za Discovery ne trebas serial igre, tako da....;)
Matična ploča 26 °C (79 °F) CPU 41 °C (106 °F) 1. CPU / 1. jezgra 37 °C (99 °F) 1. CPU / 2. jezgra 37 °C (99 °F) GPU dioda 43 °C (109 °F) ExcelStor Technology J360 29 °C (84 °F) WDC WD1600AAJS-00B4A0 23 °C (73 °F)
17 godina
neaktivan
Azr43l kaže...

grandmaster_b vidim uspio si vrbovat neke ljude na FL Smijeh

Sad ću i ja morat na Discovery opet.....

Naravno da jesam, igra je predobra, a server, mod, i community još bolji. Nešto najbolje što sam ikada igrao. Jednostavno.. ne vjerujem da ću ikada prestati igrati. Eto bilo je već 6 mjeseci otkad sam počeo tamo.
17 godina

Izašla nova verzija Discovery RP 24/7 moda,Sad je 4.85 version(beta).

Ima puno promjena,na bolje naravnoSmijeh

stalno je 199/200 playera na serveru!

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.5.2009 18:14 (tommy2103).

0 0 hvala 0
17 godina

Potražite me. Azrael ili Ezrail.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Cujem da trejdanje nije vise kao sto je bilo? I da, corsairski gunboat izgleda poput lososa :D

"Dabogda imao pun dzep para, a nemao cime da izvadis.."
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ne znam što se tiče losos gunboata.. Belji se

A što se tiče tradea, da profiti su sada manji, i više se naglašava RP i zabava nego bezumno farmanje novaca, koje ne donosi zabavu nikome, nego se većinom smatrao kao posao, a ne igra.

Sve to je sada zabavnije, i powertrade je donekle eliminiran.

Ali ima veoma profitabilnih ruta, treba ih samo naći.

17 godina

Da trade je malo skinut na niže i treba malo više raditi za velike brodove međutim za nove igrače je dosta olakšana zarada u samom početnom sistemu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

bumti bump

Da malo probudim temu,mozda ima zaintesiranih a ne znaju kako pocet.

Znaci server je sad u 4.85 beta 5 verziji,dosta novih brodova,sustava,efekti puno bolji nego u originalnom Freelanceru,

otkrivena nova,kako bi rekao...nesto kao nova galaksija... Gallic,svi brodovi su custom made i izgledaju stvarno prehebeno.

Ja sam sad nekih 3,4 mjeseca na Discovery-ju i prezadovoljan sam.Neka pravila su malo stroga al nisu bez razloga,ima dosta ljudi koje vole samo zahebavat

i svima kvare zabavu,ima dosta hrvata i opcenito ljudi sa ovog podrucja,i moram priznati,neki stvarno nemaju smisla RP pa samo zezaju okolo.

Ako ima zainteresiranih...

Only God will judge me tko je brži ili zec

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...

i moram priznati,neki stvarno nemaju smisla RP pa samo zezaju okolo.

A neki su takve sreće da nemogu 5 minuta biti na serveru a da ne nalete na takvog....
Matična ploča 26 °C (79 °F) CPU 41 °C (106 °F) 1. CPU / 1. jezgra 37 °C (99 °F) 1. CPU / 2. jezgra 37 °C (99 °F) GPU dioda 43 °C (109 °F) ExcelStor Technology J360 29 °C (84 °F) WDC WD1600AAJS-00B4A0 23 °C (73 °F)
17 godina

Zato vise ne igras?ja sam u tajnoj fakciji,pa nema bas puno recruita pa nije tako lose,al dok tredam vidim svakakvih idiota

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kako ide ljudi? :P

Evo ja sam tamo već 7 mjeseci čini se. :P

0 0 hvala 0
17 godina

hehe,ja sam nekih 2,3 mjeseca.Uvijek mi je zanimljivo igrat,nikad ne dosadi.sad si kupio adv train sa 5000 cargo,pa cu si zaraditi za neki Order cruiser,vec imam dobru RP pricu za njega...

I tako.potpuno sam zanemario druge igre,nista novo ne skidam nit igram u zadnjih 3 mjeseca

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ej odlucio sam se ponovo aktivirati, pa ako nije problem da mi date link za dl famozne 4.85 verzije, i da li ste morali mjenjati path u ikoni snimanjem 4.85?

Diablo fan
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Zlatan kaže...

ej odlucio sam se ponovo aktivirati, pa ako nije problem da mi date link za dl famozne 4.85 verzije, i da li ste morali mjenjati path u ikoni snimanjem 4.85?

Oprosti kolega,nisam vidio post ovdje.
Evo linka za 4.85 beta 4 verziju:

http://discoverygc.com/forums/index.php?showtopic=38639 

Znaci kad to uključiš prek flmm onda u shortcutu od Freelancera umjesto Freelancer.exe   stavis   DSUpdate.exe
Evo primjera:
  "...Microsoft Games\Freelancer\EXE\DSUpdate.exe" -s82.113.48.5:2302

I kad pokrenes igru onda te pita dal oceš skinut update 7,stavis da i to je to. 
edit:arghh,nece stavit aktivni link 

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.6.2009 17:04 (tommy2103).
17 godina
neaktivan

4.85 finalna verzija je izašla.  Više neće biti beta. Ovo je "the real deal". Download i thread: http://discoverygc.com/forums/index.php?showtopic=39728

0 0 hvala 0
17 godina

Ehh, vidim da ovdje nema baš puno ljudi zainteresirano za ovo, al cu vas ipak obavijestiti.

Neki hacker ili hackeri se namjerili na ovu zajednicu u namjeri da ju sruše.

U zadnjih par dana, server je bio bombardiran DDoS napadima, navodno da je uzrokovalo pad dio mreže interneta oko Praga jer je u Češkoj server bio hostiran.

Covjek kod kojega je server bio hostiran vise ne može biti hoster, jer ti zbog tih napada trpe mreže i serveri firmi i kompaniji za koje je isto hoster.

Server je dolje do daljnjega, dok se ne nađe novi hoster.

Ja igram tamo vec nekih 8,9 mjeseci i ne mogu vjerovati da je netko spreman napraviti takvu glupost zbog besplatnog servera.

Vjerojatno neki bivši član koji je baniran ili tako nesto, sve u svemu, tamo igra mnogo ljudi, i počet će se skupljat neke donacije, pa Discovery RP 24/7 neće ostati u zaboravu.

Evo linka ak nekog zanima:

http://discoverygc.com/forums/index.php?showtopic=52269

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.11.2009 22:49 (tommy2103).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Uh da, vidio sam i ja to. Makar više ne igram tamo, šteta, šteta.
Al valjda će sve ispast dobro..
16 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...

Ehh, vidim da ovdje nema baš puno ljudi zainteresirano za ovo, al cu vas ipak obavijestiti.

Neki hacker ili hackeri se namjerili na ovu zajednicu u namjeri da ju sruše.

U zadnjih par dana, server je bio bombardiran DDoS napadima, navodno da je uzrokovalo pad dio mreže interneta oko Praga jer je u Češkoj server bio hostiran.

Covjek kod kojega je server bio hostiran vise ne može biti hoster, jer ti zbog tih napada trpe mreže i serveri firmi i kompaniji za koje je isto hoster.

Server je dolje do daljnjega, dok se ne nađe novi hoster.

Ja igram tamo vec nekih 8,9 mjeseci i ne mogu vjerovati da je netko spreman napraviti takvu glupost zbog besplatnog servera.

Vjerojatno neki bivši član koji je baniran ili tako nesto, sve u svemu, tamo igra mnogo ljudi, i počet će se skupljat neke donacije, pa Discovery RP 24/7 neće ostati u zaboravu.

Evo linka ak nekog zanima:

http://discoverygc.com/forums/index.php?showtopic=52269

A vidio sam i ja, a taman sam htio ponovo da zaigram. Nego,jesi vidio star trek mod koji je u fazi izrade? Baci oko,ima negdje na forumu njihovom.

Jeftina mjuza, teska cuga, uzas je nasa furka
17 godina

Nisam čuo za taj mod. Al me previše i ne interesiraju takvi modovi.

A bit će Discovery server opet gore, našli su novog Hosta, jedini problem je što ti napadi još traju. Pokušavaju otkrit ko se krije iza toga.

0 0 hvala 1
16 godina
protjeran

Ako nekoga zanima,ja sam kupio original igru ali ju ne planiram igrati u multiplayeru pa mu  mogu poslati na pm cd key (besplatno naravno). Nazalost nisam dovoljno doma da bih nesto igrao preko interneta aktivno.Plač

Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.11.2009 21:43 (APazinjan).
16 godina

I onda....jel iko nastavija igrat ovo...

Meni bi tribala malo pomoc oko instaliranja ovog mod-a i same igre...

0 0 hvala 0
17 godina

Ja još igram aktivno, reci sto imas, sto si skinuo i to. Sto imas instalirano.

0 0 hvala 0
16 godina

Ma snasa san se ..... sinoc san se logira na server ... i vidija ko je sve tamo ... al nisan nis zapoceja....

Tribala bi mi pomoc kako da krenem igrat... ovo je prvi put da igran FL online

Single san prosa vise puta...pomoc oko: pa ono kako krenit?...koliko likova mogu kreirat...? i tako....

btw   koja su osnovna pravila  da ne popijem ban...

pozz

0 0 hvala 0
16 godina

Evo uspija san odigrat nekih sat dva na serveru.... ima li tko da mi objasni kako najlakse doci do love, di su naj brodovi i jel postoji neka hrvatska frakcija u igri???

0 0 hvala 0
17 godina

Ej, nisam bio sad nekoliko dana po forumima...

ovako, u najboljem slucaju nađi nekog ko ti može posuditi nesto love za neki solidan transport brod.

Potrazi ljuda sa [The angles] u imenima. pomazu novim playerima. 

jedan jako jako vazan savjet, to je RP (Role Play) server, znaci nemoj odmah ciljati za najbolje brodove, jer takvih nema, svaki je dobar u necem.

Nemoj kupiti brod samo da se možeš napucavati okolo. Registriraj se na forumu. http://discoverygc.com/forums/index.php?act=idx

Predstavi se, i ljudi ce ti sigurno pomoci. Imas odjel Welcome, gdje se novi ljudi predstavljaju.

I ne nema hrvatskih frakcija, ak si imalo igrao single player, onda znas da ima Rheinland, Kusari, Liberty, Bretonia i u discu je dodana Gallia.

To su kao dijelovi Siriusa. Prema toj podjeli, ima mnogo razlićitih frakcija od kojih svaka ima svoju zonu utjecaja.

Isticanje od kud dolazis na serveru, npr stavljanje CRO u ime ili tako nesto je kaznjivo. Na serveru ima ljudi stvarno iz svih dijelova zemlje, stoga podrijeklo nije vazno. Glavni jezik je engleski, i ak ga neznas ili ne razmijes, onda bolje nemoj igrat.

Jer ima hrpa francuza a i drugih koji ne razumiju pravila i stalno ih krše.

Al velim ti, prvo se registriraj na forumu i predstavi, dalje ćeš vidjet Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.12.2009 13:03 (tommy2103).

0 0 hvala 0
16 godina

registrira san se na forum al jos nisan se predstavija..... radija san sam za neki transporter i zaradija (800 cargo space), a zatim sam rudarija bratu za nekog lovca....

ful zanimljivo....budem se predstavija ....  inace koji ti je nick u game-u???

Poz i fala!

0 0 hvala 0
17 godina

haha, ingame bolje da ne spominjem, inace mozes imat 5 likova na jednom accountu, ja ih sad imam 4 puna i jedan napola prazan, znaci oko 21, 22 charactera (likova)

Nick na forumu mi je Tommy.Gun 

predstavi se,vidjet ces ljudi su ljubazni ak se pristojno predstavis i to.

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.12.2009 15:24 (tommy2103).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Halo sused! Igra li ko ovo...neka mi se javi...da ne krstarim sam...

0 0 hvala 0
17 godina

bump

Shattered Worlds / War Torn

Nightstalkers Universe

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: