mene zanima hoce li i u adm-u uskoro padati cijene? vidim da su u drugim trgovinama vec lagano pocele
Acquisitum Magnum - ADM
- poruka: 2.575
- |
- čitano: 835.571
- |
- moderatori:
vincimus, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Cijene čega padaju?
pa komponenti npr gor info hd 5870 2586kn
adm hd 5870 2757kn
adria computers i7 920 1751kn
adm i7 920 1959kn
kupio kod njih sve komponente. uplatio oko 1K € za dva dana besplatna dostava stigla. sve pet. čak me čovjek i savjetovao koju ploču da uzmem.
Pa platio je 1000 eura komponente...
Ja ovi jucer narucio cooler i neki ventilator, evo danas dosa, plaćanje pouzećem.
koliko si morao platiti?
Mugen 2 + neki ventilator bratu 80x80, 354,39 Kn, uz plaćanje pouzećem sam morao platit 405 kn.
:(
Neki bug, 2put mi izbacilo poruku
Al kad je vec, u ADM-a, jeste vidjeli HD4890 več se moze uzet za 1270 kn, pa mislim u par mjeseci pala cjena, evo link...
Evo samo da ih malo pohvalim.
Sinoć naručio grafiku i napajanje i danas u 11h uplatio i sendao na mail skeniranu uplatnicu i sad stigao mail da je poslano overseasom.
Svaka čast brzi su.
Od sad nadalje samo kod njih.
Pozdrav
Namjeravam u ADM-u uskoro uzeti nekoliko komponenti od kojih je u planu i grafička kartica. Cijelo vrijeme ciljao sam na Sapphire-ovu HD 5850 dok se nije prodala nakon čega je artikl maknut sa njihove stranice te je u ponudi trenutno samo 5850 of XFX-a.
Valjda će ubrzo stići još nekoliko Sapphire-ovih komada pošto XFX ne dolazi u obzir. :)
jel ima u splitu negdje ADM-ova poslovnica?...ako ima gdje?
jel ima u splitu negdje ADM-ova poslovnica?...ako ima gdje?
Nema, samo u Zagrebu.
Namjeravam u ADM-u uskoro uzeti nekoliko komponenti od kojih je u planu i grafička kartica. Cijelo vrijeme ciljao sam na Sapphire-ovu HD 5850 dok se nije prodala nakon čega je artikl maknut sa njihove stranice te je u ponudi trenutno samo 5850 of XFX-a.
Valjda će ubrzo stići još nekoliko Sapphire-ovih komada pošto XFX ne dolazi u obzir. :)
zasto xfx ne dolazi u obzir?
to si rekao ko da staro željezo prodaju
zasto xfx ne dolazi u obzir?
to si rekao ko da staro željezo prodaju
hahaha :D
xfx hd4870x2 radi u mene ko vura .D i jos grije cijelu sobu i hodnik :D
dobijes bolesnu grafu, i klimu u jednom... kad sve zbrojih cak je i jeftino :D
Jel problem kod mene ili u ADM-u ?
kod tebe a mene više zanima ovo:
Procesor AMD Athlon II X3 425, socket AM3, BOX , 6MB cache, 95W
planiram kupiti grafičku u adm-u pa me zanima koliko će koštati dostava?
ovdje piše 45 kn + ovaj cjenik, znači još 50 kn
ukupno 95 kn. ili?
Ne. Ja sam kupio prošli tjedan matičnu. Samo ovih 45 kn. Dobro, overseas zaračuna još neke svoje troškove tako da je bilo negdje oko 45 kn+7 kn tako nešto. Više ti je jedino ako je pošiljka teža od 10 kg.
Kad sam prvi put kupovao komp kod njih onda sam platio preko uplatnice. Sada trebam kupit drugi ali sad bih platio pouzecem (ne trebate pitat - prvi put je sve ok proslo) samo sada zelim placat na navedeni nacin. Mene sad zanima za ovu cijenu prijevoza, udaljen sam od ZG-a jedno 45-50 km, kolko bih platio dostavu - tj. sve skupa kaj je vec uracunato u dostavu na maticnu, proc, ram, grafu i psu = manje od 10 kg ?
mom bratu je novo kućište sa već ugrađenim komponentama unutra doslo polupano. znači nekako je svo bilo olabavljeno i porazbijano. nadam se da drugi nisu imali takve slucajeve. overseas express ga je donio. eto, cisto da vidite jedno negativno iskustvo.
narucio sapphire 3870x2 pokidana bila poslo nazad ceko 20 dana da bi dobio novu proslo 7 meseci isti problem vratim je ali mi je nisu hteli prihvatit jer se malo izlizo serijski broj iza tako da sam moro uzet novu ma katastrofa
mom bratu je novo kućište sa već ugrađenim komponentama unutra doslo polupano. znači nekako je svo bilo olabavljeno i porazbijano. nadam se da drugi nisu imali takve slucajeve. overseas express ga je donio. eto, cisto da vidite jedno negativno iskustvo.
savjet...
sigurno ga nije u adm netko lupao... a svu opremu koju nosi dostavna sluzba nekog drugog a ne vl sluzba te firme, se odmah pregleda i prilikom ostecenja se roba ne preuzima
moj brat je odmah kontaktirao adm i sve su mu rekli sta treba napravit. on će poslati tu robu natrag njima i oni će mu poslat ispravnu robu. mislim da je overseas express kriv jer je valjda bacao to kućište.
moj brat je odmah kontaktirao adm i sve su mu rekli sta treba napravit. on će poslati tu robu natrag njima i oni će mu poslat ispravnu robu. mislim da je overseas express kriv jer je valjda bacao to kućište.
Malo mi je čudno da je Overseas kriv. Ja sam dobivao robu od mnogih dostavnih službi i najbolja su mi iskustva s Overseasom, ali valjda se i njima zna desit.
koliko otprilike treba da stigne roba? ja sam oko 150 km od zagreba.
i da pitam, hoće li bit kakvih sniženja uskoro. jer najvjerojatnije sljedeći tjedan naručujem grafu, pa da onda malo pričekam ako će bit sniženja...
koliko otprilike treba da stigne roba? ja sam oko 150 km od zagreba.
i da pitam, hoće li bit kakvih sniženja uskoro. jer najvjerojatnije sljedeći tjedan naručujem grafu, pa da onda malo pričekam ako će bit sniženja...
evo ja se iznenadio...jucer sam narucio robu, danas stigla...(na Krk-u sam...)..sve pohvale
Imam problem,nakon što upalim komp ne javlja se onaj zvuk od biosa,znači krepao bios,sve radi ventilatori i to,ali neće da se podigne sustav.Dali to ide pod garanciju,nemojte mi sad pejstat njihove jamstvene uvjete pa ništa ne piše...
Jedna stvar mi nikako nije jasna. Zakaj masa ljudi ovdje postavlja pitanja vezana uz ADM umjesto da njima posalju mail ili ih nazovu i dobiju natocniji moguci odgovor?
Jedna stvar mi nikako nije jasna. Zakaj masa ljudi ovdje postavlja pitanja vezana uz ADM umjesto da njima posalju mail ili ih nazovu i dobiju natocniji moguci odgovor?
jer im se da spamat
Zato jer ta masa ljudi poslala već 3 puta mail svaki mjesec jedan i ta masa nije dobila odgovor od uvijek uslužnog adma
A cuj, ako ih nazoveš oni će se sigurno javit, ADM je stvarno uslužan. Ako misliš drugačije molim te obrazloži mišljenje.