IPhone 7, rasprava!

poruka: 3.507
|
čitano: 549.576
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
odjavljen
Re: IPhone 7, rasprava!

O pa zar za mob kojem je UI i jednostavnos upotrebe na prvom mjestu treba neki poseban intelekt? Ili je to zato sto komlikuju jednostavne stvari? Za koji dio Iphone ti treba natprosjecan intelekt? Ili je to mozda sto ekipa kupi iphone a u stvari kupi pricu da su posebni i profici jer eto nose iphone....? U cemu je kvaka....

9 godina
neaktivan
blackeagle29 kaže...
Kad smo vec kod reklamacija ajfona i dobivanju novog odmah pri prvom servisu... Neki ni nakon treceg ne dobiju novi.

Ako je u Mobisu, ne čudi me da ga sami pokušavaju popraviti; oni su i prije dvadeset godina mogli napraviti servis do razine pojedinih komponenti na tiskanoj pločici za sve tipove tadašnjih nokia.

Ja rekoh
15 godina
neaktivan
Torent kaže...

O pa zar za mob kojem je UI i jednostavnos upotrebe na prvom mjestu treba neki poseban intelekt? Ili je to zato sto komlikuju jednostavne stvari? Za koji dio Iphone ti treba natprosjecan intelekt? Ili je to mozda sto ekipa kupi iphone a u stvari kupi pricu da su posebni i profici jer eto nose iphone....? U cemu je kvaka....

Ma trkelja u prazno. Ja još uvijek nisam dobio odgovor na pitanje gore po čemu je iOS No1, a čini se da ni neću. :D

13 godina
tireN1337 kaže...

Pozdrav,

Kupio sam Iphone 7 i to mi je prvi Iphone, sada ne znam da li je normalno da mi baterija inace sa 20% skoci na 2% u 2 sekunde bas kada okrenem glavu haha :D

sve je ok, ne prikazuje uvijek savršeno precizno postotak

14 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...
Torent kaže...

Ma trkelja u prazno. Ja još uvijek nisam dobio odgovor na pitanje gore po čemu je iOS No1, a čini se da ni neću. :D

zato sto je najbolji.

9 godina
neaktivan
mile59 kaže...

sve je ok, ne prikazuje uvijek savršeno precizno postotak

Točno, ali nije OK. Kad se počne naglo gasiti ili mijenjati, baterija je na izmaku. Prvo se počne javljati u ovim zimskim uvjetima kada je na hladnom i onda se to polako degradira. Za pojedine serije s tvorničkom greškom postoje tihi opozivi, samo treba provjeriti na Appleovim stranicama po ser. broju.

Edit: link za 6s - https://www.apple.com/support/iphone6s-unexpectedshutdown/

Ja rekoh
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.2.2017 13:01 (Feudalac).
9 godina
odjavljen

@brada09

Jer ti tako kazes... Nema se tu sta dodati vise....

Ti si isti onaj brada09 koji izjavi kako je W10M superiorna platforma androidu iako je android na 86% a W10M na 0,4%

Ti si isti onaj brada09 koji izjavi da w10m postavlja trendove a ne slije di ih

Ti si isti onaj brada09 koji kaze da windows phone svi zele a rijetki imaju ;)

Tu si doduse i u pravu kad ga niko vise ne proizvodi ;)

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.2.2017 13:07 (Torent).
14 godina
neaktivan
Torent kaže...

slozio bi se s tobom..

9 godina
odjavljen

Duga istorija budalastih izjava se nastavlja ;)

14 godina
neaktivan
Torent kaže...

@brada09

Ti si isti onaj brada09 koji izjavi kako je W10M superiorna platforma androidu iako je android na 86% a W10M na 0,4%

mislio sam da nikad neces otkriti 

9 godina
odjavljen

Drzim te na oku ;)

15 godina
neaktivan
Torent kaže...

@brada09

Nije valjda da još nisi skužio da taj nije od Nove godine napisao ozbiljan post.  

9 godina
odjavljen

Zato ga i drzim na oku ;) Al ima gorih od njega ;) Uragan na windows phone temi nije u zivtu napisao on topic post ;)

9 godina
Ali koje nove, 2013. ili? I zas bi nosio u sluzbeni servis direkt na popravak? Nekima nije bas blizu ic u zg u servis, neg im je puno blize, a i jeftinije za dzep i vrijeme da ga ostave tam di su ga kupili... Isto i laptop, kupis asusa u futuri, neces trazit di je ovlasteni za asus, lakse ti je trazit da oni posalju overseas po laptop i proslijede na servis, isto tak i vrate. A i kolko znam, tcom ovjeri garanciju pri kupnji, a ne ovlasteni servis
14 godina
neaktivan
blackeagle29 kaže...
Ali koje nove, 2013. ili? I zas bi nosio u sluzbeni servis direkt na popravak? Nekima nije bas blizu ic u zg u servis, neg im je puno blize, a i jeftinije za dzep i vrijeme da ga ostave tam di su ga kupili... Isto i laptop, kupis asusa u futuri, neces trazit di je ovlasteni za asus, lakse ti je trazit da oni posalju overseas po laptop i proslijede na servis, isto tak i vrate. A i kolko znam, tcom ovjeri garanciju pri kupnji, a ne ovlasteni servis

pa onda ti radi tako..

apple garancija je nesto malo drugacija, recimo pokvari mi se laptop npr u austriji (a ja ga kupio u npr hgspotu) odes u apple store i nece te traziti nikakav garantni listic niti racun di si ga kupio, vide preko serijskog broja da li garancija vrijedi ili ne.

ja dok sam trebao nes reklamirat otisao sam u istyle iako nije tamo kupljen i nisu me trazili nikakvu ovjerenu garanciju. e sad sta generalno rade po hr servisima to je druga prica.naslusao sam se svakakvih horor prica tako da i sam uvijek s velikom dozom pesimizma pristupam servisu, nevezano koji uredaj je u pitanju 

8 godina
neaktivan
Torentu poznatijem kao ambrozija je ontopic post samo hejtanje po svemu sto nije njegov dragi mobitel

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
IPhone 7, rasprava!

Molio bih da se manjine ne javljaju tu gdje su veliki dečki

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
IPhone 7, rasprava!

Evo novih veselih vijesti iz Apfellanda...

A number of matte black iPhone 7’s are chipping - GSMArena.com news

"A possibility is that the chemical makeup of the coating is not designed to withstand the chemical makeup of the oils that are naturally on our skin, causing the finish to fade. Which could explain some of the chipping near the volume buttons or the Do Not Disturb switch."

Srećom u normalnom korištenju ne diraš mobitel kožom pa nije bed.

"Apple automatically dismissed this reported chipping finish as normal “wear and tear”, something that Apple explicitly does not cover in the iPhone’s standard warranty."

Takav "wear and tear" ne očekujem baš unutar tri mjeseca, ali ništa neobično za proizvod loše kvalitete završne obrade.

edit: nisam pogledao odmah originalnu temu... To odlazi unutar mjesec dana i ljudima se ljušti čak i ispod casea. Fino, fino...

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.2.2017 8:59 (Mirko935).
Moj PC  
7 0 hvala 0
9 godina
To stoji za vani, al je ovo hr forum, i vecina zivi u hr pa se govori o hr servisima... I vec sam napisal, neki nemaju vremena ic u ovlasteni servis u zg il di vec ima neg ostave kod operatera.. A zna se kakvi su u hr servisi da te samo zele zajebat... Imal sam prije par god potrebu za servisom nokie stare, mislim da 1110 il tak nes. Dao u tele2 oni proslijedili, dobio nazad mob, vele steta od vode, i slika zahrdale maticne. Otvorim ja doma mob i nema niceg, sliku uzeli od nekog drugog moba.. Od tad ne vjerujem hr servisima makar je steta bila 100-200kn.

Da imam ajfon mozda bi ga nosil u ovlasteni servis, al ja nisam bas daleko od zg, dok kaj s onima kojima je 200-300km?
16 godina
odjavljen
Mirko935 kaže...
Takav "wear and tear" ne očekujem baš unutar tri mjeseca, ali ništa neobično za proizvod loše kvalitete završne obrade.

Ma nemoguće, ovdje se na temi kunu u savršenu završnu obradu i "premium feeling"...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...
Mirko935 kaže...

Ma nemoguće, ovdje se na temi kunu u savršenu završnu obradu i "premium feeling"...

pa ne moze se ocekivati od premium feelinga da traje vjecnost, mjesec dva najvise..

12 godina
neaktivan
IPhone 7, rasprava!

A to sto je iscurilo od jednom sa 18% na 2% baterija, tih 2% je jako dugo trajlo. Inace da kazem jako sam zadovoljan sa Iphonom, ovo mi je prvi Iphone koji sam koristio. Prije njega sam bio na S7 Edge i mogu reci da mi se Iphone nekako vise svidio... Cijeli mobitel je nekako vise fludiniji i bolje radi nego Android, ali opcenito Android mi je bolji sistem(ima vise opcija). Baterija dugo radi, mogu cijeli dan sa njime izdrzati, samo mi se punjenje cini malo pre dugacko jer sam navikao na S7 Edge da se brze puno. Ali u svakom slucaju mobitel mi se jako svidio :) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Bude ti se baterija (odnosno prikaz postotka) kalibrirala kroz nekoliko ciklusa punjenja i pražnjenja, pa bude ok pokazivalo.

Ako ne, onda nekaj ne valja.

Kruha i igala...
9 godina
neaktivan
IPhone 7, rasprava!

Meni osobno je iPhone 4 najljepši mobitel ikada napravljen, koristio sam ga iako ga je vrijeme pregazilo i bio je u redu, iako vidno spor za današnje pojmove.

Uzeti ću si jednoga u super stanju samo da ga imam kao rezervu. :)

Inače Xiaomi koristim i isto sam jako zadovoljan.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ja isto drzim iphone 3g u rezervi ako mi se ovaj pokvari i ako nece biti nijednog moba ispod 8000kn za kupiti..
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ja isto drzim iphone 3g u rezervi ako mi se ovaj pokvari i ako nece biti nijednog moba ispod 8000kn za kupiti..
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
brada09 kaže...

I, šta možeš s njim? 

http://www.bug.hr/forum/topic/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/299.aspx?page=175&jumpto=1959989&sort=asc&view=flat
11 godina
odjavljen
IPhone 7, rasprava!

ja koristim IP 7 Plus, i jako sam zadovoljan baterijom, ma prezadovoljan. 

takodjer imam 6s kojem je baterija jako losa, a promjenio sam bateriju. :/ 

7 Plus ima odlican standby, dok na 6s-u samo u standby-u potrosim 3 do 4 % .

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
siick_bubble_gumm kaže...

ja koristim IP 7 Plus, i jako sam zadovoljan baterijom, ma prezadovoljan. 

takodjer imam 6s kojem je baterija jako losa, a promjenio sam bateriju. :/ 

7 Plus ima odlican standby, dok na 6s-u samo u standby-u potrosim 3 do 4 % .

Meni toliko odlazi na Siri i još toliko na lampu :)

Obična sedmica isto puno dulje traje. Doduše, ne igram igrice pa ne znam što bi se dogodilo da raspalim po nečemu grafički zahtjevnom, ali po onome za što ga inače koristim je puno bolji u odnosu na starije modele...

Ja rekoh
11 godina
neaktivan
Ne znam zasto je losa baterija na Iphonu 6s, izgura citav dan i vise , zavisno od koristenja , ovo jest slika dns citav dan kod kuce na wi fi , ali bez problema i sa 3g dobijem 5 sati koristenja , baterija je zamjenjena jer je spada pod gresku koju su priznali zbog gasenja al i prije na staroj bateriji sam dobijao 5 h na 3g ako se ne ugasi od 30% pa dole :) Koliko znam s7e od 4h do 5h je prosjek,tako da izgura kao i ostali u top klasi.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice