imam 11 pro max tako da je vrijeme za zamjenu
iPhone 16 - Rasprava
- poruka: 218
- |
- čitano: 44.096
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
Trenutno piše na web stranici da počinje 13.9, zanima me proces, uzmem novi broj uz pretplatu, naručim uređaj uz otplatu na 24mj i to je to ili moram određeni dio odmah dati ili cijeli uređaj platiti? Hvala na pomoći.
Racunaj da ces morati dati jednokratno 300-400 eura (mozda i vise, ne znam jel se to mijenjalo) i ostatak dijelis na rate.
Pretpostavljam po odgovorima od HT-a da će biti neka naknada ali manja nego da nisam korisnik i da uzimam uređaj (od par osoba sa kojima sam pričao svatko kaže drugačije, da ću dobiti bez plaćanja unaprijed, da ću morati dati 100€, da ću morati dati 600€…).
Ciljam na 16 pro 256gb ili 512gb, javim kako prođe proces i dojmove.
To i mene zanima, jos ni cijene nisu objavili.
Cini mi se da je istyle izrazito nekompetentan u svemu.
Bolja opcija mi se cini Svijet medija ili SD
Odlične ideje, nisam se ni sjetio pogledati u Svijetu medija ili SD.
Agent T-Com-a mi je danas rekao da oni nemaju prednarudžbe... ne znam jesam li što krivo shvatio, ali dobro.
Uz iStyle ostaje još Store i ne znam tko drugi... ali baš me zanimaju iskustva iskusnijih forumaša oko prednarudžbe.
Puno bolja, Svijet Medija ima opciju do 36 rata i za iPhone, dok Sancta Domenica do 24 rate.
dannas krece prednarudzba.mozda uhvatim jedan :)
Danas krecu prednarudzbe, a cijene jos nisu objavili...ili cemo kupit na "majkemi"
Odvratni su.
Dam se kladit da ce dic cijene smecarski za 100€.
znam da svatko radi kaj hoce, ali ja ni u ludilu nebih platio vise nego sto je recimo u Njemackoj cijena... jer smatram da je i to vec pljacka, pogotovo kad pogledamo cijene u Americi...
iphone se isplati uzeti svakih par godina, računam da sam do 19,20 miran. :)
Narucen 16PM ova nova boja, preko istyle, stranica im se rusila jedno 10 puta.
Prosla naplata u 14:14
Bas me zanima kad ce stic.
Kakva je ono šema na tcomu sto nude opciju plati manje pa zamijeni?
Plati i zamijeni - dobijes mob po manjoj cijeni 2 godine, nakon 2 godine im ga moras vratiti u perfektnom stanju ili platiti razliku koja pise kako bi si ga ostavio ili kao trecu opciju mozes uzeti novi uredaj. Zajebano ako ga razbijes, izgubis, ostetis. Po meni neisplativo jer je razlika 20 eura mjesecno.
1059€ base model. Wow
I dalje 60hz i bez AoD-a.
Dok xiaomi to ima na telefonima od 200-300€. Gg apple 😁
Sto mislite koliko mogu dobiti za iphone 12 pro 128gb, na 80% baterije i prakticki bez ogrebotine?
Agentica kaže da je isporuka što prije, vidjet ćemo.
Prednaručio sam jučer iPhone 16 Pro Max 512GB (Desert Titanium) i Apple Watch Series 10 (46mm) preko iStylea, oko 14:17.
Nadam se da će doći idući petak.
Odlučio sam se za iStyle jer mi se čini da oni jedini imaju osiguranje koje je slično AppleCare+.
Jedino što je skupo, oko 300-400 eura, pa mislite li da se to isplati?
Napravio sam zahtjev odmah u 14h dok su ga pustili i nisam mogao dodati da platim dio jednokratno. Pola dana ih zvao i pisao na chat i tek oko 20h sam dobio odgovor da se mora napraviti novi zahtjev ali mi je tamo isto potvrdila da isporuka svejedno ide 20. ali nekako, ne znam zasto ali sumnjam.
Ja sam narucio u 14:14h, nekako mi se cini da je Istyle najsporiji sudeci po prosloj godini.
Imam osjecaj da ce stalno produljivati tu isporuku, dobiju 20 komada tjedno ,a oni su neki "premium reseller".
Nadam se da ce doc barem do kraja 09.mj.
Apple Care nikad nisam uzimao iskreno, stavim kaljeno i dobru maskicu i pazim na uredaj, volim da je u "mint" stanju uvijek.
Dok su bazni modeli i dalje dostupni u HT-u.
Nažalost da, bolja polovica je tam radila kao direktor jedno vrijeme.
Njima je roba stizala ili jos uvijek stize iz mađarske i svako otvaranje kutija
je bilo iznenadenje. Ali u principu da 10-20tak mobitela po posiljki, marza je uvijek bila
ogromna na iphone, profit mizeran. Tako da su se vecinom bili fokusirali na ipade, macove i posebno dodatke.
Vidjet cemo da..