iPhone 16 - Rasprava

poruka: 218
|
čitano: 44.095
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: iPhone 16 - Rasprava
Cordas kaže...

Mislio sam upgradeat svoj 14 pro na 16 pro (najviše zbog interne memorije), ali sad kad gledam, 15 pro je 300€ jeftiniji i dostupan je svugdje.. Što vi mislite, ima li smisla dati 300€ više?

mislim da ne, 15 pro je zvjerka, 16 je inkrementalno bolji, ali mislim ništa bitno

8 godina
Ja ću možda prodavati iphone 15 pro max, jer ženi ne odgovara veličina i htjela bi manji, pa razmišlja o 16 pro. 15 pro max 256gb, kupljen u siječnju, pod garancijom. Baterija 99%, 166 ciklusa. Koliko traziti?

0 0 hvala 0
3 godine
hrka11 kaže...

Ako se netko odluci rijesiti starijeg modela nek se javi.

14pro ili 15pro.

ps.koristim 15pro i imam developer ios18 verziju,pa sam presao na public betu,dali to ostaje nama kao finalna ili je trebala doci i meni finalna verzija bez obzira sto sam imao zadnju betu.

Koliko nudiš za 15 Pro, 100% baterija, kupljen u travnju ove godine, staklo cijelo vrijeme. Pozz

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.9.2024 18:11 (gnautix).
5 godina
iPhone 16 - Rasprava

Također kao i kolega, ako itko planira prodavat svoj 15 pro, neka mi se javi u pp, idelano preuzimanje u Zagrebu. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
iPhone 16 - Rasprava

Pozz, ima li netko da je uzeo iPhone 16 i da ima problema s ulaskom u mPBZ aplikaciju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
iPhone 16 - Rasprava

Morat ces u banku fizicki otic nazalost.

0 0 hvala 0
12 godina
A jesam se zajebao s Pro Maxom... ogroman je.

Ali pozitivno u svemu je sto je baterija cudo i sto vise ne fulam tipke dok pisem.
Moj PC  
4 0 hvala 0
9 godina
Evo došao jučer 16 Pro Max. Ne mogu reći da me po nečemu oduševio, ali stvarno je lijep i sve ono što se očekuje od iPhonea.
I uzeo sam Jet Black Apple Watch 10 46mm. Stvarno je predivan i to me oduševilo.

Vidim da kolege pišu pa ako je to zainteresiran imam iPhone 15 Pro Max White Titanium 256GB (baterija na 98%, Apple garancija do svibnja iduće godine) i Apple Watch 9 (45mm, crni).

0 0 hvala 0
12 godina
iPhone 16 - Rasprava

Prvi dojmovi,presao sam s 15PM.

Stvarno je ogroman,ekran je osjetno veci, sam mob je veci, meni osobno se to svida,cim veci ekran to bolje.

Kamere top kao i na 15PM, 4k / 120 je top.

Desert boja je bež uzivo, izmedu zlatne i krem.

Nakon icloud backupa je bio hladan ko' led za razliku od 15PM koji se znao bas ugrijat.

Baterija se cini puno bolja od 15PM ,bas se osjetno sporije prazni.

S kaljenim staklom,magsafe novcanikom i maskicom ima jedno pola kg 

Sve u svemu zadovoljan sam

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.9.2024 11:02 (nixa2210).

4 0 hvala 0
14 godina
iPhone 16 - Rasprava

Mogu li esim prebaciti sa starog iphonea na novi ili moram traziti novi kod od operatera?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Mislim da ovisi o operateru meni u Njemackoj Vodafone izbsci gresku kad hocu prebaciti ali sam uspio preko Vodafone aplikacije generirati novi QR code i tako prebaciti. Inace bi trebalo raditi od IOS 17 bez problema.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
10 godina
zaki23 kaže...

Mogu li esim prebaciti sa starog iphonea na novi ili moram traziti novi kod od operatera?

Nadji qr kod u mailu ili di si ga vec dobio prvi put,ugasi esim na starom i skeniraj kod s novim mobom,nebi trebalo bit problema.Qr kod ti je  kao sim klasicni,odma ti postavi sve.

Origin_Steam: hrka11
14 godina
hrka11 kaže...
zaki23 kaže...

Nadji qr kod u mailu ili di si ga vec dobio prvi put,ugasi esim na starom i skeniraj kod s novim mobom,nebi trebalo bit problema.Qr kod ti je  kao sim klasicni,odma ti postavi sve.

Tako sam i napravio al kaže da je aktivacija istekla😩 nista neg tražiti novi kod

10 godina
Izgleda da je baterija u metalnom kućištu
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
iPhone 16 - Rasprava

godinama se čeka taj nekakav iphone koji če biti "top" i sve i više od svega, tko čeka.. nekada ne dočeka :)

Znači možda sljedeće godine

○Lijepog li djeteta! Koliko je star?○ -Trideset i pet godina!

3 0 hvala 0
4 godine
kunof00 kaže...

godinama se čeka taj nekakav iphone koji če biti "top" i sve i više od svega, tko čeka.. nekada ne dočeka :)

Znači možda sljedeće godine

Ljudi pristaju na sve što im Apple nudi, jer im se to sviđa zbog ovog ili onog razloga. Pristali su na tu igru. Dijelu ljudi koji prate rzvoj mobitela jasno je da nove verzije bilo čijeg mobitela nemaju više velike tehnološke skokove kao ranije. Najveći dio kupaca mobitela ionako ne prati što se zbiva oko mobitela. Uđu u trgovinu ili odu operateru i kupe mobitel. I to je sva mudrost. Život je samo jedan. Uživajte dok možete.

10 godina
Istina je da iphone ne radi velike pomake, ali nitko vas ne tjera da kupujete mob svake godine.
Naravno da vam ti mali pomaci nisu dovoljni. Evo ja prelazim s X na 16pro i nema osobe na svijetu koja ce vam reći da je 16 pro samo mali pomak naspram X. Kupite novi mobitel kad vidite osjetan pomak.
12 godina
iPhone 16 - Rasprava

Ja kupim novi svake godine i nastavit cu tako. Jedan je zivot.

1 1 hvala 0
3 godine
nixa2210 kaže...

Ja kupim novi svake godine i nastavit cu tako. Jedan je zivot.

Takoder, iako sad imam sve sto sam htio pa mozda kupim tek za dvije.

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.9.2024 22:56 (gnautix).
4 godine
iPhone 16 - Rasprava

Imam 2 i pol godine Samsung s22+  služi me ok, jedino mi se čini da baterija odlazi dosta brzo. Privlači me Iphone koji nikada nisam imala i kupila bih ili Iphone 15 pro ili Iphone 16 pro. Da li se isplati dati, dodatnih 300-400€ i uzeti najnoviji ili je trenutno top kupnja 15 pro?

0 0 hvala 0
14 godina
kapljica kaže...

Imam 2 i pol godine Samsung s22+  služi me ok, jedino mi se čini da baterija odlazi dosta brzo. Privlači me Iphone koji nikada nisam imala i kupila bih ili Iphone 15 pro ili Iphone 16 pro. Da li se isplati dati, dodatnih 300-400€ i uzeti najnoviji ili je trenutno top kupnja 15 pro?

Ni jedno ni drugo, pričekaj 17

Who bolan cares
11 godina
iPhone 16 - Rasprava

Je li netko naručio u HT-u 16 pro nakon ovih prednarudžbi? Ja sam naručio u poslovnici u petak ali sam ih zaboravio pitati kad bi mogla biti isporuka, pa ako netko ima tu informaciju bio bih zahvalan. Prijatelj je napravio isto to u iStyleu pa su mu rekli 2-3 tjedna, tako da ne znam da li bi moglo to biti okvirno vrijeme i za HT.

0 0 hvala 0
14 godina
iPhone 16 - Rasprava

Imate preporuku koji adapter za punjenje da kupim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
zaki23 kaže...

Imate preporuku koji adapter za punjenje da kupim?

imas u tcom web shopu originalan njihov za 21€ i besplatna dostava je uz to.

ako ti nesmeta samo 20W punjac.

Ja ustekam prije spavanja 14pro i do jutra je uvjek pun tako da mi nesmeta to.

9 godina
Meni je stigao na dan izlaska, umjesto ujutro pokupio sam ga osobno u pošti zbog nesposobnosti vozača.

Uz njega sam uzeo punjač od 30w, Spigen Frost maskicu i spigen staklo.

Mobitel je stvarno super, kvaliteta izrade, osjećaj u ruci perfektan, veličina od 6.3 je stvarno pun pogodak.

Ali ako netko ima 15 pro ili pro max nema potrebe za 16 pro ili pro max.

Jedino vidim poboljšanja vezana za kameru, onaj shutter i to je to.

[url=http://steamsignature.com][img]http://steamsignature.com/profile/english/76561198133645154.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Nemojte zaboraviti da imate pravo na 100€ povrata u gotovini, popust od 40% na dodatnu opremu i 10% na Airpods ako još sutra odete u TCentar sa nekim starim uređajem koji im "prodate". Naravno, ako ste iPhone prednaručili u HTu. Uzmite im lovu.
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.9.2024 20:29 (siljo90).
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 mjeseci
iPhone 16 - Rasprava

Može li mi netko objasniti Appleovu odluku da na svim modelima ponudi istu količinu RAM-a? Ne bih postavio to pitanje da se radi o 12 GB RAM-a, no ovdje pričamo o količini RAM-a koja je minimalno potrebna za njihovu tzv. umjetnu inteligenciju. Kupiti flagship model i dobiti taman dovoljno RAM-a za njegovo pokretanje me nekako odbija od kupnje, jer s takvim modelom želiš imati donekle "future-proof" uređaj. Ako bih morao prognozirati, razlog zbog kojeg su to napravili jest taj da će budući modeli, poput iPhonea 17 dolaziti s 12 GB+ RAM-a i s više AI značajki koje će moći koristiti zbog povećane količine RAM-a. To će biti taktika za 17-icu kako bi privukli korisnike na nadogradnju. Svi recenzenti su se složili da je ovo najmanji upgrade s prethodnog modela ikad, Apple je ovaj model napravio prilično rezervirano i čini se da sve čuvaju za 17-icu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.9.2024 20:51 (Sequel).

0 0 hvala 0
4 godine
Sequel kaže...

Može li mi netko objasniti Appleovu odluku da na svim modelima ponudi istu količinu RAM-a? Ne bih postavio to pitanje da se radi o 12 GB RAM-a, no ovdje pričamo o količini RAM-a koja je minimalno potrebna za njihovu tzv. umjetnu inteligenciju. Kupiti flagship model i dobiti taman dovoljno RAM-a za njegovo pokretanje me nekako odbija od kupnje, jer s takvim modelom želiš imati donekle "future-proof" uređaj. Ako bih morao prognozirati, razlog zbog kojeg su to napravili jest taj da će budući modeli, poput iPhonea 17 dolaziti s 12 GB+ RAM-a i s više AI značajki koje će moći koristiti zbog povećane količine RAM-a. To će biti taktika za 17-icu kako bi privukli korisnike na nadogradnju. Svi recenzenti su se složili da je ovo najmanji upgrade s prethodnog modela ikad, Apple je ovaj model napravio prilično rezervirano i čini se da sve čuvaju za 17-icu.

Gle, svaki novi Iphone donese nešto novo, malo ili veliko. Apple uvijek "čuva" nešto za sljedeći model, kao i ostali proizvođači mobitela. Jer planiraju unaprijed model, dva. Ja se time ne bih zamarao.

8 mjeseci
iPhone 16 - Rasprava

Pitanje,  s obzirom na to da već imam pretplatu na Unlimited GB i Magentu 1, isplati li se uzeti mobitel preko T-scama ili ga je bolje kupiti u slobodnoj prodaji?

0 1 hvala 0
11 godina
Nemam apsolutno nikakve želje kupiti 16-icu. Imam 15 Pro Max koji sam platio hebenih 1800 EUR i malo veći ekran i baterija me ne privlače nikako. AI hype me ne zanima i smatram da će to biti samo zabavan gimmick ako dođe u EU. Dobro je Brownlee rekao, nemojte kupovat obećanja nego što vam se nudi. Taj famozni Apple Intelligence možda neće biti dostupan u EU do 17-ice. Možda i kasnije. Za one kojima je to neki faktor kod kupovanja mobitela.
Nadglednik dina
Moj PC  
2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice