IPhone 15 - [Rasprava]
- poruka: 831
- |
- čitano: 380.612
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
https://pcchip.hr/moby/pametni-telefoni/novi-problemi-za-apple-korisnici-iphonea-15-pro-max-sada-prijavljuju-ozbiljne-probleme-sa-zaslonom/
Pozz, u kojem ducanu ili webshopu najbolje kupiti iphone 15 pro? uzeo bi na R1.
Npr. Links pošto kod njih piše da je dostupan iPhone 15 pro
https://www.links.hr/hr/smartphone-apple-iphone-15-pro-6-1-8gb-256gb-ios-bijeli-010301642
Npr. Links pošto kod njih piše da je dostupan iPhone 15 pro
https://www.links.hr/hr/smartphone-apple-iphone-15-pro-6-1-8gb-256gb-ios-bijeli-010301642
A isporuka piše 30-45 radnih dana 😂😂😂😂😂
Nije dostupan u Linksu. Bio u poslovnici, provjerili mi ostale poslovnice i skladiste, i nijedan Pro nema dostupan.
Za rok isporuke su rekli 60 dana ako bi narucio.
Tako da, ovo sto im pise Dostupno je misleading i glupost zesca.
Da Links, Isporuka po narudžbi 30-45 radnih dana
za IPhone 15 Pro 256GB
Doslovno idu prednarudžbe nekim redom.
Koliko je sigurna web narudžba kod njih i ostalih
te isporuka i plaćanje u poslovnici?
Negdje sam vidio da se narudžbe koje su u cijelosti
plaćene u prednosti nad neplaćenim, tako prioriteti idu...

https://pcchip.hr/moby/pametni-telefoni/novi-problemi-za-apple-korisnici-iphonea-15-pro-max-sada-prijavljuju-ozbiljne-probleme-sa-zaslonom/
Namjestaju zbog loseg publiciteta,fejk fotke.

Nema niti jedan dostupan 15 pro max. Svi su rasprodani. Ima nes 15 pro i običnih 15.
Nije dostupan u Linksu. Bio u poslovnici, provjerili mi ostale poslovnice i skladiste, i nijedan Pro nema dostupan.
Za rok isporuke su rekli 60 dana ako bi narucio.
Tako da, ovo sto im pise Dostupno je misleading i glupost zesca.
Kad čitam sve ove komentare o nedostupnosti... zapitam se koja je ideja bila Applea? Meni to izgleda, kao da su oni zaprimili prvo narudžbe a onda krenuli u proizvodnju.
Vec drugi put reklamiras taj shop koji uopce nema na stanju Pro Max i uz to ne odgovaraju na upite tjednima,poruke na whatsappu procitaju i ignoriraju.
Kad ih nazoves odj**u te ko psa i kazu : "nema i ne znamo kad ce doć,situacija se mijenja kroz minutu" (kakve su to gluposti i izjava?),stanje se mijenja kroz minutu,ma gdje to?!
Na kraju razgovora ni hvala niti dovidenja
Pro uredaje ima svaka veca trgovina .
Nema niti jedan dostupan 15 pro max. Svi su rasprodani. Ima nes 15 pro i običnih 15.
Ma lik vjerov radi za njih, od kad je napisao da je narucio pro max,ima vec 2 tjedna,oni od tad nisu imali nijedan na stanju.
Krenuli i popusti na obične 15-ce. Istyle 115 eura. Očito nekako nema interesa.
Krenuli i popusti na obične 15-ce. Istyle 115 eura. Očito nekako nema interesa.
Daleko je Božić. Tada obično krenu popusti i tada se puno prodaje.
evo ja sam naručila u Smartlabu PM 256gb 26.9
28.9 me zovu da im je došla kriva pošiljka, umjesto 256gb došlo je 512gb. U dogovoru sa njima, odlučim ipak pričekati 256gb.
10.11 me zovu da je došao i od tada ga imam u rukama ;) Tako da rekla bi da definitivno Smartlab ima bolju nabavu od vecih trgovina..
Iskreno mislim da lažeš i da ih reklamiras.
Jer ovo što si ti napisala apsolutno nije istina. Ja ih osobno zovem vec tjednima i svaki put dobijem isti odgovor a na whatsapp (koji im je sluzbeni vid komunikacije) uopce ne odgovaraju na upite.
Ma lik vjerov radi za njih, od kad je napisao da je narucio pro max,ima vec 2 tjedna,oni od tad nisu imali nijedan na stanju.
Prijatelju, ako imaš problema s čitanjem, onda dva ili tri puta provjeri što sam napisao. Dakle, Pro modeli, ne Pro Max.
I ne "lik" ne radi za njih nego želi pomoći ljudima koji traže mob. Moje iskustvo s njima je bilo apsolutno pozitivno i zato ih preporučam. Kao što ću druge godine preporučiti MP Elektroniku (jer će onda imati 15-ice), gdje sam kupio 13 PM, i gdje imaju po 200-300 eura jefinije iphone-e naspram razvikanih dućana kao istyle itd.
Jer ovo što si ti napisala apsolutno nije istina. Ja ih osobno zovem vec tjednima i svaki put dobijem isti odgovor a na whatsapp (koji im je sluzbeni vid komunikacije) uopce ne odgovaraju na upite.
Kad si njubara
Prijatelju, ako imaš problema s čitanjem, onda dva ili tri puta provjeri što sam napisao. Dakle, Pro modeli, ne Pro Max.
I ne "lik" ne radi za njih nego želi pomoći ljudima koji traže mob. Moje iskustvo s njima je bilo apsolutno pozitivno i zato ih preporučam. Kao što ću druge godine preporučiti MP Elektroniku (jer će onda imati 15-ice), gdje sam kupio 13 PM, i gdje imaju po 200-300 eura jefinije iphone-e naspram razvikanih dućana kao istyle itd.
Nikome nisi pomogao s davanjem lažnih informacija.
Pa nitko nije rekao da ga nisi dobio,samo kazem da radis za njih.
Kad si njubara
Dečko ja sam imao 15PM 22.09. dok ti jos nisi znao ni koje boje postoje. Samo mi je smijesno kako reklamirate tu trgovinu koja ne odgovara na upite niti ima uredaje na lageru.
Čini mi se da su cijene pre male za toliko budala koji kupuju, probajte ih podmazati sa kojom stoticom extra, možda dobijete prije, sav taj hipe kao vlasniku jednog od modela mi nikad nije bio jasan, posebice sada kada se i vidi da je novi model loše odrađen
Kad djeca imaju para i kramari trže
Dečko ja sam imao 15PM 22.09. dok ti jos nisi znao ni koje boje postoje. Samo mi je smijesno kako reklamirate tu trgovinu koja ne odgovara na upite niti ima uredaje na lageru.
I moj tata je jači od tvojeg? Koliko godina imaš?
Ne reklamiramo ništa, imao sam dobro iskustvo, pa ga djelim. Koliko puta ti se mora ponoviti. Ako se nešto promjenilo u međuvremenu, jbg ja se ispričavam svim forumašima ovdje.
A sad si lagano naporan više. S obzirom kako komuniciraš nije ni čudo da ti se nisu više javili
😘
*mic drop*