IPhone 15 - [Rasprava]
- poruka: 831
- |
- čitano: 380.654
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long

ako je skroz novi, trebat će neko vrijeme da se indeksira sve.
No generalno ako ti mobitel izdrži cijeli dan (realno da ga puniš svako jutro), to je i više nego dobro.
Imam 15pro i baterija mi preko dana uvijek izdrži
Kako najbolje očistit utor od punjača i zvučnika? Da li je pametno ići s onim komprimiranim zrakom, tnx...

Kako najbolje očistit utor od punjača i zvučnika? Da li je pametno ići s onim komprimiranim zrakom, tnx...
probaj s čačkalicom prvo očistiti velike grumene prašine, pa onda ispuši komprimiranim zrakom (nikako nemoj čistiti metalnim štapićima).

Prolistaj "iPhone 16 Pro Max"
Pozdrav.
Fotografija je slikana s iPhone 15 Pro Max u noćnim uvjetima. Na slici su svjetla "zamućena".
Dali se kome još tako dešavalo ili slično i kako ste riješili problem?
Hvala
Meni to više izgleda kao lens flare.
https://www.google.hr/search?sca_esv=cd167cd6c57a38d9&sxsrf=ADLYWIJY9Hxd7rlY1o3kmqGjKdaA-6cX5g:1718813512046&q=lens+flare&udm=2&fbs=AEQNm0Aa4sjWe7Rqy32pFwRj0UkWd8nbOJfsBGGB5IQQO6L3J_86uWOeqwdnV0yaSF-x2jo6Ttnu6iRjjgGjARfLolnBoLZZFBaghikH-Cd5D8-jDs501extcuvUVyoffiQ5rDquYr5BB7fR0vUbcc6HOfIRKuWHSQvCOjvp32EkHZihOwx56bjsiTSDWMF6Ho8RrtRGaZWI&sa=X&ved=2ahUKEwiCgcimh-iGAxWu1QIHHWkBB5IQtKgLegQIDhAB&biw=1872&bih=924&dpr=1
kak vam baterija traje na 15 pro maxu na 17.5.1 na 17.3.1 je super nisam radio update na ovom iphoneu nego je na stock out of the box,a ciotam po netu da je batka losija na 17.5.1,silom prilika sam morao rijesit blue maxa ali eto nakon 3 mjeseca nabavio drufi natural
Pozdrav,
Za Iphone 15 ili neki drugi apple uređaj kupljen sa Apple stora na Amazon.de, može li se i gdje ostvariti garancija u Hrvatskoj?

Daje li Apple međunarodnu garanciju, tj. da vrijedi u cijelom svijetu
Daje li Apple međunarodnu garanciju, tj. da vrijedi u cijelom svijetu
DAJE!
U CIJELOM SVIJETU VRIJEDI!
Isprika na fontu, znam što sam (namjerno) učinio, nije bila namjera biti "glasan", samo jasan!

Pozdrav.
Naručio sam si iPhone 15 Plus Black pa bih trebao preporuku za maskicu, nešto u smislu Spigen ili sl. da je tanka,crne boje, po mogućnosti da je lokalni shop...
Hvala.
Pozdrav.
Naručio sam si iPhone 15 Plus Black pa bih trebao preporuku za maskicu, nešto u smislu Spigen ili sl. da je tanka,crne boje, po mogućnosti da je lokalni shop...
Hvala.
Spigen iPhone 15 Plus Case Ultra Hybrid MAG
Pozdrav.
Hvala.
Koristim Spigen maske jos od kako sam imao galaxy s8 (tamo od 2017), od tada promjenio 4 uredaja i nazalsot spigen je drasticno pao kvalitetom maskica.
Tako da moj savjet je da probas sa neki mdrugim brendom, jer ja mislim da je meni ovo posljednja njihova maska. Nazalsot..
Uzeo sam iphone 15 pro u februaru i vec mi je battery health na 97% bateriju punim dva puta dnevno jer teorije nema da izdrzi, gledao sam kako sacuvati bateriju ali i to nije produzilo bog zna sta
pa sta mu radis,koliko ciklusa punjenja imas?
161 ciklus