IPhone 15 - [Rasprava] izdvojena tema

poruka: 831
|
čitano: 380.580
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
IPhone 15 - [Rasprava]

Dojmovi nakon par dana (iPhone 15 Pro)

+

Apsolutno brz, ništa ne šteka, sa 30 "otvorenih" aplikacija sve fluidno prebacuje iz jedne u drugu.

Kamera odlična (super su napravili prebacivanje s obične foto na HEIF MAX ili RAW MAX) . O kvaliteti ne razlikuje se puno od 14 Pro max ali to je već sami vrh ponude tako da..

Odlično leži u ruci bez maskice a i sa (Spigen Ultra Hybrid Clear), overall nije pretežak ni prelagan.

-

Baterija se prebrzo isprazni čak i sa isključenim always on displayem, jedina "ozbiljna zamjerka"

Punjenje bi moglo biti brže, od 2% do 100% treba oko 85min na mom 25w chargeru s priloženim kabelom. 

Nadam se u sljedećim ažuriranjima da će bolje softverski optimizirati A17Pro čip da telefon izdrži jedan intenzivniji dan.

Moj PC  
6 0 hvala 0
19 mjeseci
neaktivan
IPhone 15 - [Rasprava]

Ja sam danas opet zvala SD, jako neljubazna cura je samo ponovila da ne zna ni kad ce doc nit ista i eto bit ce u roku 10 radnih dana... bas me nervira to, radije kao ekupi stavi 17.11 i bok nego sad ne znam sta da radim. Jel znate nekoga da je narucio u SD i dobio mob? Osim osobe od prije par str... ja sam u 14:40 dobila mail sa narudzbom.. to bice znaci da cu 1.2.2024 dobit mob taman

0 1 hvala 0
16 godina
Re: IPhone 15 - [Rasprava]
Ja sam odmah primjetio da mi se baterija draina kao luda na iphone 15 pro modelu. Sto mi nema logike trebalo bi stanje biti bolje nego na 13 pro kojeg sam imao
Intel 80286
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
IPhone 15 - [Rasprava]

Koliko vidim, i drugdje je većinom nestašica Pro Max gdje npr. u MediaMarkt-u se 2 mjeseca treba čekati.

Tko je sad ulovio, svaka čast, ostali možda čak tek zimi

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Ma ranije će biti. Već će ga u 11 mjesecu biti u svakom dućanu.
Nadglednik dina
Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
IPhone 15 - [Rasprava]

Čitam na twitteru, da ima puno problema sa overheatingom na iphonu 15 pro i pro max, jel ima ko slicnih problema?

0 0 hvala 0
16 godina
IPhone 15 - [Rasprava]

dakle,mogu koristit punjac s21 na obicnoj 15-ici ?

...potpis nije potreban...
Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
IPhone 15 - [Rasprava]

Stigao danas ujtro iz iStyle-a moj 15 Pro, namjesten unutar 15 minuta, bas super iskustvo. Sada se treba malo poigrati s njim

Ima li netko kakve preporuke za guide-ove za nove feature te kameru za nas koji smo sa starijih mobitela?

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
IPhone 15 - [Rasprava]

Lol fake news

Edit: Siguran sam da ovo krši barem neki od propisa u zakonu o potrošačima. Isto tako je lažno reklamiranje.

Nadglednik dina
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.9.2023 18:00 (Entry Point).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
IPhone 15 - [Rasprava]

Gledam već par dana ove Rhinoshield maske za 15 Pro i ne mogu se odlučit dali je netko naručio možda il ima od ranije iskustva?

0 0 hvala 0
13 godina
koristio davno prije na seriji x i 11 pro, nema mi grip dobar pa sam odustao, sada neznam da li su se poboljšali sa godinama, ali sam prešao na dbrand..
4 godine
neaktivan
Alchemist kaže...

Dojmovi nakon par dana (iPhone 15 Pro)

+

Apsolutno brz, ništa ne šteka, sa 30 "otvorenih" aplikacija sve fluidno prebacuje iz jedne u drugu.

Kamera odlična (super su napravili prebacivanje s obične foto na HEIF MAX ili RAW MAX) . O kvaliteti ne razlikuje se puno od 14 Pro max ali to je već sami vrh ponude tako da..

Odlično leži u ruci bez maskice a i sa (Spigen Ultra Hybrid Clear), overall nije pretežak ni prelagan.

-

Baterija se prebrzo isprazni čak i sa isključenim always on displayem, jedina "ozbiljna zamjerka"

Punjenje bi moglo biti brže, od 2% do 100% treba oko 85min na mom 25w chargeru s priloženim kabelom. 

Nadam se u sljedećim ažuriranjima da će bolje softverski optimizirati A17Pro čip da telefon izdrži jedan intenzivniji dan.

Ja sam primjetio istu stvar za bateriju, treba vidjeti kako ce ici software updateovi u iducih par tjedana, mogao bih se na betu prijaviti.

14 godina
neaktivan
IPhone 15 - [Rasprava]

Slao mail danas hgspotu, prije 10 dana dao avans i predbilježio se ali i dalje ne znaju kad će bit sljedeća isporuka Pro Max-a...

Više me brine ta baterija, znam da je prerano za zaključke al na forumima i na yt nisu baš rezultati sjajni.

2 godine će biti kak  sam na 13 pro max, i kad sam ga uzeo baterija mi je držala 2 dana bez problema sa svim čačkanjem itd.

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.9.2023 19:36 (zvonko).
Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
IPhone 15 - [Rasprava]

Pitanje za Alchemista i ostale kolege kojima baterija kratko traje na njihovim 15-icama: jeste li provjerili koliki vam je battery health?

Ak je 100% i sve iznad 75% to se ne bi trebalo događati (ak je istina onda sigurno kreću Samsung Galaxy stopama), a ak je ispod 75% (mislim teško jer su mobovi glanz novi ) sasvim je to normalno, nek vam ga zamijene za drugi model

Only a little Eskimo guy which can loudly say only his name.
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.9.2023 19:44 (Vavoom).
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina

100% battery health, da je defektan odmah bi se skužilo.

Uvjeren sam da je do čipa, zaista mobitel leti šta god da radio na njemu a nisu nešto povećavali kapacitet (3274mah) sto je zaista malo.

trebaju softverski popraviti i mislim da će biti dobro. 
pravi pobjednik (sto se tiče baterije) je IPhone 15 Plus, slabiji čip i velika baterija , traje dan i pol skoro intenzivnijeg korištenja. 

16 godina
Baterija me podsjeca na iphone 12 mini dakle nisam ga mogao koristiti cijeli dan da ga ne punim. Vidjet cu sutra kad krenem cijeli dan sa 15 pro od jutra full napunjenjm koliko ce izdurati
Intel 80286
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
IPhone 15 - [Rasprava]

nisam siguran ali ovo moram provjeriti.

Dakle kad sam iphone postavio kao novi činio mi se i radio je ok,

kad sam napravio Restore backupa od onda sam primjetio taj battery DRAIN

Intel 80286
Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
IPhone 15 - [Rasprava]

Ja sam narucio 15 pro u Store trgovini. Predbiljezbe, platio po ponudi u 14:03. Uređaja nemaju i ne znaju kad ce imati.

Uglavnom sad cu im otkazati narudzbu i traziti pare nazad a ozbiljno razmisljam kupiti 15 plus. Dosad sam imao pro modele,

14 pro sam preskocio i sad sam mislio uzet 15 pro. Međutim nakon ove farse sa predbiljezbama i nakon sto sam procitao i pogledao recenzije

svih modela sve sam manje zagrijan. Titanium je ok izgledom ali izgleda jako neotporan na ogrebotine, zagrijavanje i bateriju ce vjerojatno rijesit updateom,

ali 15 osnovni model ima znacajnih poboljsanja u odnosu na 14 osnovni model. Always on display nema, action button isto, kamera...stvari su koje mi ne znace previse...

1 0 hvala 0
13 godina
Tako sam i ja bio zagrijan. Trenutno imam 13 Pro i sluzi izvrsno. Ista stvar, sto vise recenzija gledam nekako mislim da ce ovaj biti kod mene jos godinu dana. Plusa ne bi uzimao samo radi 120hz, navikao sam na to i ovi od 60hz mi sad izgledaju odvratno pa obrati paznju na to.
10 godina
Na mobitelu sam pa ne mogu ispravno citirat………..

Može li još netko potvrditi ovu tvrdnju od kolege Horner Reaer-a?

,,nisam siguran ali ovo moram provjeriti.
kad sam napravio Restore backupa od onda sam primjetio taj battery DRAIN”

To sam i ja primijetio kad sam prelazio s iP11PM na sadašnji iP13PM, dakle još prije dvije godine…..… zdravlje baterije mi je grozno i iskreno mislim da sam najgori u Hrvatskoj po tom pitanju na trenutnom iP13PM 512GB koja iznosi 83%………..

Treba li onda postavit kao novi uređaj pa ,,ajmo Jovo nanovo”?

13 godina
playjob kaže...
Na mobitelu sam pa ne mogu ispravno citirat………..

Može li još netko potvrditi ovu tvrdnju od kolege Horner Reaer-a?

,,nisam siguran ali ovo moram provjeriti.
kad sam napravio Restore backupa od onda sam primjetio taj battery DRAIN”

To sam i ja primijetio kad sam prelazio s iP11PM na sadašnji iP13PM, dakle još prije dvije godine…..… zdravlje baterije mi je grozno i iskreno mislim da sam najgori u Hrvatskoj po tom pitanju na trenutnom iP13PM 512GB koja iznosi 83%………..

Treba li onda postavit kao novi uređaj pa ,,ajmo Jovo nanovo”?

Jbt, ne znam što ti radiš sa mobitelom haha. Ja svoj iP13PM punim kako i kad stignem i evo trenutno mi je zdravlje baterije 91%. Imam u prosjeku 5-6h SoT-a dnevno...

6 godina
Alchemist kaže...

100% battery health, da je defektan odmah bi se skužilo.

Uvjeren sam da je do čipa, zaista mobitel leti šta god da radio na njemu a nisu nešto povećavali kapacitet (3274mah) sto je zaista malo.

trebaju softverski popraviti i mislim da će biti dobro.

Joj, bacio si me sad u trilemu za iduću godinu

Nego, gdje si našo da baterija na 15+ traje dan i po? Jel to možda pratiš Macworld ili ostale siteove koje se bave recenzijama i vijestima o Uređajima?

Only a little Eskimo guy which can loudly say only his name.
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.9.2023 8:55 (Vavoom).
8 godina

I par manjih kanala , čak neki Random average useri...

ima punooo dokaza i videa da je 15+ pobjednik s baterijom i to od svih iPhonea 

14 godina
ProTeinZ kaže...
lijepo sve nariktam, podesim, idem prebacit esim sa 14 pro na 15 pro, nece, odes na net zatrazis novi kod za esim, tcom neda vise nego treba ici u poslovnicu da ti tamo daju kod za esim
mislim koja p materina.
evo Vi koji ste na tcomu i imate esim nemozete vise od kuce dobiti novi..

Prošle godine isto tako ja nisam na A1 mogao prebaciti sa Iphone 12 na 14 bez da ne idem u centar.

11 godina
IPhone 15 - [Rasprava]

Ekipa, treba vam barem tjedan dana da se baterija stabilizira. iOS prvo treba naučiti vaše navike i onda se potrošnja smanji. Mislim da vas na to upozoravaju i kod svakog major update-a. Tako je bilo s 16 -> 17. Ja sam primjetio battery drain prvih nekoliko dana nakon upgrade-a 16->17 i onda se stabiliziralo. Pričekajte malo.

Nadglednik dina
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.9.2023 14:54 (Entry Point).
Moj PC  
0 0 hvala 0
19 mjeseci
neaktivan
IPhone 15 - [Rasprava]

0 0 hvala 0
6 godina
Entry Point kaže...

Ekipa, treba vam barem tjedan dana da se baterija stabilizira. iOS prvo treba naučiti vaše navike i onda se potrošnja smanji. Mislim da vas na to upozoravaju i kod svakog major update-a. Tako je bilo s 16 -> 17. Ja sam na primjetio battery drain prvih nekoliko dana i onda se stabiliziralo. Pričekajte malo.

Nije nego si prestao mjeriti i testirati. Sta znaci stabilizira? Nakon tjedan dana ista operacija trosi manje bateije?

11 godina
Posmatrač kaže...

Nije nego si prestao mjeriti i testirati. Sta znaci stabilizira? Nakon tjedan dana ista operacija trosi manje bateije?

Jbm pa nije gugl tako teško koristiti:

https://appleinsider.com/articles/23/09/19/ios-17-is-probably-hitting-your-battery-hard-today----but-thats-expected

Nadglednik dina
16 godina
IPhone 15 - [Rasprava]

Ko ima od trgovina iphone odma dostupan... obican 15..sancta ili istyle...ili je svejedno

...potpis nije potreban...
Moj PC  
0 0 hvala 0
2 godine
protjeran
DaNiTo kaže...

Ko ima od trgovina iphone odma dostupan... obican 15..sancta ili istyle...ili je svejedno

Svijet medija.

https://www.svijet-medija.hr/art/mobitel-smartphone-apple-iphone-15-128gb-midnight-mtp03sxa/118895

Midnight, pink i blue.

A ima i Istyle, par EURa jeftinije. Piše "Dostupno".

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.9.2023 18:17 (NetkoNegdje).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice