IPhone 15 - [Rasprava] izdvojena tema

poruka: 831
|
čitano: 380.110
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
2 godine
protjeran
Re: IPhone 15 - [Rasprava]
playjob kaže...
Blade18 kaže...

ja mislim da onaj tko vidi razliku u refresh rate-u ekrana, taj nema druge opcije nego ici na pro modele... ja sam recimo taj 'nesretnik' i sve kaj je ispod nekih 90Hz, meni to uzasno lag-a...

Uzmite 60hz mob i 120hz mob i ,,skrolajte"... pa mislim stvarno ne znam tko ne primjećuje toliku razliku... promjena je bila evidentna kad sam mijenjao 11PM za 13PM, sad idem na 15PM pa ostaje isto... u svakom slučaju 120hz dušu dalo 

To je bitno onima koji su doslovno satima na mobitelu. To je još jedna fora kako prodati mobitel koji ti ne treba. Staviš 90 i 120 Hz osvježenje i reklamiraj. Kamera loša, baterija loša, težak UI, ali 120 hz, pajdo moj...

Imam ja to na laptopu / ultra booku. Nije mi bitno u radu.

2 godine
protjeran
Alchemist kaže...
makopos kaže...
Zerica kaže...

Evo me natrag na forum nakon 5 godina...

Zadnji iPhone koji sam kupio je Xs Max koga imam i dan danas, ali vrijeme je za promjenu.

I tako se taman dvije minute poslije 2 predbilježim na stranici A1 za 15 Pro Max Nat. Titanium 512 GB i mislim sve bu bilo ok...

Jučer poziv od A1: Oprostite za cijelu Hrvatsku na launch dan dobili smo samo 5 modela 15 Pro Max Nat. Titanium 512 GB, vi ste 30 po redu koji se predbilježio.

Znači, sad kampiram ispred telemacha u areni? Ide ko samnom?

https://telemach.hr/novi-apple-iphone-15

Ne znam zašto kupujete u HR kad imate u Austriji jeftinije €200:

https://www.digitalstore.at/iPhone-15-Pro-Max-512GB-Titan-Natur/PH000551

https://www.0815.at/fc43bd8da5bd/656698126

https://www.electronic4you.at/apple-iphone-15-pro-max-512gb-natur-244685.html

Zato uzmeš kod operatera i platiš još manje!

Svakako, ako je ukupni izračun tarife i cijene mobitela povoljan za onoga koji to uzima. A to obično znači da se mora uzeti najjača tarifa da bi mobitel bio barem 1/3 jeftiniji od slobodnog tržišta. S tim da Iphoneu nikada baš nije padala cijena u tim ponudama. Za Xiaomije i slične, bilo je i 50% popusta (npr. za prošli Božić, kod HT-a), ali se ne sjećam velikih popusta za Iphone.

2 godine
protjeran
Danchibald kaže...

Bratić je naručio u SD isto prošli petak i danas ih zvao jer su mu prvo rekli da bi ga trebao dobiti danas ili u ponedjeljak, ali je sad ispalo da će ga dobiti tek za 10-ak dana jer im je Apple poslao malu pošiljku pa šalju redom kako su redom dobili narudžbe.

Kako me ovo podsjeća na situaciju s Playstationom 5...

10 godina

Može netko preporučit stalak za bežično punjenje iP15PM?

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.9.2023 18:21 (playjob).
Moj PC  
0 0 hvala 0
2 godine
protjeran
Marko :D kaže...

Meni je najbolje kako svi prodaju Apple uređaje, a nitko ih nema na stanju pa se čekaju do 10 dana, a nekada i više. 😂

Pa i zadnjem neznalici je jasno da cijeli svijet ne može odjednom dobiti iphone 15, a pogotovo ne sve predviđene modele odjednom. Pa su dostupni neki modeli, a drugi će biti dostupni naknadno. Uvijek je bilo onih koji moraju biti prvi i ne pitaju za cijenu. Oni su vrlo nestpljivi.

Ovaj priča nije ništa drugačija od prodaje npr. Playstationa 5. Pa tko je to prošao, a ja jesam, uz čekanje par mjeseci, zna za tu situaciju. Isto je sada s Iphoneom.

10 godina
Koliko vam zauzima sustav iOS 17.0.0 ili 17.0.1? Meni na iP13PM čak 11GB.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
playjob kaže...
Koliko vam zauzima sustav iOS 17.0.0 ili 17.0.1? Meni na iP13PM čak 11GB.

Meni na iPhone 13 Mini - 10,87GB (iOS 17.0.0)
jel netko nadogradio na iOS 17.0.2 .. navodno da se preporuča prije prelaska na iPhone 15, odnosno ako se rade prijenos podataka sa starijih iPhone modela.

10 godina
Nemam mogućnost ažuriranja na 17.0.2 na iP13PM
10 godina
Izgleda da na pro max znacajno lakse puca straznje staklo nego na pro modelu. Pogledajte Jerry Rig video.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
IPhone 15 - [Rasprava]

Idem ja radit prijenos s starog (iPhone 13 Mini) na novi (iPhone 15 Pro) i čudim se što neće.
i kad gle čuda... treba se instalirat iOS 17.0.2 koji riješava problem.... da nebi netko bio glup ko ja ako radite prijenos sa starijeg na iPhone 15 modele, napravite prvo nadogradnju... naravno na novi iPhone.

2 0 hvala 0
19 mjeseci
neaktivan
IPhone 15 - [Rasprava]

Ako želite jeftinije proći imate iPhone 15 na gomibo.hr

https://www.gomibo.hr/en/apple-iphone-15-pro (1269€)

https://www.gomibo.hr/en/apple-iphone-15-pro-max (1527€)

0 0 hvala 0
10 godina
Jel se može preskočit prijavljivanje u App Store račun na novom iPhone-u kako bih odradio ažuriranje na 17.0.2?
14 godina
playjob kaže...
Jel se može preskočit prijavljivanje u App Store račun na novom iPhone-u kako bih odradio ažuriranje na 17.0.2?

Mislim da ne, ali me nemoj držati za riječ..

13 godina
playjob kaže...

evo prati ovaj video i siguran si

10 godina
Zahvaljujem obojici! Sad još samo da uređaj stigne 🤣🤣
Moj PC  
0 0 hvala 0
19 mjeseci
neaktivan
IPhone 15 - [Rasprava]

Apple tvrdi da će iPhone 15 Pro/Pro Max biti najbolja konzola

https://www.gamespot.com/articles/iphone-15-pro-is-best-game-console-apple-says/1100-6517793/

0 0 hvala 0
6 godina
IPhone 15 - [Rasprava]

Ja sam na prošlim stranicama pito za Type-C USB port (da li je ograničen na origigi Accesories ili nije), ali od odgovora nema ni O

Only a little Eskimo guy which can loudly say only his name.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neznam na sto ciljas, ali uz mobitel se ne dobije 3.0 kabel usbc, nego obicni 2.0
19 mjeseci
neaktivan
Vavoom kaže...

Ja sam na prošlim stranicama pito za Type-C USB port (da li je ograničen na origigi Accesories ili nije), ali od odgovora nema ni O

Mogu se koristiti USB-C kablovi ostalih proizvođača

You can use any USB-C cable for the iPhone 15 series

10 godina
Kažu da nema glupih pitanja, ali hajde haha… ako se može kabel, može se i onaj zidni adapter bilo koje marke jelda? Iskreno ne da mi se bacat 30 ojra za to…
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.9.2023 23:03 (playjob).
16 godina
Danas u vipu sam vidio natural titanum boju, lijepa je ali mi je black ili tkz space gray bolja
Intel 80286
Moj PC  
1 0 hvala 0
19 mjeseci
neaktivan
playjob kaže...
Kažu da nema glupih pitanja, ali hajde haha… ako se može kabel, može se i onaj zidni adapter bilo koje marke jelda? Iskreno ne da mi se bacat 30 ojra za to…

Da

A comparable third-party USB-C power adapter that supports USB Power Delivery (USB-PD)

https://support.apple.com/en-us/HT208137

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.9.2023 11:34 (Witcher94).
10 godina
neaktivan
IPhone 15 - [Rasprava]

Upravo naručio dva pro max 256 Gb na apple.at, za crnog je rok isporuke kraj listopada, a za naturtal titanium sredina studenog. Pa tko čeka, taj se načeka. 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
IPhone 15 - [Rasprava]

Koji bi mobitel izabrali za normalnu upotrebu i slikanje ( ništa profesionalno), 15 ili 15 pro?

0 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
whisper12 kaže...

Koji bi mobitel izabrali za normalnu upotrebu i slikanje ( ništa profesionalno), 15 ili 15 pro?

uvijek onaj koji ima telephoto kameru, po meni visestruko korisnija i upotrebljivija od ultra wide kamere

16 godina
IPhone 15 - [Rasprava]

Stigao mi je 15 PRO black titanium , evo upravo radim restore sa Itunes backupa.

Dovezao je DPD oko 12 sati , kupljeno u Istyleu. Nadam se da će i drugi danas dobiti svoje Iphoneove 

Intel 80286
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
IPhone 15 - [Rasprava]

Otkazao narudžbu u SD jer naravno pohlepa radi svoje pa trpaju tisuće narudžbi a ne mogu ni 50 ostvariti. Pitao sam danas u kojoj je fazi uopće da potvrde narudžbu i dobio generički odgovor da ide sve po redu kako im dolaze uređaji. Ni okvirni datum nisam dobio (vjerojatno bi bilo oko Božića). Storiniraj i uklanjaj rezervaciju s kartice - doviđenja.

Nadglednik dina
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
lijepo sve nariktam, podesim, idem prebacit esim sa 14 pro na 15 pro, nece, odes na net zatrazis novi kod za esim, tcom neda vise nego treba ici u poslovnicu da ti tamo daju kod za esim
mislim koja p materina.
evo Vi koji ste na tcomu i imate esim nemozete vise od kuce dobiti novi..
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Entry Point kaže...

Otkazao narudžbu u SD jer naravno pohlepa radi svoje pa trpaju tisuće narudžbi a ne mogu ni 50 ostvariti. Pitao sam danas u kojoj je fazi uopće da potvrde narudžbu i dobio generički odgovor da ide sve po redu kako im dolaze uređaji. Ni okvirni datum nisam dobio (vjerojatno bi bilo oko Božića). Storiniraj i uklanjaj rezervaciju s kartice - doviđenja.

Vjerujem da cu i ja tako. Kad sam ih na Faceboou pitao je li istina navedenih "10 dana za dostavu", potvrdili su mi to i nakon toga sam napravio narudzbu. Sada ta informacija vise ne postoji na webu, vec je tamo samo zelena tockica.

11 godina
Gregor kaže...

Vjerujem da cu i ja tako. Kad sam ih na Faceboou pitao je li istina navedenih "10 dana za dostavu", potvrdili su mi to i nakon toga sam napravio narudzbu. Sada ta informacija vise ne postoji na webu, vec je tamo samo zelena tockica.

Nije prvi puta da imam s njima problema. Tako su mi i za bon (kod produženja pretplate) koji sam dobio od t-coma lagali tjedan dana da t-com kao nadograđuje sustav pa ne mogu narudžbu završiti, tek kad sam rekao da storniraju narudžbu t-com je magično osposobio sustav za bonove. Vjerujem da ću prije kupiti u redovnoj prodaji nego da njih čekam. Ionako se više nigdje ne može kupiti, a sve koji imaju prednarudžbe još ne doživljavam jer će biti ista situacija - dostava tamo sredinom 11 mjeseca i to možda. Tako da ću biti strpljiv i čekati dok dođe baš na lager i kupiti. Možda za blagdane pa neki popust uhvatim.

Nadglednik dina
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice