Pa zar je toliko skočila prodaja svih modela? Primjera radi 14 pro imaju samo 1TB dostupan u 1 boji, Pro Max kompletno nedostupan. Jedini na kome imaš nekakvog izbora je 14+, ali on me ne interesira. Razumijem zašto su udarili popust baš u ovome trenutku, ali opet, nemaju valjda 3 mobitela od svakog modela na skladištu pa da se tako brzo rasprodaju, a možda i imaju, nebi me čudilo.
Ne znam stanje kod nas, ali u Njemackoj je svaki dan sve niza cijena svih modela. Pokusavaju se rjesit inventara izgleda ili napadaju opasno Samsung, dostupnost je daleko od niske, bilo koje boje i modela ima, mozda su nasi imali mala skladista, pa su sada na krivoj nozi se nasli.
Kako god, nisam nikad i necu kupovat mobitel u HR, Njemacka je dostupna vrlo lako.
Nisam ja imao u planu uzet mobitel, ali kako sam kod njih na tarifi došla mi je ta ponuda unutar aplikacije i gledam za 13mini stvarno dobra cijena, zato sam i isao trazit i istrazivat sta imaju, sta nemaju.
Nego, jutros sam pričao sa prodajom iz HTa preko onog njihovog chata i rečeno mi se da ipak imaju 13 mini iako piše da nemaju. Tako da sam izmolio da mi daju cijenu iz aplikacije sa popustom(na webu je nešto viša) i uzeo sam 13 mini na pretplatu. I dalje na webu stoji da je nedostupan, a meni je obećan odnosno "prodan" midnight 128gb. Zivi bili pa vidjeli, oce li to doc i kada ce doc. Moguce da im webshop ne prikazuje realno stanje lagera.