Youtube premium izdvojena tema

poruka: 1.196
|
čitano: 427.982
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
5 mjeseci
Re: Youtube premium
dado16 kaže...
meni ne prolazi, jel imate primjer kak ste napisali to ime i prezime i datum rodenja, vidim da poljaci datum rodenja koriste suprotno, prvo ide mjesec pa dan, a ja sam poslao dan pa mjesec...ugl odbili me :)

Ja sam pisao standardni format dd/mm/gggg. 

Pošalji ponovno ali provjeri poklapaju li ti se podaci s potvrde s onim podacima koje unosiš u obrazac. Odabrao si ovo sveučilište u obrascu?

16 godina
evo proslo je , dodao sam Ć umjesto C i promjenio format rođenja, sad je ok
battletag:MasnaKrvavic#2275 steam:Hitman
5 mjeseci
Youtube premium

Da, ime se mora poklapati jer njihov AI samo provjerava to podudaranje podataka. 

primjer obrasca:

0 0 hvala 0
13 godina
Youtube premium

Jedno pitanje za ekipui što ima preko Ininal kartice, treba li imati VPN cijelo vrijeme ili radi samo da se kupi preko nje. Danas mi je isteklo što sam imao preko KeksPaya

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

sad ce opet biti najezda poljaka hah

9 godina
Eraamus+ studenti u Poljskoj hehe
12 godina
homer32 kaže...

Da, ime se mora poklapati jer njihov AI samo provjerava to podudaranje podataka. 

primjer obrasca:

jel se taj obrazac ispunjava kod prijave na premium ili im se to salje u pdf ili kako vec

13 godina
stiffler kaže...

Ne treba VPN uopće.
Uglavnom postupak je sljedeći:
1. napravite Apple account s državom Indija (telefonski broj naš stavite, prolazi normalno) - https://account.apple.com/account
2. logirajte se na iphone/ipad s tim accountom
3. kupite indijski gift card za apple store. Gift card se može kupit na indijskom amazonu i to s već vašim postojećim accountom za amazon ili kupite negdje drugdje ako znate - ovo je direktni link na njihov store na gift cardove - https://www.amazon.in/hfc/bill/apple_store_codes
4. gift card aktivirajte na app storeu
5. otvorite youtube aplikaciju - account - settings - purchases and membership - i kliknite Renew (ako imate još aktivan premium) ili odaberite plan koji želite. Plaćanje će ić preko app storea direktno. 
6. kod plaćanja će vam se otvorit app store pa će vas tražit da upišete adresu i ostalo, generirajte neku fake indijsku adresu, broj moba sam stavio naš
7. nakon unosa podataka samo se vratite u youtube i potvrdite kupnju
8. stiže mail da je kupnja napravljena i vi i vaš family uživa dalje u premiumu
9. ovaj apple account ne trebate aktivno koristit, koristite ga samo kad će trebat redeemat gift cardove 

Hvala na uputama, uzeo sam family plan i proslo je na glavnom racunu. Medutim kada ostalima saljem pozivnice ne mogu se prikljuciti, izbacuje gresku oko drzave (ne nalazite se u istoj drzavi kao i pozivatelj).

Probao sam VPN om prebacit uredaj koji prihvacuje invite na indiju ali greska je ista. Moze li se to zaobici? 

9 godina
Trebao si to prije premiuma obaviti i složiti obitelj

3 0 hvala 0
12 godina
Isto je to i meni bilo problem.

Moras maknuti sve payment profile sa googlea koji su iz drugih zemalja da ti ostane samo hrvatski. Naravno, pricam o tvom glavnom racunu na kojem si napisao da je do sad bila Indija. Nakon toga svi se mogu normalno pridruziti.
5 mjeseci
GSP kaže...
homer32 kaže...

primjer obrasca:

jel se taj obrazac ispunjava kod prijave na premium ili im se to salje u pdf ili kako vec

Učitavaš ovu potvrdu na stranici za verifikaciju na koju će te YouTube preusmjeriti.

2 tjedna
Ivanjino96 kaže...
stiffler kaže...

Ne treba VPN uopće.
1. napravite Apple account s državom Indija (telefonski broj naš stavite, prolazi normalno) - https://account.apple.com/account
3. kupite indijski gift card za apple store. Gift card se može kupit na indijskom amazonu i to s već vašim postojećim accountom za amazon ili kupite negdje drugdje ako znate - ovo je direktni link na njihov store na gift cardove - https://www.amazon.in/hfc/bill/apple_store_codes
5. otvorite youtube aplikaciju - account - settings - purchases and membership - i kliknite Renew (ako imate još aktivan premium) ili odaberite plan koji želite. Plaćanje će ić preko app storea direktno. 
6. kod plaćanja će vam se otvorit app store pa će vas tražit da upišete adresu i ostalo, generirajte neku fake indijsku adresu, broj moba sam stavio naš
9. ovaj apple account ne trebate aktivno koristit, koristite ga samo kad će trebat redeemat gift cardove 

uspio sam i ja preko tvojih uputa kolega, s tim da sam našao način kako izbijeći 2. točku da se ne moras skroz odjaviti sa iphonea... 

• Otvorite Postavke na iPhoneu.
  • Odaberite svoj Apple ID na vrhu i otvorite opciju Media & Purchases.
  • Odjavite se (opcija Sign Out) i prijavite s drugim Apple ID-om za medijske usluge.
  • i tu se samo ulogirate sa tim novim indijskim acc i mogu se kupiti pretplate...

Da li se pretplata automatski obnavlja ako sam se odjavio sa indijskog ili moram se opet prijaviti na indijski da se pretplata produzi

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.12.2024 18:42 (Sonic the Hedgehog).
5 mjeseci
Youtube premium

Uspjelo i meni nakon što sam izbačen s turske pretplate 

Stigao maloprije mail da će se obnoviti pretplata

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.12.2024 20:10 (homer32).

0 0 hvala 0
5 mjeseci
Sonic the Hedgehog kaže...
Ivanjino96 kaže...
stiffler kaže...

Ne treba VPN uopće.

uspio sam i ja preko tvojih uputa kolega, s tim da sam našao način kako izbijeći 2. točku da se ne moras skroz odjaviti sa iphonea... 

• Otvorite Postavke na iPhoneu.
  • Odaberite svoj Apple ID na vrhu i otvorite opciju Media & Purchases.
  • Odjavite se (opcija Sign Out) i prijavite s drugim Apple ID-om za medijske usluge.
  • i tu se samo ulogirate sa tim novim indijskim acc i mogu se kupiti pretplate...

Da li se pretplata automatski obnavlja ako sam se odjavio sa indijskog ili moram se opet prijaviti na indijski da se pretplata produzi

Obnavlja se automatski

5 godina
Youtube premium

Do sad sam imao netflix na turskoj a zelim se prebaciti na nigeriju. Sve sto sam pokusao ne ide. Ili mi prikazuje americke ili bosanske cijene. Moze li mi neko reci neku metodu koja uspijeva.

0 0 hvala 0
5 mjeseci
Posmatrač kaže...

Do sad sam imao netflix na turskoj a zelim se prebaciti na nigeriju. Sve sto sam pokusao ne ide. Ili mi prikazuje americke ili bosanske cijene. Moze li mi neko reci neku metodu koja uspijeva.

Ne znam što si pokušavao, ali ti očito vpn nije dobar. 
Urban VPN je kod mene prolazio na kompu. 

5 godina
homer32 kaže...
Posmatrač kaže...

Ako idem praviti novi nalog uredno prokazuje nigeriju ali ako idem obnoviti svoj nalog nece. Sad cu pokusati urban

5 godina
homer32 kaže...
Posmatrač kaže...

Nema nigerije niti egipta

5 mjeseci
Posmatrač kaže...
homer32 kaže...
Posmatrač kaže...

5 godina
homer32 kaže...
Posmatrač kaže...
homer32 kaže...
Posmatrač kaže...

Ja gledao na PC i tamo nema. Na mobu ima ;)

5 godina
homer32 kaže...
Posmatrač kaže...
homer32 kaže...
Posmatrač kaže...

Uspio hvala!!!!

9 godina
Youtube premium

Pokušavam vec dva puta kupiti gift card sa indijskog amazona , ali mi 5 minuti nakon što sam platio , otkazu kupovinu iako mi skine keš sa revoluta , zna li ko rjesenje

EDIT: https://www.amazon.in/gp/product/B0CSYF3BGZ/ref=ppx_yo_dt_b_asin_image_o00?ie=UTF8&psc=1 , ovaj pokusavam kupiti...

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.12.2024 20:20 (MaciStyle).

0 0 hvala 0
9 godina
Youtube premium

... glup sam , uspijelo je bez problema preko linka kojeg je kolega postavio 2 stranice prije ... Hoce li mi amazon vratiti novac na ove 2 kupovine koje su mi cancelane ali je novac skinut sa revoluta 

0 0 hvala 0
12 godina
Youtube premium

kad ja kao nositelj obitelji dodam clanove, jel oni onda imaju pristuo mom disku od gugla ili nekim drugim proizvodima, to sam negdje nesto citao 

0 0 hvala 0
12 godina
Imaju pristup svim pretplatama koje imas na glavnom racunu ali svatko ima svoj racun i ne mogu medusobno gledati podatke ako to mislis.
12 godina
siljo90 kaže...
Imaju pristup svim pretplatama koje imas na glavnom racunu ali svatko ima svoj racun i ne mogu medusobno gledati podatke ako to mislis.

pa da, da mi nemogu vidit kaj je na mom google disku u oblaku i slicno

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice