Wireless tab

poruka: 20
|
čitano: 1.488
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Wireless tab

Dali možda netko zna kako da dobijem wireless tab u wireless network connection na XP-u SP2? Hvala

mmiklauz

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Wireless tab

Jel mislis na ovo ili..........

The quieter you become, the more you are able to hear...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Wireless tab

E da bas to mi treba, kako da dođem do toga?

mmiklauz
16 godina

-preko ikone u trayu wireless-desni klik-view, prebaciš na -Change advanced... ili properties od mreže (Desktop, ControlPanell...).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina
neaktivan

Nisam uspio, evo radio sam ovako po ovom postupku 

i opet nisam dobio nista...

mmiklauz
15 godina
protjeran
mmiklauz kaže...

Nisam uspio, evo radio sam ovako po ovom postupku 

i opet nisam dobio nista...

pa to nevalja!

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre./// Ako gori zeleno, ne znači da sam tu!///B:BC2 nick: DomBaaa
15 godina
neaktivan

Pa vidim da nevalja, dajte ljudi pa sta nitko ovo nezna??????????

mmiklauz
15 godina
protjeran
mmiklauz kaže...

Pa vidim da nevalja, dajte ljudi pa sta nitko ovo nezna??????????

objasnili smo ti ljepo!

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre./// Ako gori zeleno, ne znači da sam tu!///B:BC2 nick: DomBaaa
15 godina
neaktivan

Nisi ti meni nista objasnio, na ovom forumu nema nitko tko mi može to jasnije objasniti, neznam sta bi bilo da sam pitao nesto kompliciranije...

mmiklauz
16 godina
mmiklauz kaže...

Nisi ti meni nista objasnio, na ovom forumu nema nitko tko mi može to jasnije objasniti, neznam sta bi bilo da sam pitao nesto kompliciranije...

- pitanje je?

- čitaš odgovore?

Ili imaš pravo, tebi se nemože objasniti.

15 godina
neaktivan

Ako već ideš objašnjavati objasni malo jasnije, ako neznas onda niti nemoj!

mmiklauz
17 godina
neaktivan

Da nisi malo previse drzak prema ljudima koji ti zele pomoci. Nije ti ovo besplatni help desk niti je iko duzan da ti ista pomaze ili objasnjava. LJudi odvoje svoje slobodno vrijeme a ti se ponasas kao da je iko obavezan da ti pomogne. Zovi microsoft pa se deri an njih. Njima si windowse paltio. Ili nisi?

15 godina
neaktivan
mmiklauz kaže...

Ako već ideš objašnjavati objasni malo jasnije, ako neznas onda niti nemoj!

De ti malo smiri dozivljaje sta ti mislis tko si ti na ovom forumu............

Sa takvim stavom nikad neces nista postici...........

Covjek ti je fino rekao sto zna i kako to treba napraviti..........

The quieter you become, the more you are able to hear...
15 godina
neaktivan

Evo koliko ljudi koji hoce pomoci znaju...mislim ako neznas nemoj niti sa ovim glupim komentarima trositi svoje vrijeme...

mmiklauz
15 godina
neaktivan

Bravo!!

mmiklauz
17 godina
neaktivan

Nisi zasluzio pomoc.

15 godina
protjeran
ihush kaže...

-preko ikone u trayu wireless-desni klik-view, prebaciš na -Change advanced... ili properties od mreže (Desktop, ControlPanell...).

mmiklauz kaže...

Evo koliko ljudi koji hoce pomoci znaju...mislim ako neznas nemoj niti sa ovim glupim komentarima trositi svoje vrijeme...

kakvo si ti uber antitalentirano djete..

15 godina
neaktivan

Moje je pitanje bilo: "Dali možda netko zna kako da dobijem wireless tab u wireless network connection na XP-u SP2? Hvala" a prvi biser koji je napisan ide ovako: "preko ikone u trayu wireless-desni klik-view, prebaciš na -Change advanced... ili properties od mreže (Desktop, ControlPanell...)." i sad dali ima netko tu dovoljno inteligentan da skuži da se u toj rečenici podrazumijeva da imam otvoren taj prozor samo nemam 3 taba nego 2...upravo zbog toga jer namam wireless tab...ocito ljudi neznaju niti sta je tab u prozoru....

mmiklauz
15 godina
protjeran
mmiklauz kaže...

Moje je pitanje bilo: "Dali možda netko zna kako da dobijem wireless tab u wireless network connection na XP-u SP2? Hvala" a prvi biser koji je napisan ide ovako: "preko ikone u trayu wireless-desni klik-view, prebaciš na -Change advanced... ili properties od mreže (Desktop, ControlPanell...)." i sad dali ima netko tu dovoljno inteligentan da skuži da se u toj rečenici podrazumijeva da imam otvoren taj prozor samo nemam 3 taba nego 2...upravo zbog toga jer namam wireless tab...ocito ljudi neznaju niti sta je tab u prozoru....

Pure epic fail...

otvori onu ikonu sa traya... Onda kad se učita klikni srednji gumb.. Lijevo dolje u kutu imaš change advanced settings.. Klikni na to.. Pričekaj 10-20 sekundi da se učita full, onda na advanced tab i na advanced tabu označi ono što se može označit, pričekaj da ti nađe ruter, lupi ok, i šibaj..

16 godina
mmiklauz kaže...

-ne, tvoje pitanje je išlo ovako:

mmiklauz kaže...

Dali možda netko zna kako da dobijem wireless tab u wireless network connection na XP-u SP2? Hvala

na što je Ivan postavio sliku...

Ivan 992 kaže...

Jel mislis na ovo ili..........

-za koju si potvdio..

mmiklauz kaže...

E da bas to mi treba, kako da dođem do toga?

-i za to si dobio odgovor...

ihush kaže...

Ali izgleda da je nivo na kojem bi ti nešto mogao shvatiti jednostavno nemjerljiv.

Forum nije mjesto za toje frustracije, pa biraj; prihvati savijet (ili ne), pitaj što ti nije jasno, možda ti netko pomogne...

Dosta seruckanja. OK? 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice