evo dobio sam nešto šta je zaštičeno codom i kaže hajte ovdje i dobit će te šifru.Međutim, već danima kaže da se "stranica obnavlja, pokušajte sutra". Znam da su oni "WinRar Password recovery" živa utopija (iako sam pokušao)..imal netko rješenje kako da isplivam iz ovog?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Preko koda stranice je lako saznati link koji dobijes kada "otkljucas" stranicu, ispunjavanjem neke dubiozne ankete:
h++p://sharecash.org/download.php?file=655616
S time da i sa sharecash-a najvjerovatnije neces moci skidati jer vjerujem da takoder nema anketa (surveys) za
hrvatsku pa cak i onih internacionalnih, a i da ih imaova stranica nije na najboljem glasu!
Inace, ostavi se ovakvih stvari, nije mi jasno kako ti ovo sve nije nekako sumnjivo, sto je u najmanju ruku krajnje naivno
(valjda si jos zelen iza usiju), a i sto god bilo da si skinuo mislim da bi ti bilo lakse naci na nekom drugom mjestu,
nego da danima cekas da ti se sumnjive stranice možda prevare jer im (nedaj boze) das ispravne privatne podatke ili brojeve kreditnih
kartica ili tko zna sta.
evo dobio sam nešto šta je zaštičeno codom i kaže hajte ovdje i dobit će te šifru.Međutim, već danima kaže da se "stranica obnavlja, pokušajte sutra". Znam da su oni "WinRar Password recovery" živa utopija (iako sam pokušao)..imal netko rješenje kako da isplivam iz ovog?
pokusaj u google ukucati ime datoteke i password
To je jedan od najcescih nacina da zarazis svoje racunalo i kao sto je vec netko rekao" pa kako ti to nije sumnjivo"?
Jednostavno skines isti file negdje drugdje i to je to, datoteke koje su zasticene passwordima u vecini slucajeva skrivaju ono sto sto ti ne zelis.