Wavepad-pomoć.

poruka: 4
|
čitano: 858
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Wavepad-pomoć.

So...instalirao sam jučer wavepad verziju 4.2...no ipak nisam uspio shvatiti kako pomoću njega smanjiti veličinu pjesme.

tj.imam pjesmu recimo od 5 mb koju želim svesti na kojih 1.5,2 mb-a koliko već ide...ali tu sam zapeo jer ne znam...čitao sam nešto u njihovom help meniju,ali tamo ništa od pomoći nisam našao...

pa eto nadam se da netko zna,pa da mi objasni barem ukratko postupak kako to ide...:)

Sad vidjeh....Stavio sam temu u krivi pdf.Isprika moderatorima....premjestite u za to predviđeni pdf.

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.2.2010 15:48 (Azur89).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Wavepad-pomoć.

to možeš sa bilo kojim audio konverterom. samo odabereš da smanji bitrate u pjesmi na 128. sve niže ne valja, a više ti ne treba ako se ne baviš profesionalnom obradom glazbe

Atomska bubamara. | tinyurl.com/erepna - registrirajte se i igrajte. samo 2 min dnevno!
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.2.2010 15:48 (jurluk).
16 godina
neaktivan
Wavepad-pomoć.

Hvala ti...na to sam i sumnjao,no problem je što ja tu opciju smanjivanja bitratea ne uočavam...baš sad šaltam po effectima,toolsima itd...ali toga nigdje.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Wavepad-pomoć.

ehh. ne znam jer nemam wavepad. ali imaš hrpu drugih konvertera. probaj formatfactory

Atomska bubamara. | tinyurl.com/erepna - registrirajte se i igrajte. samo 2 min dnevno!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice