na godišnjem sam i uzeo vip stick i 1 gb . svi su me uvjeravali da to ne mogu potrošiti samo surfajući itd. situacija je slijedeća. za posao i mail imam black berry,tako da za to nisam koristio. filmovi nikakvi ni online igre ni youtube niti glazba.
isključio sam i antivirus update i windows update itd.
problem je u slijedećem-za 3 dana 70 mb ali par minuta dnevno korištenja ?! tko je tu lud ? mislim pitao sam desetke ljudi svi su rekli ne možeš potrošiti... znači 70 mb x 10 dana je 700 i kusur a nisam ni vidio neta... isključio sam i prikaz slika itd. znači nije stvar da se žalim na promet ili cijenu nego kako me svi uvjeravaju u suprotno. nazvao sam i optimu,svog "kućnog " operatera da mi iščita za svaki mjesec posebno i imam svaki mjesec oko 7,5 gb !!! ne skidam filmove ,ponekad koju pjesmu i manji softver(sa bug stranice). eto,hvala na savjetima-da li koristiti vip,ili samo black berry(nije mi dovoljan taj mali monitor) ili nešto treće ? a preskupo mi je sve plačati ! hvala
napomena-koristio samo EDGE vezu jer ovdje jedva i to radi ! znači da je umts bilo bi daleko više prometa. ovako odustanem jer se vuče kao krepana mačka :(