Verifikacija facebook profila

poruka: 11
|
čitano: 6.127
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

poz, imam samo jedno kratko pitanje, pa se nadam da će mi netko pomoći, ovak kako me očito netko prijavio ( We've received feedback that your account may not be real. Facebook is a community where people share and interact using their real identities.)  i slala sam im broj moba da mi pošalju verifikacijski kod, a oni ništa već ima 5-6 dana, poslala sam i sliku osobne na facebook- preko profila ne preko maila, nisam zacrnila broj osobne i sad me zanima , tj strah me je da li netko taj broj osobne - bilo tko -može iskoristiti, i općenito moju osobnu ....  sad mi je žao što sam uopće slala sliku, jer je internet sav nevaljal

bila bih puno zahvalna da mi netko odg :) 

i ako je bila/ima već ovakva il slična tema ,sorry

0 6 hvala 0
17 godina
Re: Verifikacija facebook profila
hanny kaže...

poz, imam samo jedno kratko pitanje, pa se nadam da će mi netko pomoći, ovak kako me očito netko prijavio ( We've received feedback that your account may not be real. Facebook is a community where people share and interact using their real identities.)  i slala sam im broj moba da mi pošalju verifikacijski kod, a oni ništa već ima 5-6 dana, poslala sam i sliku osobne na facebook- preko profila ne preko maila, nisam zacrnila broj osobne i sad me zanima , tj strah me je da li netko taj broj osobne - bilo tko -može iskoristiti, i općenito moju osobnu ....  sad mi je žao što sam uopće slala sliku, jer je internet sav nevaljal

bila bih puno zahvalna da mi netko odg :) 

i ako je bila/ima već ovakva il slična tema ,sorry

Tako je, reci ti nama! Fuj Internet, fuj, sto bi rekla Seve.... {#}

***** Maxxy *****
12 godina
protjeran

hrvatski nula bodova {#} kakva su ovo pitanja na bug forumu 

2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

ala ćeš mi ti govorit šta je hrvatski a šta nije...... ako neko mmože pomoć - hvala ,ako ne , neamte šta tu komentirati bzvze

12 godina
protjeran
hanny kaže...

ala ćeš mi ti govorit šta je hrvatski a šta nije...... ako neko mmože pomoć - hvala ,ako ne , neamte šta tu komentirati bzvze

deaktiviraj fejs 

12 godina
neaktivan

zašto bi, nije problem u fejsu nego u tome što sam osobnu poslala njima, pa da ne bi imala sad/kasnije problema s tim...

13 godina
protjeran
hanny kaže...

zašto bi, nije problem u fejsu nego u tome što sam osobnu poslala njima, pa da ne bi imala sad/kasnije problema s tim...

Bome vas ima supljih na ovome lijepom bijelom svijetu.

A kako su to oni tebe obavijestili da misle kako ti je profil lazan? Mozes li jos uvijek koristiti svoj FB racun?

12 godina
neaktivan
ima ima, nažalost, pa fino su me obavjestili, odem se ulogirat, piše verificiraj račun, pošalješ br moba oni tebi kod, ako imaš problema sa dolaskom sms-a s verifikacijskim kodom pošalješ im sliku osobne da vide da si ti ti, tj u ovom mom slučaju- da sam ja ja.. ono što sam trebala je prekrit broj iskaznice, a nisam... de jel netko nešto ovako uradio B-) da me malo utješi da će bit sve ok
12 godina
protjeran
hanny kaže...
ima ima, nažalost, pa fino su me obavjestili, odem se ulogirat, piše verificiraj račun, pošalješ br moba oni tebi kod, ako imaš problema sa dolaskom sms-a s verifikacijskim kodom pošalješ im sliku osobne da vide da si ti ti, tj u ovom mom slučaju- da sam ja ja.. ono što sam trebala je prekrit broj iskaznice, a nisam... de jel netko nešto ovako uradio B-) da me malo utješi da će bit sve ok

so smart

13 godina
protjeran
hanny kaže...

Ako imas problema sa dolaskom verifikacijskog koda za bilo sto onda zatrazis da ti posalju novi ili saljes e-mail sluzbi za korisnike.

Ne posaljes im iste sekunde fotokopiju osobne iskaznice.

Sta fotokopija osobne uopce dokazuje, ja mogu svoju sad skenirati, obraditi u photoshopu i voila, Michael Jordan je sad stanovnik lijepe nase republike sa stanom u Zagrebu.

Mogla si ima tak odmah poslati broj kreditne kartice i pin od tekuceg.

12 godina
neaktivan

pa onda tako može naljepit svatko svačiju.... gle - ja sam sve to pokušala, bezbroj kodova zatražila, i dosta mailova poslala, samo dođe automatski odgovor, a ovo s osobnom sam poslala preko fejsa, jer mogu ući samo na tu nazovimo početnu stranicu di me pita da verificiram profil...  

malo sam prenaivno to sve napravila al kad neš napraviš nema povratka, jbg

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice