Ulovi.hr - iskustva zaključana tema

poruka: 75
|
čitano: 55.190
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: Ulovi.hr - iskustva
Zoki kaže...

Iznenađen

Ja definitivno mislim da bi se usera ulovi.hr trebalo protjerat, pa imam 4 prijetnje tužbom u PP.

Slažem se...

Dajte ih prijavite svi kojima je stigla prijeteća poruka klikom na gum PRIJAVI ispod bilo kojeg posta, pa možda moderatori nešto i poduzmu..

17 godina
MatkoBB kaže...
U ovoj cijeloj situaciji jedino me je razočarao BUG - moderatori, urednici i administratori ovog foruma. Zašto su dozvolili da ova farsa tako dugo traje?

Eh, nikad zadovoljni... Izlanuo se

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
17 godina
moderator
Ulovi.hr - iskustva

A sto moderatori znaju koliko je napasan/napasna s tim prijetnjama? Tek tu i tamo kapne pokoji komentar da je netko dobio prijetnju - otkud da mi znamo da je netko dobio vec cetiri prijetnje preko PP ako nam to ne kaze, odnosno ako ne prijavi incident? Ne mozemo citati tudje privatne poruke. Nitko cak nije nista prijavio ni na prvoj stranici teme - slucajno sam otvorio temu i vidio da ovaj/ova prijetio/la forumasima. A i tada je to izgledalo opravdano, s obzirom da su pojedino forumasi obrisali svoje komentare i ispricali se.

Rekli smo - nema vise prijetnji i ako ce ih biti, automatski ce biti i sankcija. Cekamo reakciju korisnika ulovi.hr pa cemo onda vidjeti sto i kako dalje.

3 0 hvala 1
15 godina
Elles D. kaže...
MatkoBB kaže...
U ovoj cijeloj situaciji jedino me je razočarao BUG - moderatori, urednici i administratori ovog foruma. Zašto su dozvolili da ova farsa tako dugo traje?

Eh, nikad zadovoljni... Izlanuo se

Nisam zadovoljan jer sam i sam par godina administrator jednog foruma i znam kako se reagira u ovakvim situacijama. Postoje pravila foruma koja ovdje očito nisu ista za sve članove.

Ne možeš dozvoliti da ti netko dođe na forum, prijeti članovima danima, a ti ništa ne poduzimaš. Moraš odmah zauzeti stranu i to što prije riješiti.

16 godina
neaktivan

Kao što je mbaksa rekao nemogu oni citati tvoje privatne poruke  i znati da ti je neko prijetio 4 puta preko pp dok ti to sam ne prijavis,vidicemo sad sta ce korisnik ulovi.hr odgovoriti ako nastavi prijetiti vjerujem da ce biti banovan za to se nebrini  Belji se

RIDER
16 godina
neaktivan

a ban je fakat sankcija i pol... treba nesto vise poduzet

17 godina
protjeran
mbaksa kaže...

A sto moderatori znaju koliko je napasan/napasna s tim prijetnjama? Tek tu i tamo kapne pokoji komentar da je netko dobio prijetnju - otkud da mi znamo da je netko dobio vec cetiri prijetnje preko PP ako nam to ne kaze, odnosno ako ne prijavi incident? Ne mozemo citati tudje privatne poruke. Nitko cak nije nista prijavio ni na prvoj stranici teme - slucajno sam otvorio temu i vidio da ovaj/ova prijetio/la forumasima. A i tada je to izgledalo opravdano, s obzirom da su pojedino forumasi obrisali svoje komentare i ispricali se.

Rekli smo - nema vise prijetnji i ako ce ih biti, automatski ce biti i sankcija. Cekamo reakciju korisnika ulovi.hr pa cemo onda vidjeti sto i kako dalje.

Izbrisali su svoje komentare i ispricali su se  jer su dobili prijetnje, a ne zato jer je to bilo opravdano ili zato kaj su shvatili da su navodno pogrijesili.

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.1.2010 23:42 (MorciTheCroat).
17 godina
moderator
MorciTheCroat kaže...
mbaksa kaže...

Izbrisali su svoje komentare i ispricali su se  jer su dobili prijetnje, a ne zato jer je to bilo opravdano ili zato kaj su shvatili da su navodno pogrijesili.

Ja ne znam sto su oni na pocetku izbrisali jer sam dosao nakon sto su to izbrisali. Ovi neki kasnije nisu mozda nuzno trebali brisati svoje postove. Ja sam rekao da poruke izbrisu i ispricaju se oni koji su iznosili neistine. Ja iza tudjih rijeci necu stajati, pogotovo ako oni sami ne stoje iza svojih rijeci. Ja stojim iza svojih rijeci.

17 godina
mbaksa kaže...
MorciTheCroat kaže...
mbaksa kaže...

Ja ne znam sto su oni na pocetku izbrisali jer sam dosao nakon sto su to izbrisali. Ovi neki kasnije nisu mozda nuzno trebali brisati svoje postove. Ja sam rekao da poruke izbrisu i ispricaju se oni koji su iznosili neistine. Ja iza tudjih rijeci necu stajati, pogotovo ako oni sami ne stoje iza svojih rijeci. Ja stojim iza svojih rijeci.

Ja svoje poruke nisam brisal/mjenjal, a po njima lako vidiš kolko je besmisleno da mi šalju PP.

FOR THE HORDE
17 godina
neaktivan
Ulovi.hr - iskustva

Ja ne vidim zašto je itko imao potrebu za isprikom i brisanjem! Niti jedan zakon nije iznad ustava, a ustav nam omogućuje da izrazimo svoje mišljenje ma kakvo god ono bilo!

Have you come for my forgiveness? There's nothing left to give.

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ulovi.hr - iskustva

Poštovani,

Sve poruke koje smo poslali nisu prijetnja nego upozorenja u kojima smo argumentirano obrazložili što je koji od korisnika učinio te odgovorno stojimo iza njih, navedena upozorenja je sastavila naša pravna služba te ih šaljemo mi djelatnici korisničke podrške koji pratimo postove na ovom forumu.

Ne vidimo razlog tolikom čuđenju radi navedenih poruka jer nikome nismo zabranili da piše na ovom forumu nego smo tražili da ne vrijeđate naš projekt nego oznosite argumentirane kritike, svi koji mislite da smo vas zakonski oštetili sa našim upozorenjem slobodno uzmite odvjetnike i pokrenite sudsku parnicu direktno protiv naše tvrtke, vrlo rado ćemo se odazvati.

Također ne razumijemo stav pojedinih korisnika koji prizivaju moderatore u pomoć, sloboda govora i mišljenja je ovdje maksimalna ali nitko pa niti moderator ne smije dozvoliti da iznosite neistine i uvrede  jer možete ozbiljno naštetiti ugledu tvrtke ili pojedinca niti će vas isti moći obraniti pred sudom.

Možda ste mogli do sada vrijeđati pojedine tvrtke no to je bilo isključivo iz razloga jer ste neupućeni u zakon te navedene tvrtke nisu poduzele ništa po tom pitanju, do sada.

Opet ćemo ponoviti svi koji su nas ovdje uvrijedili a nisu se odazvali našem upozorenju će biti zakonski sankcionirani.

Dakle matematika je jasna ukoliko mislite da smo vam prijetili uzmite odvjetnika te poduzmite određene pravne korake jer na kraju možete imati i koristi od dobivene parnice u kojoj mi nećemo niti slova promijeniti naš stav.

Ukoliko mislite da imate pravo ovdje vrijeđati, da nemamo nikakve pravne osnove za navedene sankcije i da vas određeni administrator ili tvrtka može zaštiti , slobodno pišite uvredljive i ne istinite tekstove.

Srdačan pozdrav

1 22 hvala 0
15 godina
neaktivan
D4RKL1NG kaže...

Ja ne vidim zašto je itko imao potrebu za isprikom i brisanjem! Niti jedan zakon nije iznad ustava, a ustav nam omogućuje da izrazimo svoje mišljenje ma kakvo god ono bilo!

Poštovani korisnici i moderatori ove teme,

Moramo ovo komentirati jer se pojedinci stalno pozivaju na ustav i slobodu govora zajamčenu istim.

Sloboda govora koju navodite, a koju jamči ustav, je izražena sa time jer svi tekstovi koji se ovdje objavljuju ne podliježu nikakvoj cenzuri te na taj način je svakome omogućeno da se samostalno izrazi na svoj način, no prostačenje i uvrede su kažnjive zakonom bez obzira gdje bile izrečene.

Neka bilo tko na ovom forumu pa i moderator lijepo navede zakon koji omogućuje pojedincu da uvrijedi neku pravnu ili fizičku osobu potpuno javno na ovakvoj društvenoj mreži.

Srdačan pozdrav

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.1.2010 4:37 (ulovi.hr).
17 godina
Ulovi.hr - iskustva

bas bi volio vidjeti ovu temu (online aukcije)  u emisiji "Potrosacki kod"

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.1.2010 3:52 (parizer).
Moj PC  
15 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
parizer kaže...

Poštovani,

Bila bi nam iznimna čast da sve kritike demantiramo u takvoj jednoj emisiji te ćemo se vrlo rado odazvati pozivu ukoliko nas pozove uredništvo.

Budući da je naše poslovanje krajnje transparentno mislimo da bi nam to moglo samo koristiti u poslovanju.

Srdačan pozdrav

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.1.2010 4:38 (ulovi.hr).
17 godina
ulovi.hr kaže...
parizer kaže...

Poštovani,

Bila bi nam iznimna čast da sve kritike demantiramo u takvoj jednoj emisiji te ćemo se vrlo rado odazvati pozivu ukoliko nas pozove uredništvo.

Budući da je naše poslovanje kranje transparentno mislimo da bi nam to moglo samo koristiti u poslovanju.

Srdačan pozdrav

Super. To je jedna od boljih emisija na tv-u

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice