Može li se tko smilovati za pozivnicu na TorrentLeech.org? Održavati ću ratio časti mi :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Može li se tko smilovati za pozivnicu na TorrentLeech.org? Održavati ću ratio časti mi :)
Nekome se smjesi kartoncic :D
pssssssssssssst!!!!!!!!! :D
oprostite što ću vam malo smetati odi ali tila sam pitati pošto se baš ne kužim u neke stvari i znam da ovo nije teme di bi to mogla pitati pa ću pitati nekog od vas jeli ima tko pozivnicu za torrent.hr treba mi za sina crtići sinkroniziranih na hrvatskom a ne znam di bi mogla još pogledati. tražila sam temu pozivnice ali nisam mogla naći..... oprostite na smetnji....
oprostite što ću vam malo smetati odi ali tila sam pitati pošto se baš ne kužim u neke stvari i znam da ovo nije teme di bi to mogla pitati pa ću pitati nekog od vas jeli ima tko pozivnicu za torrent.hr treba mi za sina crtići sinkroniziranih na hrvatskom a ne znam di bi mogla još pogledati. tražila sam temu pozivnice ali nisam mogla naći..... oprostite na smetnji....
pogledaj 2 posta iznad svojeg
cek a nema vise žicanja pozivnica ? o0 ja neam karme da uzmem nove ....Ja bi stvarno dao al jbg nema se.....Al ionako nije neki seed tamo npr.ja skidam filmove (neke crtiće) za sestru i vucara mi se po 20 kb sa 2 seedera :( al ima stvarno nekih dobrih dosta ih je sinkronizirano
ONTOPIC:imas temu vec za to nisi treb ootvarat novu...