Spajanje modema, rutera...

poruka: 5
|
čitano: 1.477
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Spajanje modema, rutera...

Ovako, trebam si namjestiti internet.... Ne želim zvati ove iz t-coma da mi spoje internet... Želim to sam napravit... Pa mi je problem, kako to sve ide spojit? Kako da spojim ruter, modem tralala, pa da to na konačnici spojim sa kompjuterom? I kako da onda naredim taj ruter, da mi radi na ruter mode-u, tako kada upalim komp, da mi odma bude internet uključen..??? 

Molim pomoč, hvala! :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Spajanje modema, rutera...

Pa jel nemaš onu knjižicu što dođe uz njega? Tamo je sve objašnjeno.

Dok ti njega spojiš sam će se on konfigurirati.

Nije ti to neki problem, samo po slikicama iz knjižice i nema muke Cool

Kadir beneath Mo Moteh
15 godina
neaktivan
blacko kaže...

Pa jel nemaš onu knjižicu što dođe uz njega? Tamo je sve objašnjeno.

Dok ti njega spojiš sam će se on konfigurirati.

Nije ti to neki problem, samo po slikicama iz knjižice i nema muke Cool

Da, ali di ću upisati korisničko ime i lozinku tako da ide preko moje mreže, ili će valjda i to sam konfigurirati? :O

15 godina
neaktivan

Kad kažeš 'Kako da spojim ruter, modem...' što točno misliš, pa nemaš još jedan modem, ili imaš isdn?

A preko tvoje mreže podrazumjevaš da ti router služi kao centralna točka za spajanje kompova u mrežu ili?

Ako samo misliš spojiti router i kompjuter on će se sam konfigurirati nakon što ga spojiš i uključiš.

Prije oni Thomsonovi sivi modemi to nisu podržavali, ali svi noviji Siemensi i Thomsoni (bijele boje) to podržavaju.

Kadir beneath Mo Moteh
15 godina
neaktivan

Samo bolje ti je to spojit sa sa onim žutim kablom nego sa USB kablom jer onda moraš instalirat drajvere ako tak dobiješ u kutiji dva kabla,a za kor. ime i lozinku to možeš upisat u konfugurator modema samo utikaš u tražilicu 192.168.1.1, lupiš enter, zatim te traži username "user" i pas. "0000" i dalje imaš upute u onom vodiću. Tak spajaš ove starije rutere a za ove novije ne znam, vidim da ovi noviji to rade automatski, pa bi ti to trebalo biti još lakše.Namigiva

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice