Pozdrav ljudi, bio sam na jednoj stranici koja se bavi piratstvom. (neću reći koja, ali nije u tome bit) I vidjeo sam reklamu na koju sam kliknuo i odvela me na jednu stranicu i kada sam tamo kliknuo došao sam na ovo: https://www.shoemoneyhomejobs.com/page2b.php?promo Sada me zanima jeli to scam, laž, prevara... ili? Instalirao sam WOT (web of trust) i nije indicirao da je SCAM, ali nije niti bio zelen. Već je bio sivi kružić sa plavim upitnikom u kutu. Još kada sam čitao da tip vrača novce ako ne uspije "njegov program", ne kužim onda di je kvaka? Jeli to istina ili? Laž? Siguran sam da ćete reći laž, ali malo mi izgleda preprofesionalno da bi bila laž. Pa bio je na FORBESU, NEW YORK TIMESU, BBC, sve živo! Ne kužim, pomozite, di je kvaka?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Čini se da je stranica u redu.
Čini se da je stranica u redu.
Jel to onda vrijedi investirati?
Moja pretpostavka ti je ovo, platićeš 100 $ za neku knjigu(u elektronskom obliku) nakrcanu glupostima ili slično, čitajući je visičeš na netu ne zaradivši ništa, tražit češ refund nečeš ga dobit i onda sam sebe proklinjat kako su te fino preveslali.
pa po procitanom vrijedi...aj ti to napravi,pa nam javi jel to valja.ak valja da i mi ostali uskocimo i da onda svi mozemo imati jake pc masine
nakon sto zaradimo brdo love
pa po procitanom vrijedi...aj ti to napravi,pa nam javi jel to valja.ak valja da i mi ostali uskocimo i da onda svi mozemo imati jake pc masine
nakon sto zaradimo brdo love
E to bi i ja volio :)
Naravno da je SCAM. Da je to tako svi bi bili "milioneri"..:P
Ne kužim, pomozite, di je kvaka?
This time next year,we'll be millionaires!