Scam ili? WTF?

poruka: 8
|
čitano: 2.092
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Scam ili? WTF?

Pozdrav ljudi, bio sam na jednoj stranici koja se bavi piratstvom. (neću reći koja, ali nije u tome bit) I vidjeo sam reklamu na koju sam kliknuo i odvela me na jednu stranicu i kada sam tamo kliknuo došao sam na ovo: https://www.shoemoneyhomejobs.com/page2b.php?promo Sada me zanima jeli to scam, laž, prevara... ili? Instalirao sam WOT (web of trust) i nije indicirao da je SCAM, ali nije niti bio zelen. Već je bio sivi kružić sa plavim upitnikom u kutu. Još kada sam čitao da tip vrača novce ako ne uspije "njegov program", ne kužim onda di je kvaka? Jeli to istina ili? Laž? Siguran sam da ćete reći laž, ali malo mi izgleda preprofesionalno da bi bila laž. Pa bio je na FORBESU, NEW YORK TIMESU, BBC, sve živo! Ne kužim, pomozite, di je kvaka?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Scam ili? WTF?

Čini se da je stranica u redu.

http://www.urlvoid.com/scan/shoemoneyhomejobs.com

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
16 godina
protjeran
deadman kaže...

Jel to onda vrijedi investirati?

17 godina
neaktivan

Moja pretpostavka ti je ovo, platićeš 100 $ za neku knjigu(u elektronskom obliku) nakrcanu glupostima ili slično, čitajući je visičeš na netu ne zaradivši ništa, tražit češ refund nečeš ga dobit i onda sam sebe proklinjat kako su te fino preveslali.{#}

Don't ask what you can do for your country, ask what your country can do for you
16 godina

pa po procitanom vrijedi...aj ti to napravi,pa nam javi jel to valja.ak valja da i mi ostali uskocimo i da onda svi mozemo imati jake pc masine{#} nakon sto zaradimo brdo love

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
16 godina
protjeran
lollik91 kaže...

pa po procitanom vrijedi...aj ti to napravi,pa nam javi jel to valja.ak valja da i mi ostali uskocimo i da onda svi mozemo imati jake pc masine{#} nakon sto zaradimo brdo love

E to bi i ja volio :)

16 godina
Scam ili? WTF?

Naravno da je SCAM. Da je to tako svi bi bili "milioneri"..:P

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
AlfaDelta kaže...

Ne kužim, pomozite, di je kvaka?

This time next year,we'll be millionaires!

Sweettooth
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice