Ratio na demoniod.com

poruka: 14
|
čitano: 3.184
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Ratio na demoniod.com

Pozdrav

Treba mi pomoć oko ratio na demoniod. com. Priznajem da mi ne ide baš engleski , ali pokučao sam preko google translatora da mi prevede jedan dio na forumu koji objašnjava kao da sredim taj ratio. na tom forumu je izgledalo tako:

To ensure your RATIO is properly recorded, two conditions must be met.
1.The Demonoid Tracker MUST have your PRESENT  IP Address, associated with your Demonoid Account. 
2.After the Demonoid Tracker has your PRESENT  IP Address, you must send the "event=stopped" message, for each torrent tracked by Demonoid.
To associate the current IP with your account
LOG OUT of your Demonoid account
Clear the Browser Cache & Cookies
Log in to Demonoid
Navigate around (a few clicks should do) to ensure the tracker has you identified.
To send the event stopped message from your torrent client
Once you've associated your IP with your account, DO  NOT  EXIT  your torrent client.
First you have to press-STOP on each of the torrents in your torrent client that are using the Demonoid tracker.
This sends the "event-stopped" message to the tracker with your ratio stats for that particular torrent (since you last stopped the torrent).
Wait a short time, then you can restart the torrents, or exit the torrent client.
Hopefully your ratio should be updated within 24 HOURS.

a na google translatoru prevod je bio ovakav:

Kako bi osigurali da vaš RATIO ispravno evidentirana, dva uvjeta moraju biti ispunjena.
1) Demonoid Tracker se trenutno mora imati IP adresu, Demonoid je povezana s Vašim računom.
2) Nakon što je Demonoid Tracker se trenutno ima IP adresu, morate poslati "event = zaustavio" poruku za svaki torrent prati Demonoid.
Za trenutnu IP suradnik s vašim računom
Odjavite se iz Vašeg računa Demonoid
Isprazniti Browser Cache i Cookies
Prijavite se u Demonoid
Navigirajte oko (nekoliko klikova trebali učiniti) kako bi se osigurala tracker ima li identificirali.
Da biste poslali poruku događaja-prestao s vašeg torrent klijent
Kada ste povezani s vaše IP svoj račun, NE EXIT vaš torrent klijent.
Prvo morate pritisnuti STOPon svaki od kabla u svoj torrent klijent koji koriste tracker Demonoid.
To šalje "event - zaustavio" poruku na tracker sa svojim omjer statistika za taj određeni torrent (od zadnjeg zaustavio torrent).
Pričekajte kratko vrijeme, a zatim možete ponovno pokrenuti kabla, ili izlaz iz torrent klijent.
Nadamo se Vašem omjer bi trebao biti ažurirana u roku od 24 sata.

no napravio sam pod tim uputama ili mislim da sam napravio po tim uputama i na žalost niš se nije promjenilo,i dalje imam ratio 0,00 pa molim da mi neko pomogne ili me uputi di ima uputa za to .
Hvala

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ratio na demoniod.com

ok sad je sve u redu samo sam trebao biti malo strpljiv

0 0 hvala 0
17 godina
Ratio na demoniod.com

na demonoidu nije potrebno paziti na ratio jer te po pravilima zbog ratia nemogu bannati .

Bolje ispasti budala nego iz aviona | C'est la vie

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Ratio na demoniod.com

ja san malo haxa s ratio masterom i malo se preračuna ostavi ja da ono radi a kad ono:

Uploaded: 3,586.93 TB
Downloaded: 7,532.55 TB
Ratio: 0.48
(Updated once a day)

hah

Napojnica je ulaganje u buducnost
17 godina
neaktivan
El Maniachi kaže...

ja san malo haxa s ratio masterom i malo se preračuna ostavi ja da ono radi a kad ono:

Uploaded: 3,586.93 TB
Downloaded: 7,532.55 TB
Ratio: 0.48
(Updated once a day)

hah

Koja korist od varanja na Demonoidu kad tamo ratio nije bitan.
World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
16 godina
Ratio na demoniod.com

ja imam pitanje, kad treba ubacit Torrent file path (vidi sliku), na visti sam  znao pronaci taj file al na win 7 nemam pojima gdje je taj fajl znali netko??

Moj PC  
0 8 hvala 0
17 godina
neaktivan
ivanec kaže...

ja imam pitanje, kad treba ubacit Torrent file path (vidi sliku), na visti sam  znao pronaci taj file al na win 7 nemam pojima gdje je taj fajl znali netko??

Opa! Ratiomaster! Seedaj ko svi normalni ljudi!

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369
16 godina
ivanec kaže...

Nasao sam jedan prikladan post koji je napisao jedan forumaš sa BUG-a :

'' Nemoj sramotit sebe i cijelu Hrvatsku s tim.

Lijepo uploadaj kao i svi ostali. Ako nemožeš, vrati se na javne torente, tamo te nitko ne tjera ''

Inace ne podnosim ovakve cheatere.

http://www.youtube.com/watch?v=BEdsG3ILgoM
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.11.2009 23:50 (BORG).
16 godina
neaktivan
ivanec kaže...

Cheateri jedni,to je vama skidanje i uploadanje na torrente ja se ko majmun mucim i seedam da bi neko mogao brze skinit file,i da bi mogao skupit pozivnicu za  neki dobar tracker,zakopajte se.Hvala BORGU jos jednom na IP torrentuNamigiva

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.11.2009 0:12 (razer1911).
16 godina
neaktivan
Ratio na demoniod.com

Cheateri napusite se garavih jaja. Smradovi bezobzirni Balkanski.

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
Ratio na demoniod.com

ha ha ha ha, pa kak opce znate sta je ratiomaster, licemjeri. Kupujte orginale a nas priate pustite da se bavimo lopolvukom i kriminalom (jadna li vam majka, postena).

E da imam para ko vas tata ili preudana mama. ili vremena ko vi, da nemam malo djete i da je svijet posten, odvojio bih tu sitnicu od 400 - 500 kn za stvari koje me zanimaju.

A sad moroni, sory sory Mormoni, ne moroni (nadam se da se prihvacate moju ispriku, stamparska pogreska) ima li tko da pomogne.

Mormoni: najbolje stvari na svijetu su besplatne!!! :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.11.2009 17:40 (ivanec).
Moj PC  
2 5 hvala 0
16 godina
neaktivan
ivanec kaže...

ha ha ha ha, pa (1.)kak opce znate sta je ratiomaster, licemjeri. (2.)Kupujte orginale a nas priate pustite da se bavimo lopolvukom i kriminalom (jadna li vam majka, postena).

E da imam para ko vas tata ili preudana mama. ili vremena ko vi, da nemam malo djete i da je svijet posten, odvojio bih tu sitnicu od 400 - 500 kn za stvari koje me zanimaju.

A sad moroni, sory sory Mormoni, ne moroni (nadam se da se prihvacate moju ispriku, stamparska pogreska) ima li tko da pomogne.

Mormoni: najbolje stvari na svijetu su besplatne!!! :)

(1.) Lijepo

(2.) Tko kupuje originale? Ja ne. Takodjer koristim Torrente za sve sto mi treba. Problem je u tome sto ti varas.

16 godina
Ratio na demoniod.com

koga varam ?

tebe, pa ko si ti ?

Moj PC  
2 6 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ratio na demoniod.com

ja još gledam kaj napadate jadnog lika koji skida torrente, kad ja pogleda što taj program radi... iskreno, nisam ni znala da tako nešto postoji. čini se da časti među lopovima više nema. fakat jadno.

Moj PC  
5 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice