Koliko Vas se služi rapidshareom?
Zanima me kako skidati sa rapida a da nemoram otvorit account. Probao sam razne programe kao rapiddown te razne rapidshare tools-e ali bezuspješno.
Koliko Vas se služi rapidshareom?
Zanima me kako skidati sa rapida a da nemoram otvorit account. Probao sam razne programe kao rapiddown te razne rapidshare tools-e ali bezuspješno.
Ako mislis skidat bez prekida stalno(bez cekanja onih bjesnih 10 minuta i vise) moras mjenjat IP adresu nakon svakog skidanja. Probaj sa Tor-om ili nekim proxy-ima.
Ako mislis skidat bez prekida stalno(bez cekanja onih bjesnih 10 minuta i vise) moras mjenjat IP adresu nakon svakog skidanja. Probaj sa Tor-om ili nekim proxy-ima.
Super je koristim ga mnogo,za mp3 najvise.
Ja ga drama koristim ne znam ti sta nisam skinuo sa njega, a sto se tice tog limita u vezi broja skidanja samo se diskonetujes i ponovo konektujes dobijes novi IP i nema za tebe ogranicenja mah ne bih dao pare za acc nema govora
Ja bih ipak reka da se premium account isplati, nema čekanja, podržava download managere, resume download-upload, file-ovi se ne brišu... A nije toliko skup 55 eura godina !
Ja bih ipak reka da se premium account isplati, nema čekanja, podržava download managere, resume download-upload, file-ovi se ne brišu... A nije toliko skup 55 eura godina !
Imam mali problemčić sa rapidom a počelo prije pola sata .Dakle,do sad sam skidao free načinom ono upisivanje četiri znaka u malu kućicu a maloprije mi izbaci 7 znakova pa 5 znakova pa opet 7 i tako unedogled a u kućicu i dalje treba upisati 4 znaka ,pa ne znam učemu je fora.Molim znalce za odgovor i hvala unaprijed.
Riješeno
kako si rijesio taj problem
Riješeno
Imam mali problemčić sa rapidom a počelo prije pola sata .Dakle,do sad sam skidao free načinom ono upisivanje četiri znaka u malu kućicu a maloprije mi izbaci 7 znakova pa 5 znakova pa opet 7 i tako unedogled a u kućicu i dalje treba upisati 4 znaka ,pa ne znam učemu je fora.Molim znalce za odgovor i hvala unaprijed.
Riješeno
Upisuj samo ona slova na kojima je nacrtana mačka, ostala preskoči (sve ti piše iznad tih slova)
Rapidshare je trenutno najbolja stvar za download.definitivno.
mjenjaj adresu i skidaj dok ti nekaj na kompu ne vrisne!!!
e da pitam kad je tu vec tema rapid share.kad skines neki film ili tak nesto vece,skines ga u rar-u.
e sad prvi dio od 100 MB otvorim normalno a kad hocu drugi kaze mi please open first volume of this spanned set.
kaj sad tu moram?pa ak sam prvi dio otvorio zakaj bi ga morao opet ne razmem.
Kad skidaš neki npr. film on ti se sastoji od nekoliko .rar file-ova veličine po 100MB, moraš ih obavezno skinit sve i zatim pokreneš ekstrakciju prvog i automatski ti se i ostali raspakiraju (obrati pažnju na boldani dio) !
Kad skidaš neki npr. film on ti se sastoji od nekoliko .rar file-ova veličine po 100MB, moraš ih obavezno skinit sve i zatim pokreneš ekstrakciju prvog i automatski ti se i ostali raspakiraju (obrati pažnju na boldani dio) !
pa skinuo sam recimo od jedne serije prvu epizodu koja se sastoji od 4 RAR dijela.i snimljeni su svi u istom folderu.
kad pokrenem raspakiravanje raspakira mi prvi od ta 4 dijela i onda dalje ne ide i izbaci mi onu poruko tj.onaj error.
i sad mi nije jasno zas to ne funkcionira.
pa skinuo sam recimo od jedne serije prvu epizodu koja se sastoji od 4 RAR dijela.i snimljeni su svi u istom folderu.
kad pokrenem raspakiravanje raspakira mi prvi od ta 4 dijela i onda dalje ne ide i izbaci mi onu poruko tj.onaj error.
Na RapidShare je došao novi način provjere, tj. morate upisivati samo riječi koje imaju mačke a ne pse u pozadini.
(nemojte se zbuniti i pisati nove podteme u forumu) http://i28.tinypic.com/2hzmxee.jpg
ma skinuo sam sve djelove.svaki epizoda serije ima 4 rar filea.
nije mi jasno
Sjajno, sad ponovno moram tražiti captcha slike po netu ko budala
uglavnom sam da kazem uspio sam sa winrar-om al sa powerarchiver-om.
zasto nemam pojma....
Iznesite kakva su vam licna iskustva sa koristenjem programa za menjanje ip adrese i ucinkovitost na rapidshare...
Ko se malo ufura u download, ne treba mu rapidshare!