Prvi u trazilici

poruka: 5
|
čitano: 809
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Prvi u trazilici

Evo zanima me dal znate nekog tko se bavi sa time,...

Treba mi znaci kada netko u google napise npr. auto da mu se moja stranica prva pojavi.... kao nekakav oblik reklame

I kolko para me to kosta?

Gle malu vocku poslije kise, uzmem motiku i nema je vise....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Prvi u trazilici

mozda ovako nesto

LINK

Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
17 godina
moderator
mb_fak_team kaže...

Evo zanima me dal znate nekog tko se bavi sa time,...

Treba mi znaci kada netko u google napise npr. auto da mu se moja stranica prva pojavi.... kao nekakav oblik reklame

I kolko para me to kosta?

Jedini način je da platiš oglas.

Ako ti netko obeća i 100% garantira da će to uspjeti isključivo optimizacijom za tražilice, laže.

Domagoj
16 godina
neaktivan
Prvi u trazilici

Kad se samo sjetim kako se jedan prijatelj web-coder svadjao sa klijentima jer nisu htjeli platiti obavljen posao.

Oni su, naime, htjeli web stranicu koja se na google searchu pojavi prva (cak su napisali i listu keyworda), a kako njegov dizajn to nije napravio, znaci da on nije obavio posao, te da ne zasluzuje novce...

@Autor teme,

ovo je samo maleni offtopic komentar, definitivno ne pokusavam na skrivecki tebe vrijedjati :-)

"Just so you know, if you bathe within my light, you diminish your own might, the illusionist in everyone"

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
APazinjan kaže...

mozda ovako nesto

LINK

Ako sam dobro skuzio to je reklama sa desne strane, ja osobno takve reklame ni ne primjecujem - sad neznam za vas, treba mi netko da mi kaze sa svog stajalista

stvarno sto misli za te reklame..

edit:

ja bi tak nekej:

reklama reklama
Gle malu vocku poslije kise, uzmem motiku i nema je vise....
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.10.2009 18:58 (mb_fak_team).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice