Evo zanima me dal znate nekog tko se bavi sa time,...
Treba mi znaci kada netko u google napise npr. auto da mu se moja stranica prva pojavi.... kao nekakav oblik reklame
I kolko para me to kosta?
Treba mi znaci kada netko u google napise npr. auto da mu se moja stranica prva pojavi.... kao nekakav oblik reklame
Jedini način je da platiš oglas.
Ako ti netko obeća i 100% garantira da će to uspjeti isključivo optimizacijom za tražilice, laže.
Kad se samo sjetim kako se jedan prijatelj web-coder svadjao sa klijentima jer nisu htjeli platiti obavljen posao.
Oni su, naime, htjeli web stranicu koja se na google searchu pojavi prva (cak su napisali i listu keyworda), a kako njegov dizajn to nije napravio, znaci da on nije obavio posao, te da ne zasluzuje novce...
@Autor teme,
ovo je samo maleni offtopic komentar, definitivno ne pokusavam na skrivecki tebe vrijedjati :-)
mozda ovako nesto
Ako sam dobro skuzio to je reklama sa desne strane, ja osobno takve reklame ni ne primjecujem - sad neznam za vas, treba mi netko da mi kaze sa svog stajalista
stvarno sto misli za te reklame..
edit:
ja bi tak nekej: