Promjena mail adrese

poruka: 3
|
čitano: 2.713
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Promjena mail adrese

Stalno mi na hotmailu govori da je račun blokiran.Promjenim lozinku i opet ista stvar.Da li je moguće da ja promjenim email adresu ali da mi se sve usluge(bug,yt,facebook,itd.) ažuriraju sa tom novom adresom koju bih napravio?

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Promjena mail adrese

Vezano za blokadu računa, valjalo bi progooglat još malo taj točan error koji tamo dobivaš, možda i poslat e-mail supportu, čisto da ne izgubiš sve mailove, pretplate i sl.

Ako ne bude ništa od toga, koliko je meni poznato, ostaje ti samo ručna prepravljanje e-maila na svakom servisu koji koristiš. Znači, odeš na YT, pa change e-mail, upišeš novi, potvrdiš passwordom, i isti proces ponoviš na svakom sajtu. Sumnjam da se to može nekako automatizirat (osim CTRL+C i CTRL+V za unošenje e-maila {#}).

In any moment of decision, the best thing you can do is the right thing, the next best thing is the wrong thing, and the worst thing you can do is nothing. —Roosevelt
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Re: Promjena mail adrese

0800 300 300 je Microsoftova služba za korisnike pa ih nazovi i pritaj.

Inače, korisnički račun može biti blokiran ako ga se jako dugo ne koristi ili ako je primjerice s njega slan SPAM.

SilvioS, Windows Desktop Consumer MVP
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice