Program za izradu weba

poruka: 54
|
čitano: 5.765
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Program za izradu weba

dali mi netko moze reci neki dobar program na kojemu mogu napraviti internet stranicu..??

pomogucnosti da je od adobe-a

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.3.2009 19:32 (MarioVk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Program za izradu weba
MarioVk kaže...

dali mi netko moze reci neki dobar program na kojemu mogu napraviti internet stranicu..??

Moze al nije besplatan, a ako oces piratski to znas da se tu ne smije davat link.
17 godina
MarioVk kaže...

dreamweaver, ali kosta
People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
16 godina

evo imam ga.. sve sam napravi i kako sad da ja to stavim na web

16 godina
Program za izradu weba
MarioVk kaže...

evo imam ga.. sve sam napravi i kako sad da ja to stavim na web

Mozda da malo vise objasnis sto si napravio i sto zelis staviti na web?
16 godina

pa evo napravio sam stranicu u njemu izgled i sve a kako to uploadat na internet

16 godina
Program za izradu weba
MarioVk kaže...

pa evo napravio sam stranicu u njemu izgled i sve a kako to uploadat na internet

Ok. Imas stranicu. Sad treba ti web hosting ako ga jos nemas, znaci prostor i domena na kojoj ce se ta stranica nalaziti. Kad uzmes hosting (bilo to besplatan ili kupis neki) dobit ces FTP podatke koje upises u neki od FTP programa i preko njega postavis stranicu na web.
16 godina

kako da uzmem hosting de objasni malo

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.3.2009 21:09 (MarioVk).
17 godina
neaktivan
MarioVk kaže...

kako da uzmem hosting de objasni malo

Trebaš hosting? javi se na pm.
There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money!
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.3.2009 21:14 (coder_).
16 godina
Program za izradu weba
MarioVk kaže...

kako da uzmem hostin de objasni malo

Sad ovisi o tome zelis li hosting i domenu kao www.mojadomena.com (.net, .biz, .org) koje se placaju ili zelis besplatni hosting pa da ti domena bude www.mojadomena.freehost.com ili neka druga slicna domena.
16 godina

ja bi da bude besplatno

17 godina
neaktivan
MarioVk kaže...

ja bi da bude besplatno

A koja je namjena tvog weba? jel to privatni web ili planiraš imat neku korist od toga?
There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money!
16 godina
Program za izradu weba
MarioVk kaže...

ja bi da bude besplatno

Onda pogledaj na 000webhost.com, znaci domena ce ti biti www.mojadomena.comuv.com.
Upisujes samo subdomain, ovo gore iznad zanemari.
16 godina

pravim stranicu za clan

16 godina

evo sad sam ja napravio stranicu barem kako bi izgledala u dreamweaweru i kako da ja sad stavim na int.....

16 godina
MarioVk kaže...

evo sad sam ja napravio stranicu barem kako bi izgledala u dreamweaweru i kako da ja sad stavim na int.....

Treba ti hosting, gore sam ti napisao koji je besplatan host dobar, ispisi podatke i dobit ces prostor i podatke za upload stranice.
16 godina

ja sam htio da ide ovako www.ctc-clan.hr a kako sad mora ic da nemoram nis platiti

17 godina
neaktivan
MarioVk kaže...

ja sam htio da ide ovako www.ctc-clan.hr a kako sad mora ic da nemoram nis platiti

E to ne može.. bez da platiš.

Pa što se ne skupite vi iz klana i platite hosting. Svako 20-30 kn i platiš hosting. zmete nekoga tko zna pravit web stranice i opleti.. imaš super web..
16 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...
MarioVk kaže...

kako da uzmem hostin de objasni malo

Sad ovisi o tome zelis li hosting i domenu kao www.mojadomena.com (.net, .biz, .org) koje se placaju ili zelis besplatni hosting pa da ti domena bude www.mojadomena.freehost.com ili neka druga slicna domena.
 Može napravit redirecting  npr. ode na http://www.dot.tk/en/index.html?lang=en i napravi da mu adresa bude www.tvojeime.tk
Ja baš izrađujem jedan forum i napravit ću redirect i wooshhh :DSmijeh
Nijedno pravilo bez iznimke!!
16 godina

eto kad smo vec na tako.. dali mi netko moze napraviti stranicu za clan

16 godina
Bellatrix kaže...
Može napravit redirecting  npr. ode na http://www.dot.tk/en/index.html?lang=en i napravi da mu adresa bude www.tvojeime.tk
 Meni se to ne sviđa zato što u tabu onda pise dot.tk i ikina bude od dot.tk stranice. Al kome se to sviđa neka stavlja.
17 godina
neaktivan
MarioVk kaže...

Ja da imam vremena napravio bi ti..ali nemam. Radim stranice koje mi donose novce.. :)
16 godina
Program za izradu weba
MarioVk kaže...

Pa sta nisi rekao da si je napravio. Ako hoces ja cu te registrirati za host (moze na onaj besplatni ili onaj sto se placa, nije problem) i postaviti stranicu na net.
16 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...
Bellatrix kaže...
 Meni se to ne sviđa zato što u tabu onda pise dot.tk i ikina bude od dot.tk stranice. Al kome se to sviđa neka stavlja.
 A pa dobro da si mi rekao to, jer još nisam napravio redirect. Baš ga mislio uradit.. hmm
Ima li neki redirect da mi ne dira prikaz imena u tabu??
16 godina
Bellatrix kaže...
A pa dobro da si mi rekao to, jer još nisam napravio redirect. Baš ga mislio uradit.. hmm
Ja sam to radio jednom sa tim dot.tk i posto je besplatan moraju stavit neku svoju reklamu (kao sto je u tabu).

Od sad kupujem hosting i domenu jer to vise nije toliko skupo za neki kvalitetniji web.
16 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...
Bellatrix kaže...
Ja sam to radio jednom sa tim dot.tk i posto je besplatan moraju stavit neku svoju reklamu (kao sto je u tabu).

Od sad kupujem hosting i domenu jer to vise nije toliko skupo za neki kvalitetniji web.
 Ma meni zasad dosta i ovaj besplatni host. Ako budem nešto ozbiljnije radio onda samo sve preselim na drugi  server s plaćenom domenom...
Vidjet ćemo kak će bit interes! Smijeh
16 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...
Bellatrix kaže...

Pa naravno ;)
Imas hosting vec od 100 kn godisnje ako nije neki kompleksniji sajt.. hr domena mislim da je besplatna..ak radis za neku firmu i sl. a ak ti treba, imas vec od 50 kn ;)

EDIT: mislim da je ovo ak se sjecam:

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.3.2009 23:06 (B-52).
16 godina

meni treba da bude beslplatna i de recite kako da to napravim.. ja radim u dreamweweru CS4.. pomozite trebam napraviti stranicu za clan a nezz kako to staviti na internet

16 godina

meni treba da bude beslplatna i de recite kako da to napravim.. ja radim u dreamweweru CS4.. pomozite trebam napraviti stranicu za clan a nezz kako to staviti na internet

16 godina
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.3.2009 8:58 (MarioVk).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice