dali mi netko moze reci neki dobar program na kojemu mogu napraviti internet stranicu..??
pomogucnosti da je od adobe-a
dali mi netko moze reci neki dobar program na kojemu mogu napraviti internet stranicu..??
evo imam ga.. sve sam napravi i kako sad da ja to stavim na web
evo imam ga.. sve sam napravi i kako sad da ja to stavim na web
pa evo napravio sam stranicu u njemu izgled i sve a kako to uploadat na internet
pa evo napravio sam stranicu u njemu izgled i sve a kako to uploadat na internet
kako da uzmem hosting de objasni malo
kako da uzmem hosting de objasni malo
kako da uzmem hostin de objasni malo
ja bi da bude besplatno
ja bi da bude besplatno
ja bi da bude besplatno
pravim stranicu za clan
evo sad sam ja napravio stranicu barem kako bi izgledala u dreamweaweru i kako da ja sad stavim na int.....
evo sad sam ja napravio stranicu barem kako bi izgledala u dreamweaweru i kako da ja sad stavim na int.....
ja sam htio da ide ovako www.ctc-clan.hr a kako sad mora ic da nemoram nis platiti
ja sam htio da ide ovako www.ctc-clan.hr a kako sad mora ic da nemoram nis platiti
kako da uzmem hostin de objasni malo
eto kad smo vec na tako.. dali mi netko moze napraviti stranicu za clan
meni treba da bude beslplatna i de recite kako da to napravim.. ja radim u dreamweweru CS4.. pomozite trebam napraviti stranicu za clan a nezz kako to staviti na internet
meni treba da bude beslplatna i de recite kako da to napravim.. ja radim u dreamweweru CS4.. pomozite trebam napraviti stranicu za clan a nezz kako to staviti na internet
de jel mi netko moze napraviti besplatnu domenu da ide da u njoj bude ctc-clan i kako bi vec trebalo ic ono www.ctc-clan.i sta ja znam samo nek mi neko napravi ili da link di to mogu napraviti (ako je to besplatno)