Problem sa flashom u operi

poruka: 8
|
čitano: 1.445
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Dakle imam problem s flashom, opera je najnovija, 10.52, flash takodjer najnoviji, i ne znam kako da opisem problem, osim da pokazem na slici. Dakle isto kao da se pojedini dijelovi slike isperu, ili se slabo vide, ili se ne vide uopce... U biti mozda problem i nije flash, ali ne znam sto bi drugo moglo biti. I ovo mi se desava na dosta stranica.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

kažeš flash u Operi,a jesi li probao s nekim drugim web browserom ići na te stranice na kojima se "gubi" boja?

Fućkaj ga!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Problem sa flashom u operi

Najnovija Opera je 10.53. Jučer sam skinuo.

15 godina
neaktivan
papuk kaže...

Dobro da sam vidio ovaj post...............

Neki da skinem 10.52 i evo vec izasla nova..........

The quieter you become, the more you are able to hear...
17 godina
Tomislav95 kaže...

kažeš flash u Operi,a jesi li probao s nekim drugim web browserom ići na te stranice na kojima se "gubi" boja?

U internet exploreru radi kako treba.

papuk kaže...

Skinuo, ista stvar.

15 godina
neaktivan

Meni Opera radi normalno. Inače na drugim preglednicima sam postavio flashblock i uključim fleš po svojoj volji.

17 godina

Napokon sam ustanovio u cemu je problem bio. U temi za operu - Z1 Glass. A to mi uopce nije palo na pamet. Pa ako netko ima tu temu zanimalo bi me jel i vi imate ovakvih problema? Citao sam komentare od teme, i izgleda da dosta ljudi ima ovaj problem. A tema je perfektna, bilo bi mi zao vratiti se na originalnu poslije ove.

0 0 hvala 0
16 godina

takvi problemi su svojstveni za operu da nema takvih problema bila bi savršena,rado je koristim ali uvijek neki problemi na adm npr. ne mogu vidjeti meni

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice