Problem sa bugTV Silverlight-om

poruka: 2
|
čitano: 723
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Problem sa bugTV Silverlight-om

Od nedavno (ne znam točno kada) ne mogu pratiti BugTV. Sa prikazivanjem videa je sve ok, pokaže se Punjenje međuspremnika, video krene i uredno se vrti ali problem je sa zvukom. Od zvuka jedino mi se pojavi nekakav zvučni loop koji se konstantno pojavlja i nastaje iritantni šum. Problem nije prisutan u YouTube filmićima linkanim na Bug, već samo u Silverlight BugTV-u. Browseri koje koristim su Firefox 3.6.3. i IE 8, oba imaju identičnu situaciju. Ima li tko kakav savjet?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problem sa bugTV Silverlight-om

Reinstaliraj Silver Light na jedan od sledeceih nacina:

1. Preko Add/Remove Programs u Control Panelu (ako imas WIN7 bit ce izlistan)
  2. Downloadaj Revo Uninstaller (free) ili Pro verziju istog (30 dana puna funkcionalnost) i pokusaj ga maknuti ali kao metodu odaberi safe   a ako znas sta radis onda pocisti i zaostale registry kljuceve (nikako ti ne preporucam ovo sa registryem)           Odavde imas Revo Uninstaller-a za skinuti.
  3. [Alternativno i malo bezbednije] Skini   i pokreni Windows Installer CleanUp Utility , od ponudene liste odaberi Silverlight i deinstaliraj
  4. Skini ponovo Silverlight i instaliraj
  5. Isprazni cache IE8 i eventualno vidi dali se Silverlight ugurao u neki od foldera za plugine u FF-u (ne kuzim se u Firefox pa neka me neko ispravi)
  6. Pokreni CCleaner i ako tacno znas sta radis pobrisi zaostale registry kljuceve Silverlighta
  7. Nikako nemoj zaboraviti da ukljucis System Restore, odnosno da uradis System Restore Point pre nego li sta pocnes iz gore navedenog
All your carefully picked arguments can easiliy be ignored! There are no real rules about posting. There are no real rules about moderating either - enjoy your ban
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.5.2010 14:06 (Lazarus Long).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice