Od nedavno (ne znam točno kada) ne mogu pratiti BugTV. Sa prikazivanjem videa je sve ok, pokaže se Punjenje međuspremnika, video krene i uredno se vrti ali problem je sa zvukom. Od zvuka jedino mi se pojavi nekakav zvučni loop koji se konstantno pojavlja i nastaje iritantni šum. Problem nije prisutan u YouTube filmićima linkanim na Bug, već samo u Silverlight BugTV-u. Browseri koje koristim su Firefox 3.6.3. i IE 8, oba imaju identičnu situaciju. Ima li tko kakav savjet?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Reinstaliraj Silver Light na jedan od sledeceih nacina:
- Preko Add/Remove Programs u Control Panelu (ako imas WIN7 bit ce izlistan)
- Downloadaj Revo Uninstaller (free) ili Pro verziju istog (30 dana puna funkcionalnost) i pokusaj ga maknuti ali kao metodu odaberi safe a ako znas sta radis onda pocisti i zaostale registry kljuceve (nikako ti ne preporucam ovo sa registryem) Odavde imas Revo Uninstaller-a za skinuti.
- [Alternativno i malo bezbednije] Skini i pokreni Windows Installer CleanUp Utility , od ponudene liste odaberi Silverlight i deinstaliraj
- Skini ponovo Silverlight i instaliraj
- Isprazni cache IE8 i eventualno vidi dali se Silverlight ugurao u neki od foldera za plugine u FF-u (ne kuzim se u Firefox pa neka me neko ispravi)
- Pokreni CCleaner i ako tacno znas sta radis pobrisi zaostale registry kljuceve Silverlighta
- Nikako nemoj zaboraviti da ukljucis System Restore, odnosno da uradis System Restore Point pre nego li sta pocnes iz gore navedenog