Pomoć-mogući virus

poruka: 4
|
čitano: 1.285
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Pomoć-mogući virus

Ovako čitajući post kako je i svchost.exe jedan od virusa,dakle ima više verzija a samo je jedan od windowsa a ovi ostali su trojanci molim za pomoć:

U svome win task manageru imam 4 svchost.exe i sad jel se možda radi o potencijalnim virusima ili ne?

PS:Dva su svchost.exe od Systema a druga dva NETWORK SERVICE

POZIVNICE ZA LOCKERZ!!Brzo i sigurno preko ovog formulara:http://fs17.formsite.com/sixmixtrix/form184260076/index.html

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pomoć-mogući virus

svchost.exe nije virus nego program koji se koristi kod pokretanja Windows servisa. Koliko ih imaš, ovisi o servisima koji su pokrenuti na tvojem računalu.

Usput, koristi tražilicu u gornjem desnom kutu foruma prije nego što otvaraš nove teme.

The laws of nature are constructed in such a way as to make the universe as interesting as possible. - Freeman Dyson, Imagined Worlds

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pomoć-mogući virus

tako je,većina servisa ima naziv svchost.exe u tasku,što se tog tiče nemaš virus..ovo da nije označen kao sistemski,nema veze..

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Pomoć-mogući virus
nfsbaby kaže...

Ovako čitajući post kako je i svchost.exe jedan od virusa,dakle ima više verzija a samo je jedan od windowsa a ovi ostali su trojanci molim za pomoć:

U svome win task manageru imam 4 svchost.exe i sad jel se možda radi o potencijalnim virusima ili ne?

PS:Dva su svchost.exe od Systema a druga dva NETWORK SERVICE

Koliko ti RAM-a zauzimaju? Jer se ima virusa koji se injektiraju u sistemske procese,pa da nije to...                

Imaš li kakva čuda s radom kompa???

xZero-Hacking is life!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice