Pomoć oko internet kupovine

poruka: 11
|
čitano: 2.642
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Prije mjesec dana na livenation store vidio sam lančić koji mi se sviđa ali više ga nema, taj isti lančić sam pronašao na drugoj stranici rock.com. http://store.rock.com/zz-top-logo-guitar-pick-necklace-gp061-zz1.html

Kad sam simulirao kupovinu cijena je oko 20$. Dali je ovo sigurno kupiti? Ovo mi je prvi put da želim nešto kupiti preko neta.

by :omar
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Stranica se cini sigurnom..

0 0 hvala 5
13 godina
neaktivan
Re: Pomoć oko internet kupovine

Hvala!!!

A koja je razlika između PayPal-a i plaćanja preko kartice? I šta je bolje i sigurnije?

17 godina
neaktivan
"I šta je bolje i sigurnije?" paypal definitivno!
Ako bi oni koji o meni misle loše znali šta si ja mislim o njima,bi o meni mislili još lošije.... eeehhheem...
13 godina
neaktivan

A jeli i paypal preko kartice?

14 godina
omarmhalilovic kaže...

OMG....pa dddddddd

Volim puno trollat...kadkad malo spammat...živin sretno i na ulici u kartonskij kutiji od mojeg raćunala...
15 godina
neaktivan
omarmhalilovic kaže...

Evo pogledaj malo na paypal temi http://www.bug.hr/forum/topic/internet/paypal-pitanja-odgovori/22500.aspx

pero_HR
10 godina
neaktivan

Vidio sam da se na GAME UK prodaju rabljene igre pa bi me zanimalo da li kada ja npr uzmem 3 rabljene igre i stavim ih u košaricu,tko je u stvari prodavač fizička osoba registrirana na tu stranicu ili GAME UK i kolika je poštarina(na stranici piše 2,95Funti dok kod nekih igara piše 1,99Funti Delivery) za takvu narudžbu?

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.9.2015 10:04 (casualgamer77).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
game.co.uk ti je prodavač, a poštarina je koliko ti piše ispod proizvoda kada klikneš na neku igru.
10 godina
neaktivan

I sad npr svaka igrica ima delivery 1,99Funti i dakle ako uzmem jedno 6 igrica poštarina je onda 12funti.To mi je zbunjujuće jer pod delivery options im piše da je po orderu za Europu 2,95Funti.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pa probaj dodati sve u košaricu pa vidi koliko će ti ispisati da je poštarina. Ne mora uvijek nužno biti koliko oni napišu.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice