eto ime teme govori sve...
molim pomoc
PS: mogu li placati i kupovati preko neta tj, preko paypala ali ne s karticom vec s paypal accountom na kojem imam novac?
molim pomoc
PS: mogu li placati i kupovati preko neta tj, preko paypala ali ne s karticom vec s paypal accountom na kojem imam novac?
molim pomoc
Pa paypal tome i sluzi... dakle mozes kupovati i sa karticom i sa balanceom na paypalu
molim pomoc
Pa paypal tome i sluzi... dakle mozes kupovati i sa karticom i sa balanceom na paypalu
Ovisi što. Ako kupuješ od nekog privatno, vjerojatno da. Ali ako ideš plaćati nekim online dućanima, kod pokušaja plaćanja će te PayPal upozoriti da nemaš vezanu karticu i da je molim lijepo prvo povežeš prije nego napraviš transakciju. Ja sam jednom tako pokušavao, prebacio sam s jednog accounta novac na drugi i pokušao nešto kupiti ali nije išlo jer ovaj drugi account nije bio vezan niti za jednu kreditnu karticu.
aha e tnx puno
jos samo sta da stavim pod state/province??
HR ili Vukovarsko-Srijemska??
Mislim da možeš ostaviti prazno. Kod nas adresa ne sadrži županiju, već se ona vidi iz poštanskog broja.
ok hvala