Paypal-card statement

poruka: 19
|
čitano: 9.259
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Paypal-card statement

Pozz svima.

Ev ja prije 3 dana na paypalu povezao Visu electron i oni mi naplatili  2 dolara

tamo piše da će mi u banku doći neki brojevi koje upišem pa će se kartica odobriti...

sve je to OK ali...taj code ja nemam već 4 dana...na ispisu transakcija je jasno vidljivo da

je isplata oko 11kn, ali nema nikakvog coda, inače banka je pbz...a po iskustvima drugih

forumaša koji su u istoj banci taj code dolazi nakon 1 do 2 dana.

help.Izlanuo se

:: I got you in my sight

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Paypal-card statement

sigurno je da ćeš taj broj dobit napočetku sljedećeg mjeseca u izvješču od banke, i ja sam tražio na internet bankarstvu pa nisam našao ali mi je stiglo poštom tj. malo sam se strpioNamigiva

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/
16 godina
neaktivan

al koliko ja znam meni ne dolazi izvješće iz banke poštom, nikad nije ni dolazilo...ja većinom odem u banku i to si sam izvadim.

možda sad dođe izvješće zbog Paypala?

17 godina
neaktivan
Aceo kaže...

Pozz svima.

Ev ja prije 3 dana na paypalu povezao Visu electron i oni mi naplatili  2 dolara

tamo piše da će mi u banku doći neki brojevi koje upišem pa će se kartica odobriti...

sve je to OK ali...taj code ja nemam već 4 dana...na ispisu transakcija je jasno vidljivo da

je isplata oko 11kn, ali nema nikakvog coda, inače banka je pbz...a po iskustvima drugih

forumaša koji su u istoj banci taj code dolazi nakon 1 do 2 dana.

help.Izlanuo se

Pa mora ti pisati, tamo gdje je ta isplata od 11 kuna, nešto tipa "PAYPAL EXPUSE4567", tu su ti ta četiri broja koja ti trebaju, sve bi ti trebalo pisati na ispisu transakcija.

16 godina
neaktivan

Da al ne piše..pokraj isplate piše "rezervacija za plačanje preko POS-a" i to je to...nikakavi brojevi

kad sam pitao lika na šalteru jel mi može napravit ispis transakcija on je meni rekao da si to mogu sam

raditi na nekom tamo njihovom uređaju, samo ubacim karticu, izaberem račun i print...sve ja to napravio,

možda da baš inzistiram da mi lik na šalteru to napravi ili?

17 godina
Aceo kaže...

Da al ne piše..pokraj isplate piše "rezervacija za plačanje preko POS-a" i to je to...nikakavi brojevi

Pričekaj 4-5 dana i čarolijom će se tu pojaviti brojevi.

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
17 godina
neaktivan
Paypal-card statement

Nazovi banku, odnosno njihov call centar i traži operatera da ti pročita broj. Znat će o čemu se radi i dati će ti ga uz provjeru osobnih podataka.

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Paypal-card statement

a pričekat ću još koji dan, ako se tamo ne pojave brojevi onda zovem call centar

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

neznam na kojoj si banci ali u zagrebackoj ti to potraje ja sam vec skoro odustao pa sam dobio taj broj proslo je skoro mjesec dana samo kontroliraj transakcije pojavit ce se sigurno

borg
16 godina
neaktivan

OK, a strpit ču se, ako ovaj tjedan ne dođu brojevi onda za mjesec dana sigurno..a u pbz-u sam

17 godina
neaktivan
Ček, stvarno ti je teško nazvat broj telefona?
To ti potraje 5 minuta max.

Ako je prošlo 3-4 dana oni ti to mogu dati, a već prve sekunde oni vide taj broj.
When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
17 godina
neaktivan

Ako imaš PBZ365 uslugu (online bankarstvo) taj broj koji tražiš za verifikaciju PayPala se vidi tamo, prve znamenke na headeru transakcije koju je banka imala s PayPalom (tih par dolara-kuna).

A skeptic is a person who would ask God for his ID card.
16 godina
neaktivan
Paypal-card statement

problem riješen...samo je trebalo pričekati tjedan dana i pokraj isplate su se pojavili brojeviIzlanuo se

0 0 hvala 0
16 godina
Paypal-card statement

Pozdrav svima. Ja imam malo drugaciji problem od kolege gore. Imam VISU electron od zagrebacke banke i vec sam par puta kupovao s njom preko paypala na eBayu i nije bilo nikakvih problema. Sve do jucer. Sudjelovao sam na aukciji i moj ulog je bio dobitni, dakle samim time sam se obvezao na kupnju predmeta. Nije bilo nikakvih problema sve dok mi kod placanja paypal nije izbacio error u smislu "ovu karticu nemozete koristiti, probajte neku drugu". Na racunu imam nekih 220kn, "kupio" sam item za 4.51$ tako da mislim da nije problem u tome. Tu VISU koristim vec nekih 3 mjeseca na eBayu i paypalu i neznam u cemu je sad problem. Pokusao sam ic na paypal stranicu i napraviti confirm card (nisam to dosad napravio jer sam svu kupnju normalno obavljao pa sam mislio da nema smisla) ali mi izbacuje error slican onom na eBayu "probaj neku drugu karticu jer ova nemoze". Jel ima tko kakvu ideju sta da radim?  

p.s. tek sad u biti vidim koliko je post dug i zbrljan, pa molim razumijevanje (is frustrated Viče)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Paypal-card statement

Underdog-karticu nisu verificirao i oni su je sa svoje strane zablokirali jer to njima moze znaciti i da netko neovlasteno koristi tu karticu... Dal ju mozes ikako ponovo aktivirati to ne znam...

0 0 hvala 0
16 godina
Paypal-card statement

Hvala Kezo, ali je problem "riješen". Kontaktirao sam ZABA-u i rekli su mi da se njihova VISA Electron kartica više nemože koristiti u svrhe plaćanje preko nekih internet servisa, tipa Paypal. Moglo se koristiti donedavno zbog neke greške u njihovom sistemu koja je to dopuštala.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Paypal-card statement

U svakom slucaju verificiraj si novu karticu jer onda nemas mjesecnih ogranicenja, kao ni mogucnosti da ti bude zblokirana...

0 0 hvala 0
16 godina
Paypal-card statement

Evo ja sam uzeo Visa poklon karticu od 500 kn u Zagrebačkoj banci i čekam kod već 4 dana.....Neki dan sam dobio mail da su kod poslali 28.8 a ja ga ne mogu pronaći već 2 dana.

Kaj da radim?

ADD ME XFIRE-warriorxo
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Paypal-card statement

Ja čekam ove brojeve za potvrdu kartive 2 dana i zanima me da li ako ne potvrdim to sljedećih par dana (tj. ako ne dobjem te brojeve par dana), da li mogu dobiti novac na račun? Naime, danas mi je kinez vratio novce zbog toga što nisam dobio paket na ebayu pa me zanima da li novci mogu sjesti meni na račun ako već ne mogu plaćati (dok ne potvrdim karticu)??

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice